Da, u rudnik soli.Coraco je napisao/la:Probisvjet gdje je išla ova pruga, rudnik ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
dali neko moze postaviti link gola kuduzovica protiv liersa,ako postoji....nemogu da nadjem ja..nezaboravan korteo sa trga,od skvera do doma zdravlja,dobra utakmica....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Coraco je napisao/la:
Još nisu poznati detalji oko nabavke stolica za sjevernu tribinu, po mnogima lijepo bi bilo kada bi 5. marta na sjeveru osvanulo novih 3.000 natkrivenih sjedećih mjesta u „Crveno-crnim" bojama kojima će biti ispisana godina osnivanja Slobode "1919".
šteta što ne može na sjeveru da piše F U K A R E ..
Pobjeda je bolja od orgazma!
zato IstokGorki je napisao/la:Coraco je napisao/la:
Još nisu poznati detalji oko nabavke stolica za sjevernu tribinu, po mnogima lijepo bi bilo kada bi 5. marta na sjeveru osvanulo novih 3.000 natkrivenih sjedećih mjesta u „Crveno-crnim" bojama kojima će biti ispisana godina osnivanja Slobode "1919".
šteta što ne može na sjeveru da piše F U K A R E ..

ja mislim da će biti sve crvene stolice, hajd bolje i to nego da nam uvale bijele ili žute

ja sam se nadao da ce tamo napisat T U Z L A taman ima toliko mjesta da se to uglavi, naprijmer slova bijela da budi i ispod svakog slova da ide druga boja( crvena pa crna pa ponovo) misilm da bi tako vrh bilo.Coraco je napisao/la:zato IstokGorki je napisao/la:Coraco je napisao/la:
šteta što ne može na sjeveru da piše F U K A R E ..ma i ovo su iz redakcije napisali, da bi bilo lijepo da tako nešto stoji
ja mislim da će biti sve crvene stolice, hajd bolje i to nego da nam uvale bijele ili žute
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
odlazak Plakala vjerovatno znaci dolazak boljeg spica ali opet vidjet cemo.. Mujkic i Kapic i njihove vjerovatne zamjene Mico i Husejnbasic su u stanju odigrati i po strani i poluspica tako da nam vise krila ne treba..Ciro hoce klasicnog centarfora, golgetera i vjerujem da ce kuci biti sva trojica na terenu (Mujkic, Kapic+ taj spic)....uglavnom, Azmir je veceras jasno rekao: Ciri smo obezbijedili da ima nesto s cim ce da radi, sada dolaze zvucna pojacanja..
naravno ne ocekujem ja sad neki dream team, ali jbt vec sad smo 3-4 puta jaci nego jesenas.
a Prljo je jak u emisiji hehehehe
naravno ne ocekujem ja sad neki dream team, ali jbt vec sad smo 3-4 puta jaci nego jesenas.
a Prljo je jak u emisiji hehehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Niko mi nije odgovorio u vezi Mirze Mešića, izgleda on dolazi u Radnički, gdje je on bio poslije vas 

- nesvrstani
- Kontakt:
setao po carsijisamolukavac je napisao/la:Niko mi nije odgovorio u vezi Mirze Mešića, izgleda on dolazi u Radnički, gdje je on bio poslije vas

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Mirza Mešić
taj ako na tekmi pretrči 1 km, Bog me ubio
Bendtner je za njega veliki radnik i mislim da sam time sve rekao
a i strijelac je kao Bendtner, ako me razumijete?

ja sam ga vidjao non stop sa zenom hoda po gradunesvrstani je napisao/la:setao po carsijisamolukavac je napisao/la:Niko mi nije odgovorio u vezi Mirze Mešića, izgleda on dolazi u Radnički, gdje je on bio poslije vas

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Golgeter ala Nedzad BajrovicChinaglia je napisao/la:Mirza Mešićtaj ako na tekmi pretrči 1 km, Bog me ubio
Bendtner je za njega veliki radnik i mislim da sam time sve rekao
a i strijelac je kao Bendtner, ako me razumijete?

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ma nemamo mi napadača nikako pa daj šta dašnesvrstani je napisao/la:setao po carsijisamolukavac je napisao/la:Niko mi nije odgovorio u vezi Mirze Mešića, izgleda on dolazi u Radnički, gdje je on bio poslije vas

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa zar on prosle godine nije odigrao drugi dio sezone u Vinogradaru i sad ovaj jesenji dio?
Kod nas je bio dosta slab, ali slaba je bila i ekipa citava i nije imao lopti. Bio je samo sjena starog Mirze Mesica..
Bolje bi vam legao Jaganjac ja mislim..

Kod nas je bio dosta slab, ali slaba je bila i ekipa citava i nije imao lopti. Bio je samo sjena starog Mirze Mesica..
Brate ima naša nada koju je Sir Smajil Karić nepravedno i visokim tonom istjerao, Galin Milošsamolukavac je napisao/la:Ma nemamo mi napadača nikako pa daj šta dašnesvrstani je napisao/la:setao po carsijisamolukavac je napisao/la:Niko mi nije odgovorio u vezi Mirze Mešića, izgleda on dolazi u Radnički, gdje je on bio poslije vas

-
- Kontakt:
Eto izgleda sad će u Lukavac na pola godine, a došao nam je i kapiten iz Gradine Smajlović, tako da ne bi trebali biti kante za nabijanje nadam se, žao mi je samo što je Jaha danas otišao njega sam najviše voliotuzlak1987 je napisao/la:Pa zar on prosle godine nije odigrao drugi dio sezone u Vinogradaru i sad ovaj jesenji dio?![]()

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nama je i Mirza trebao a nismo ga imali..mislim da on moze jos ponuditi ba ljudi..pa sta je on ba nasih godina u pm i da ne moze?..pa sta sad treba i mene penzijonisat u pm?
..Moze ba Mirza jos kad hoce, ali eto sad ide sigurno da gdje sta zaradi, a i tamo gdje moze Slobodi pomoc 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jaha je nekad prije u PL bio dobar, borben, mogao je trčati, miljenik publike bio, uvijek aplauze dobivao .. ovih zadnjih sezona se zapustio, ne može više da trči, ne može se sastavit'
da je kao nekad, Jaha bi nam valjao, ali ovakav kakav je sad, ne, hvala
-
- Kontakt:
Mi sad bez Lovića smo još slabiji, na počteku sezone Jogunčić nije bio zadovoljan uslovima koji su mu ponuđeni ovdje i nije htio da potpiše, Lović rekao nek sačeka i dao on mu sve što treba, isto tako i sa Jaranovićem je bilo, samo što ovaj se pravio pametan, imamo onako srednju ekipu, a bez Lovića smo slabiji još više, ali ostat ćemo u ligi nadam seSaltCityAttack je napisao/la:nama je i Mirza trebao a nismo ga imali..mislim da on moze jos ponuditi ba ljudi..pa sta je on ba nasih godina u pm i da ne moze?..pa sta sad treba i mene penzijonisat u pm?..Moze ba Mirza jos kad hoce, ali eto sad ide sigurno da gdje sta zaradi, a i tamo gdje moze Slobodi pomoc

"da je kao nekad,Jaha bi nam valjao"ali posto ne valja zovimo ga KRMKOM!Chinaglia je napisao/la:Jaha je nekad prije u PL bio dobar, borben, mogao je trčati, miljenik publike bio, uvijek aplauze dobivao .. ovih zadnjih sezona se zapustio, ne može više da trči, ne može se sastavit'
ja to nikad nisam rekao .. Jaha je bio miljenik publike i cjenjen kod navijača i ja sam mu aplaudirao kao i ostali, stoga ne mogu da ga vrijeđam, itd, jer je to naše dijete, momak iz čaršije .. a naravno, sramota je vrijeđati nekog ko je uvijek davao sve od sebesioux1989 je napisao/la:"da je kao nekad,Jaha bi nam valjao"ali posto ne valja zovimo ga KRMKOM!Chinaglia je napisao/la:Jaha je nekad prije u PL bio dobar, borben, mogao je trčati, miljenik publike bio, uvijek aplauze dobivao .. ovih zadnjih sezona se zapustio, ne može više da trči, ne može se sastavit'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.