Kako god, ovaj lik je ozbiljna riba, po ovome što stoji na TM-u. Vrijednost od skoro 2.000.000 eura, 21 godina, južnoamerikanac, ne može ne valjati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sigurno zna i malo nas jezik.
Bitno je da mu je druga pozicija napadac

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO

Stecaj lego, a ja se nakupio para od kluba

Slucajno naletio, tazeci jedan post od naseg majkla

Pogledas kakvo je tad stanje bilo, i gledas sad da kao ganjamo nekoga Bajrama koji ima cijenu od 1,6 milki... I dodju ovde i kazu pa on igra na desnom krilu

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 24 dec 2020, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Što je baci brat među raju, a svi se primiše životom za ovog latinosa. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da li se članska dobija odmah u shopu ili dolazi poštom na adresu?
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Odmah
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Prije nekoliko dana Emir Hadžić dao je veliki intervju u kojem je ekskluzivno otkrio kako pozorno prate jednog Argentinca hrvatskih korijena. Intervju su prenijeli i argentinski mediji.
''Ima naših dosta u inozemstvu. Konkretno u mojem godištu sad smo našli jednog u Argentini, kojeg pratimo, koji je vrlo zanimljiv'', kazao je Hadžić
Momak se preziva Bajamić. Dosta je zanimljiv, pratit ćemo ga i dalje. Igra u klubu iz Druge argentinske lige. Igra na mjestu napadača ili krilnog napadača. Jako je ofenzivno orijentiran. Pratimo ga i možda ga u jednom trenutku pozovemo'', otkrio je Hadžić sportski dr. FK Sarajeva !
''Ima naših dosta u inozemstvu. Konkretno u mojem godištu sad smo našli jednog u Argentini, kojeg pratimo, koji je vrlo zanimljiv'', kazao je Hadžić
Momak se preziva Bajamić. Dosta je zanimljiv, pratit ćemo ga i dalje. Igra u klubu iz Druge argentinske lige. Igra na mjestu napadača ili krilnog napadača. Jako je ofenzivno orijentiran. Pratimo ga i možda ga u jednom trenutku pozovemo'', otkrio je Hadžić sportski dr. FK Sarajeva !

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Suplja prica ... Treba znati izabratiAduka87 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 13:44Da to, ali problem je adaptacija na ovu nasu ligu, teren, i ostale stvari brate :/
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovo je legenda, a ne nekakvi francuzi, treneri i selektori i ostali klinci.
Svaka čast Nihade.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
bodi123 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 13:47Kako god, ovaj lik je ozbiljna riba, po ovome što stoji na TM-u. Vrijednost od skoro 2.000.000 eura, 21 godina, južnoamerikanac, ne može ne valjati.
A nemoj druze i ti ,djelujes mi razuman ,dao sam ti glas tamo za forumasa godine,nemoj da povlacim misljenje. Kako se primiste svi nije mi jasno

- feniksptica
- Kontakt:
Bolje da su Mandzukica doveli, al haj oni znaju bolje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahahahah mladi, golobradi, neiskusni @body se primio. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nzm sto Ozila nisu zaganjali, lik ne igra, sjedi a pritom brat musliman.. Sigurno je zaljan igre, a mi mu to mozemo garantovati...feniksptica je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:26Bolje da su Mandzukica doveli, al haj oni znaju bolje
@Heraklit mi je poznat s nekih drugih tema, i konto sam da je rega lik... a nisam upratio da voli bacati bombe.miky_hz je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:25
A nemoj druze i ti ,djelujes mi razuman ,dao sam ti glas tamo za forumasa godine,nemoj da povlacim misljenje. Kako se primiste svi nije mi jasno![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čovjek mu dole napisao komplet biografiju i još da je to Hadžija rekao, a znaš da je kod nas Koreja po pitanju toga. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.