neka neka polako neka i vas malo sunce ogrije.. nije dugo. (ali i nece dugo)zubizareta je napisao/la:normalno da smo docekali nismo mi primitivci,jos kaze decko sta su mu sve u Sirokom napricali kazu nemoj tamo to ti je TeheranAdnan 1986 je napisao/la:Sta je ovo vec minus 8 a zime ni blizu.neces moci izdrzati bla bla a momak je odusevljen sa svim!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ove komsinice se zive nasikirase zbog sjajnog uspjeha naseg voljenog FK SARAJEVA,malo,malo pa eto ih na nasu temu da baljezgaju ali u jednu ruku ih i shvatam,"ZIMA" je tamo kod njih,minusi upekli,

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jest, samo što je on nama neđe 4 opciaj u napaduSarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
A Boga mi i u vidu Nermina HaskicaSarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica
Zabija Haski u prvom sljedećem gostovanju. Doboj.Sole je napisao/la:A Boga mi i u vidu Nermina HaskicaSarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica
a kad je haskic dao dva gola orebru bio je dobar, haskic je pele za dzafica trenutnoSole je napisao/la:A Boga mi i u vidu Nermina HaskicaSarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica
Ama nemam ja nista protiv njega, to je bila sala, vidis kakvog sam smajlija stavio, dobar je Haskicronaldo99 je napisao/la:a kad je haskic dao dva gola orebru bio je dobar, haskic je pele za dzafica trenutnoSole je napisao/la:A Boga mi i u vidu Nermina HaskicaSarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica
Jedan sam od rijetkih koji je Popovića prepoznao i prije nego što je zaigrao.Sarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma rijesit ce to Plisani 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jest bilo tesko prepoznatiDRHAUSE je napisao/la:Jedan sam od rijetkih koji je Popovića prepoznao i prije nego što je zaigrao.Sarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica
Za zivot cijeli!
snimak tekme Sarajevo - Kozara
http://www.megaupload.com/?d=BVT31AFF" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo poluvrijeme (394 MB)
http://www.megaupload.com/?d=SV4IG48C" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme (411 MB)
Courtesy of poZz
http://www.megaupload.com/?d=BVT31AFF" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo poluvrijeme (394 MB)
http://www.megaupload.com/?d=SV4IG48C" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme (411 MB)
Courtesy of poZz
- molotovljev
Htio bih pitati kako je momak sto je izboden na utakmici protiv Kozare?
INTER SIAMO NOI ! ! !
-
samosarajvo
- Kontakt:
Pusten na kucno ljecenje, bez ikakvih problema.Grande je napisao/la:Htio bih pitati kako je momak sto je izboden na utakmici protiv Kozare?
Pobjeda u kupu... nego šta... Samo Saraj'vo

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

view image za kompletan članak
Sarajevski novinari su zaista ponekad smiješni , čuj Kozara se dobro držala do prvog gola .Da nije tragično bilo bi komično.VanBasten je napisao/la:
view image za kompletan članak
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
pa u pravu su, ako polazimo od pretpostavke da je bilo kakva igra gostiju na Koševu koja rezultira čistom mrežom, pa makar i pola sata, dobra igra 
- sarajlija89
- Kontakt:
Nema prenosa iz Trebinja, jel
Vidim u najavi Travnik-GOSK
Derby kola
Prvo da kup apsolviramo, uspjesno aBd, pa cemo o prvenstvu. Dobro je pa Leotar uze Slaviju, mogli bi malo "lakse" protiv nas igrati, jer nece biti pod tolikim imperativom. Onda Siroki i Rudar...
7 bodova, minimalno....bila bi odlcina stvar...i korak do Jesenje titule...
Vidim u najavi Travnik-GOSK
Derby kola
Prvo da kup apsolviramo, uspjesno aBd, pa cemo o prvenstvu. Dobro je pa Leotar uze Slaviju, mogli bi malo "lakse" protiv nas igrati, jer nece biti pod tolikim imperativom. Onda Siroki i Rudar...
7 bodova, minimalno....bila bi odlcina stvar...i korak do Jesenje titule...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 41 gost.