Hoće... U 2 meča.leorey je napisao/la:4 finale zaredom za Medvedeva, sjajno ljeto. Hoce li moci do 5 setova protiv Nadala?

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Hoće... U 2 meča.leorey je napisao/la:4 finale zaredom za Medvedeva, sjajno ljeto. Hoce li moci do 5 setova protiv Nadala?
samo ti bahatonikoneznanovic je napisao/la:Hoće... U 2 meča.leorey je napisao/la:4 finale zaredom za Medvedeva, sjajno ljeto. Hoce li moci do 5 setova protiv Nadala?![]()
Ti si položio.delinjo je napisao/la:samo ti bahatonikoneznanovic je napisao/la:Hoće... U 2 meča.leorey je napisao/la:4 finale zaredom za Medvedeva, sjajno ljeto. Hoce li moci do 5 setova protiv Nadala?![]()
Sad sam ga pitao, kaže da je bilo lovine.delinjo je napisao/la:ma sefkec je brat...on je do danas uzeo jos par stoja vjeruj mi braticu
samo je stipsa nista braci ne prebaci na racun ...varalica samo uzima pare za sebenikoneznanovic je napisao/la:Sad sam ga pitao, kaže da je bilo lovine.delinjo je napisao/la:ma sefkec je brat...on je do danas uzeo jos par stoja vjeruj mi braticu![]()
Sad nastupa MEAT MINCER, ko razumije, shvatio je poentu...![]()
Shevchet NIKAD ne laže, to sam makar 100% siguran!delinjo je napisao/la:samo je stipsa nista braci ne prebaci na racun ...varalica samo uzima pare za sebenikoneznanovic je napisao/la:Sad sam ga pitao, kaže da je bilo lovine.delinjo je napisao/la:ma sefkec je brat...on je do danas uzeo jos par stoja vjeruj mi braticu![]()
Sad nastupa MEAT MINCER, ko razumije, shvatio je poentu...![]()
![]()
Znas li slucajno memagunikoneznanovic je napisao/la:
Shevchet NIKAD ne laže, to sam makar 100% siguran!
Kakva varalica, jedan od poštenijih momaka, što ga znam.![]()
Moj bratiću moj, ne valja ti to.
Natakne te memaga na kardan...BosniaBoston je napisao/la:Znas li slucajno memagunikoneznanovic je napisao/la:
Shevchet NIKAD ne laže, to sam makar 100% siguran!
Kakva varalica, jedan od poštenijih momaka, što ga znam.![]()
Moj bratiću moj, ne valja ti to.
Eto ti Dimitrova. Lijepo ti rekoh Medvedev ima najvece sanse. Onaj Talijan sutra nema skoro nikakve. To ce biti laksi trening za Rafu.bodi123 je napisao/la:-
buraz sta sutra,mec je u tokuJustin je napisao/la:Eto ti Dimitrova. Lijepo ti rekoh Medvedev ima najvece sanse. Onaj Talijan sutra nema skoro nikakve. To ce biti laksi trening za Rafu.bodi123 je napisao/la:-
Nema ba, Dimitrov da je prosao imao bi veće sanse nego sto će ih imat Medvedev, stvar je matchupa, Rusu je Rafa najgori matchup na touru.Justin je napisao/la:Eto ti Dimitrova. Lijepo ti rekoh Medvedev ima najvece sanse. Onaj Talijan sutra nema skoro nikakve. To ce biti laksi trening za Rafu.bodi123 je napisao/la:-
hahaha jes jes pobjeda nad trecim teniserom svih vremena ce sada biti nesto relevantnoBosniaBoston je napisao/la:Al zato zverev osvojio ATP finale,a Ciciban dobio(jos koju godinu,zao mi je) najveceg tenisera ikad.japa je napisao/la:Istina ali Zverev na GS nije prismrdio ni blizu finala i ona dva cetvrfinala su mu bila na guzove a i Cicipas je samo jednom dosao u polufinale. Ne sjecam se da je ijedan ovako konstantno odigrao tri jaka turnira u nizu sto je veoma bitno jer konstantnost je nesto sto pravi razliku svakoga moze prosrati jednom da ode do kraja ali raditi to na tri cetiri turnira u nizu je neki drugi level.delinjo je napisao/la:ma sve se to isto pricalo i za Zvereva i Cicibana....ocekujem ispadanje u prvim kolima svaki naredni turnir...
@delinjo i onaj chung sto je novaka dobio
Da podsjetim shev..ovaj neznanovica na burnu proslost sa BFFomshevchet je napisao/la:
Prvi kojeg treba skloniti si ti, klasični mentol ovdje, koji vrijedja sve iz čista mira, piše ljudima da su debili i sl.
Kakav moraš biti maloumnik, da ljude iz čista mira nazivaš ružnim imenima. Volio bih te vidjeti uživo heroju, da li se tako obraćaš ljudima. A ovaj brat kojeg ti prozivaš, ima stotine sati odigranog tenisa, čak i neke amaterske turnire iza sebe, pogledanih teniskih mečeva što uživo sa tribina, što na tv, koliko ti nećeš kad bi živio 7 života jado jadni...Bolje ti je da začepiš malo tu labrnju i ne trolaš ko šta piše i priča, nego da naučiš nešto o tenisu ovdje.
Vrijedja bot ljude ovdje i on bi da moderator reaguje. Pa ako treba koga izbaciti, to si ti bolesni um. Neću više uopšte reagovati na takve bolesnike, nadji drugu mušteriju za trolovanje i skini mi se sa qrca.
Toliko od mene...
Nije ti mrsko bilo?BosniaBoston je napisao/la:Da podsjetim shev..ovaj neznanovica na burnu proslost sa BFFomshevchet je napisao/la:
Prvi kojeg treba skloniti si ti, klasični mentol ovdje, koji vrijedja sve iz čista mira, piše ljudima da su debili i sl.
Kakav moraš biti maloumnik, da ljude iz čista mira nazivaš ružnim imenima. Volio bih te vidjeti uživo heroju, da li se tako obraćaš ljudima. A ovaj brat kojeg ti prozivaš, ima stotine sati odigranog tenisa, čak i neke amaterske turnire iza sebe, pogledanih teniskih mečeva što uživo sa tribina, što na tv, koliko ti nećeš kad bi živio 7 života jado jadni...Bolje ti je da začepiš malo tu labrnju i ne trolaš ko šta piše i priča, nego da naučiš nešto o tenisu ovdje.
Vrijedja bot ljude ovdje i on bi da moderator reaguje. Pa ako treba koga izbaciti, to si ti bolesni um. Neću više uopšte reagovati na takve bolesnike, nadji drugu mušteriju za trolovanje i skini mi se sa qrca.
Toliko od mene...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.