FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vala Pavić nije gori od Mladenovića, Kramarića, Stojanovića, Husića, Bevaba, Mailsona, Projića, Branka Bajića i ostalih turbo bekova da ga yebeš. Pa eto i Mehremića koji doduše igra portugalsku ligu ali je realno loš bio kod nas.
Jbt šta smo bekova imali u posljednje 4 godine, dodat na to i da je Stana igrao lijevog beka i možeš napravit prvih 11 samo od lijevih bekova
Zato jer nikad nismo mogli ubost pravog lijevog beka nakon Kvesica 
Prokletstvo pozicije lijevi bek

Prokletstvo pozicije lijevi bek
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Stanic je objektivno najbolji od svih bio, kad je on igro bili smo prvi na tabeli
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Popravio se Pavić, to je činjenica. U posljednje vrijeme jedan od boljih igrača. Naravno, nismo zaboravili neke kriminalne partije i horor rješenja u oba pravca.
Ali je trenutno ok, od mene generalno prolazna ocjena. Kada je trebalo da se bori, pokazao je da može.
@Osim @Irfo, kako ste dobili licencu? Ispade da nije istina što se pričalo o "krizi" i neka nam je Bog na pomoći. Bravo dečki.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Skratili uzivanje u Dubaiju za nekoliko dana jer jedan njihov dan tamo kosta cca 50.000 KM. Tako reci zrtvovali su se.
Vala je meni bio jako korektan u zadnje vrijeme,a i pristojan je momak.eto šanse za E.Šehića,mada vjerujem da ćemo dovesti još jednog iskusnijeg na tu bočnu poziciju.
Sretno Pava
Sretno Pava
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Slažem se sasvim ok u posljednje vrijeme. Izborio se za svoje mjesto pošteno i Amar je to nagradio mjestom u prvom timu. Sjećaš se da je na početku sezone na klupi/tribinama Pavić bio.Plavac87 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 16:04
Popravio se Pavić, to je činjenica. U posljednje vrijeme jedan od boljih igrača. Naravno, nismo zaboravili neke kriminalne partije i horor rješenja u oba pravca.
Ali je trenutno ok, od mene generalno prolazna ocjena. Kada je trebalo da se bori, pokazao je da može.
@Osim @Irfo, kako ste dobili licencu? Ispade da nije istina što se pričalo o "krizi" i neka nam je Bog na pomoći. Bravo dečki.![]()
Što se tiče licence, samo da "poselamim" onog pitara sa SDA portala STAV što je pisao za licencu neki dan.
I ja mu izvršim momentalnu ejakulaciju po tastaturi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja bi poselamio "facu" i ekipu.
"Neka nam je Bog na pomoći"
P.S.

"Neka nam je Bog na pomoći"
P.S.

Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Oglasio se seranic. Odluka ostaje ista, nema utakmica prije 1.jula.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sjecam se i ja kad su ga Mema i Amar po sat vremena poslije treninga ucili da centrira a on od 15 jednu dobru ubaci 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Evo i ja baš čitam, dakle to bi bilo to za ovu sezonu jer je Džemidžić u onom intervjuu od prekjučer rekao da se čeka odluka institucije koju predstavlja Šeranić jer im je savez ove sedmice poslao finalni zahtjev za nastavak prvenstva.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 16:40Oglasio se seranic. Odluka ostaje ista, nema utakmica prije 1.jula.
S obzirom na ranije preporuke "struke" da prije 1. jula nije moguće organizovati nastavak Premijer lige BiH u fudbalu, što onda implicira da sezona neće moći da bude okončana prije 3. avgusta, inače krajnjeg roka Evropske fudbalske unije (UEFA).
Šampionat BiH morao bi da u mjesec dana pronađe 14 termina za odigravanje 11 kola i tri duela u Kupu BiH, što je nemoguće izvesti u praksi, a tračak nade o eventualni nastavak sezone bio je zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije RS u kojem se navodi da se "do 8. juna zabranjuju sva sportska takmičenja".
Međutim, Šeranić je u razgovoru za MONDO u petak potvrdio raniji stav da prije 1. jula ne bismo trebali da razmišljamo o nastavku sezone.
''Što se tiče tog pitanja mi smo dali jednu javno-zdravstvenu preporuku prije 20-ak dana da bi vezano za nastavak sportskih takmičenja - mi smo išli prema preporuci ministarstvu sporta - da bi trebalo razmišljati o početku nakon 1. jula. To je nešto što je stav generalno i ako govorimo o masovnim okupljanjima, to je opcija o kojoj smo razmišljali", izjavio je Šeranić.
Prema njegovim riječima, o svemu je tražio mišljenja svih relevatnih ljudi iz oblasti sporta.
"Mi smo od ministartstva sporta i tražili da se i oni izjasne i da se vidi sa savezima, da li su oni spremni da uopšte završe sezonu, da li mogu da igraju? Preporuka svakako jeste i ostaje da to bude poslije 1. jula", dodao je ministar zdravlja i socijalne zaštite RS.
Na pitanje da u tom slučaju Premijer liga BiH, ako počne telku julu, nema mogućnosti da se završi zbog roka UEFA, Šeranić je odgovorio da on priča jedino u vezi javnog zdravstva.
"Ja ne ulazim u organizaciju i ostale stvari. Govorim sa aspekta javnog zdravstva. Ako treba nešto drugo da se uradi i sačini, stav o tome će morati dati ministarstvo sporta. Nedavno ste imali slučaj da je u Bolonji zaraženo sedam igrača i šta sad? Šta ćemo ako krene neko profesionalno takmičenje u junu ili julu i desi se da imamo zarazu u nekom fudalskom klubu? Taj klub bi morao da prekine igrati utakmice na sedam ili 14 dana i da svi idu u karantin i šta ćemo onda? Opet će pitati javno zdravstvo šta sad da radimo? To su vrlo teške odluke", zaključio je Šeranić.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 29 maj 2020, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Stanica je li?StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 maj 2020, 16:42Sjecam se i ja kad su ga Mema i Amar po sat vremena poslije treninga ucili da centrira a on od 15 jednu dobru ubaci![]()

Evo i ja baš čitam, dakle to bi bilo to za ovu sezonu jer je Džemidžić u onom intervjuu od prekjučer rekao da se čeka odluka institucije koju predstavlja Šeranić jer im je savez ove sedmice poslao finalni zahtjev za nastavak prvenstva.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 16:40Oglasio se seranic. Odluka ostaje ista, nema utakmica prije 1.jula.
S obzirom na ranije preporuke "struke" da prije 1. jula nije moguće organizovati nastavak Premijer lige BiH u fudbalu, što onda implicira da sezona neće moći da bude okončana prije 3. avgusta, inače krajnjeg roka Evropske fudbalske unije (UEFA).
Šampionat BiH morao bi da u mjesec dana pronađe 14 termina za odigravanje 11 kola i tri duela u Kupu BiH, što je nemoguće izvesti u praksi, a tračak nade o eventualni nastavak sezone bio je zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije RS u kojem se navodi da se "do 8. juna zabranjuju sva sportska takmičenja".
Međutim, Šeranić je u razgovoru za MONDO u petak potvrdio raniji stav da prije 1. jula ne bismo trebali da razmišljamo o nastavku sezone.
''Što se tiče tog pitanja mi smo dali jednu javno-zdravstvenu preporuku prije 20-ak dana da bi vezano za nastavak sportskih takmičenja - mi smo išli prema preporuci ministarstvu sporta - da bi trebalo razmišljati o početku nakon 1. jula. To je nešto što je stav generalno i ako govorimo o masovnim okupljanjima, to je opcija o kojoj smo razmišljali", izjavio je Šeranić.
Prema njegovim riječima, o svemu je tražio mišljenja svih relevatnih ljudi iz oblasti sporta.
"Mi smo od ministartstva sporta i tražili da se i oni izjasne i da se vidi sa savezima, da li su oni spremni da uopšte završe sezonu, da li mogu da igraju? Preporuka svakako jeste i ostaje da to bude poslije 1. jula", dodao je ministar zdravlja i socijalne zaštite RS.
Na pitanje da u tom slučaju Premijer liga BiH, ako počne telku julu, nema mogućnosti da se završi zbog roka UEFA, Šeranić je odgovorio da on priča jedino u vezi javnog zdravstva.
"Ja ne ulazim u organizaciju i ostale stvari. Govorim sa aspekta javnog zdravstva. Ako treba nešto drugo da se uradi i sačini, stav o tome će morati dati ministarstvo sporta. Nedavno ste imali slučaj da je u Bolonji zaraženo sedam igrača i šta sad? Šta ćemo ako krene neko profesionalno takmičenje u junu ili julu i desi se da imamo zarazu u nekom fudalskom klubu? Taj klub bi morao da prekine igrati utakmice na sedam ili 14 dana i da svi idu u karantin i šta ćemo onda? Opet će pitati javno zdravstvo šta sad da radimo? To su vrlo teške odluke", zaključio je Šeranić.
Znaju vec svi u nasem klubu da se nece nastaviti tako da nista novo.
Ispravka. Znaju da rade sve da se ne nastavi.
Nije još definitivno dok ne bude zvanično ali je ovo paravan za savez.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Mah kako god... makar je nakon svega ovo sve jasno kao dan sta i kako.
Aferim. I ovo malo želje za praćenjem našeg fudbala gubim.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA