breda-roda 3+.. Nakon što sam pola dana izgubio misleći se koga da stavim od nizozemaca.. Oni jedini na poluvremenu bez golova..
real hendikep... prime gol u 43.
Pa što sam kome skrivio da mi se ovo mora dešavati...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nisi jedini, svima nam se događaju u najmanju ruku čudni padovi, postalo je sve teže dobiti bar neku siću a ozbiljnije se opariti nemoguća misijabevanda4 je napisao/la:igram montpelje-evian 2/1.. Gubavci izjednace u 44.
breda-roda 3+.. Nakon što sam pola dana izgubio misleći se koga da stavim od nizozemaca.. Oni jedini na poluvremenu bez golova..
a znam prijatelju, svjestan sam svega..zgmiky je napisao/la:nisi jedini, svima nam se događaju u najmanju ruku čudni padovi, postalo je sve teže dobiti bar neku siću a ozbiljnije se opariti nemoguća misijabevanda4 je napisao/la:igram montpelje-evian 2/1.. Gubavci izjednace u 44.
ma stari glavu gore biti će bolje, pročepiti će, ne može uvijek biti kiša da ga yebešbevanda4 je napisao/la:a znam prijatelju, svjestan sam svega..zgmiky je napisao/la:nisi jedini, svima nam se događaju u najmanju ruku čudni padovi, postalo je sve teže dobiti bar neku siću a ozbiljnije se opariti nemoguća misijabevanda4 je napisao/la:igram montpelje-evian 2/1.. Gubavci izjednace u 44.
rijetko prolijevam suze po ovoj temi, al danas me uhvatilo i moram se žalit..
Baš težak dan.. Prvo mi otmu lovu u marathonbeta, a sad u lokalnima redam samo gubitne cijeli dan (nije još to ništa gotovo naravno, ali imam osjećaj da neće na dobro..) jbg
hvala kolega miky, uvijek si u blizini da pripomogneš rečenicom-dvije utjehe![]()
Imaš pivu kad se vidimo
sorry ako je do meneEmirTM87 je napisao/la:sta ja igram jbm ti futsal, prodjem milion nekakvih parova zbroj golova i onda padnem na ovom smecu![]()
Ma nije do tebe, kad su prosli u finale rekao sam da cu na njih igrati ali sam zaboravio da je danas utakmica i ti me napomenuzgmiky je napisao/la:sorry ako je do meneEmirTM87 je napisao/la:sta ja igram jbm ti futsal, prodjem milion nekakvih parova zbroj golova i onda padnem na ovom smecu![]()
i ja ih čekam, dominacija cijeli turnir i gle sad kakav očaj u finalu
Ma bravo lutkeEmirSioux89 je napisao/la:Još Napoli 1, i Real - Villareal - ps1.Makar da imam šta pratit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.