FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ceze
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ceze » 10 apr 2013, 14:38

Cautinho je napisao/la:
DieRoten je napisao/la:Idemo večeras rutinski. Ne opuštati se previše, pokazati da zaslužujemo klempu.

Prvo polufinale, pa onda, nadam se sa BVB u finalu :D
Šta je ovo,svi žele Milionere...
Jeste vi svi gledali sinoc utakmicu? To je isto k'o da kazes "Odoh da kupim pistolj da se ubijem"
:roll:
Jesi ti gledao tekmu sinoc ?
Vjerovatno njihova najlosija partija unazad par mjeseci.
BvB je sinoc bio neprepoznatljiv, nije ono njihova igra.
Jedino vrijedno pohvale je preokret u 3 minute, ostalo nista, tacnije skoro nista.
Slazem se da ne treba podcjenjivati BvB, ali da je sinocnja predstava bila neka spektakularna za prepasti se, daleko od toga.
To su izmedju ostalih bile tekme sa Realom, Cityem, Shaktarom ( u Dortmundu ).

Nego, da se mi vratimo pravim ekipama :mrgreen:
Veceras je po meni vazno da ne primimo gol u ranoj fazi ( 1-20 min ), kako nam ne bi priprema i taktika pala u vodu.
Ostalo ce doci po sebi, uz presing na sredini, zatvaranje Pirla kao u prosloj tekmi i brzu transformaciju, prolaz ne bi trebao doci u pitanje.
Bayern svakoj ekipi na svijetu moze dati gol, tacnije svaki put moze napraviti par stopostotnih sansi.
Ne sumnjam u Juppa niti u igrace.

Najvise ocekujem od Mandzukica ( u vidi presinga kao u prosloj tekmi, mozda i neki gol :D ), Ribery-a i Schweinja :D

I jos nesto, sta mislite da li bi trebao zaigrati Boateng ukoliko se Juventus odluci za napad Giovinco i Vucinic ( radi brzine i okretnosti ) ? :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 10 apr 2013, 14:42

Vidio sam u par postova da Giovinco mislite da ce igrati veceras...
Giovinco je povredjen tako da veceras u napad igraju Vucko-Quagliarella.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 apr 2013, 14:43

Naravno da bi voljeo vidjeti Boatenga, no Buyten je standardan do kraja sezone. Sve što je odigrao do sada odigrao je vrhunski, tu nema dileme iako mu nikada neću zaboraviti greške koje radio prije.
Boateng je bačen novac, dobar za klupe i da nekada uleti. Holger je dosta bolji od njega, no možda dovedu još jednog stopera.

Alaba je naša najslabija tačka u odbrani. Valjda se neće klizati kao što ima običaj na utakmicama u posljednje vrijeme. Koliko god sjajno funkcioniraju prema naprijed Alaba i Ribery toliko je David slab defenzivno. Nemoj samo počinjati sada priču da je vrhunski defanzivac jer nije i kada primamo gol u nekoj akciji onda je u većini slučajevo po toj lijevoj strani.

Također se treba paziti na kartone. Lahm i Dante obavezo. Pa zamisli prođeš u polufinale i imaš stoperski par Boateng i Buyten koji nisu odigrali 5 utakmica zajedno ove sezone. Možda možemo očekivati po prvi put Javija na poziciji stopera, a gore Bastiana i Luisa 8-)

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 apr 2013, 14:57

Ja bi se slozio sa Neutral, treba se paziti ti kartona, pogotovo zadnja linija i mislim da imaju oni to itekako na umu.

Treba odigrat kao u Minčenu onaj presing, najbitnije je ponovo zatvaranje Pirla, et ak Giovinco ne igra to je plus jer je strasan igrac, tesko njega moze Buyto cuvat 1 na 1 al u tom i jest stos, rijetko ce imat sansu bilo koji igrac doc u poziciju da ide 1 na 1 sa nekim nasim stoperom.

Sto se Alabe tice slazem se takodjer da je odlican u napadu, da zna iznjet loptu al da je slabije defanzivne prirode no malac je odlican nemam mu sta ja zamjerit samo da se ne klize sto kazete, protiv Arsenala greska i sjetite se one ruke protiv Reala kad je penal bio :)

Nije imao srece u tim utakmicama na pocetku al onda dodje sebi pa bude hladan kao spricer kao kad je sutao penale protiv Reala u tome je stos :)

Postigao je prvi gol protiv Juventusa sto je veoma bitno veoma rano, i ocekujem pobjedu naseg Bayerna :ugeek:
FC Bayern !!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 apr 2013, 14:58

Andrej je napisao/la:Vidio sam u par postova da Giovinco mislite da ce igrati veceras...
Giovinco je povredjen tako da veceras u napad igraju Vucko-Quagliarella.
E hvala na informaciji brate :D

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 apr 2013, 15:01

Neutral je napisao/la:Naravno da bi voljeo vidjeti Boatenga, no Buyten je standardan do kraja sezone. Sve što je odigrao do sada odigrao je vrhunski, tu nema dileme iako mu nikada neću zaboraviti greške koje radio prije.
Boateng je bačen novac, dobar za klupe i da nekada uleti. Holger je dosta bolji od njega, no možda dovedu još jednog stopera.

Alaba je naša najslabija tačka u odbrani. Valjda se neće klizati kao što ima običaj na utakmicama u posljednje vrijeme. Koliko god sjajno funkcioniraju prema naprijed Alaba i Ribery toliko je David slab defenzivno. Nemoj samo počinjati sada priču da je vrhunski defanzivac jer nije i kada primamo gol u nekoj akciji onda je u većini slučajevo po toj lijevoj strani.

Također se treba paziti na kartone. Lahm i Dante obavezo. Pa zamisli prođeš u polufinale i imaš stoperski par Boateng i Buyten koji nisu odigrali 5 utakmica zajedno ove sezone. Možda možemo očekivati po prvi put Javija na poziciji stopera, a gore Bastiana i Luisa 8-)
Pa na ljeto dolazi Jan Kirchhoff iz Mainza kao slobodan igrac, solidan stoper, mlad 22 godine :)
A slazem se za zute kartone u potpunosti i za Alabu, mada i on ima prostora za napredak.
A evo rece Juventin da ne igra Giovinco, tako da je VB dobar izbor svakako.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 apr 2013, 15:04

Vecerasnji duel isto kao da nikog ne zanima (prvog mene), jer smo svi ubjedjeni da cemo ih proci, a ruku na srce nakon onakve predstave prije 8dana, stvarno je tesko povjerovati da ce oni uspjeti se podici za 150% i da nas mogu ugroziti.

Ukoliko sve bude kako treba i prodjemo veceras, a uzmimo u obzir da ce i Barca proci, ja sam se u svoje ime odlucio kako bi volio da to sve izgleda u polufinalu.

Znaci po mom nekom skromnom misljenju, Bayern vs BvB i Real vs Barca. Evo objasnjenja...

Prvo sto bi gledali njemacko-spansko finale i sto je u ovom trenutku sasvim zasluzeno, 4najjaca kluba iz 2najjace lige bi odmjeravali snage!
Druga stvar, mislim da kad bi prosli BvB, u finalu bi bili protiv Reala apsolutni favorit, a protiv Barce makar 55-45, zbog jedne utakmice, kao i zbog toga sto bi se oni do krvi pobili u dvomecu sa Realom.
Sjetite se da je nesto slicno bilo i prosle sezone protiv Reala kada su oni igrali ligaski el clasico.

Ali ostavimo sve proracune za veceras poslije utakmice, de da najprije udjemo opet u polufinale, a odatle cemo vec gledat sta i kako!
BayernMunchen31 je napisao/la:Slazem se,jer je Barca u jednoj utakmici bez njihovog Camp Nou-a na kojem igraju viktorije sa protivnicima itekako pobjedljiva, ali s druge strane mislim da bi imali najvise poraza u Finalima od svih timova u historiji takmicenja kad bi i ove godine izgubili...
Pamtili bi ovu generaciju kao gubitnike , ipak je previse izgubiti 3 puta u 4 godine...to nije Bayern to ,nije Bayerische Stolz !
Je*o finale kad ti na kraju samo srce slome..Treba biti Bavarac i vjerovati u ove Momke jer su vecina u vrhuncu i naponu snage i Njemacka i Bayern trebaju sad na ove dvije zavrsnice (LP i WC 2014) u dvije godine pokazati svima da su Pobjednici i da će se po VELIKIM TITULAMA PAMTITI !! MIA SAN MIA
Brate mili, ja bi sad potpisao opet gubljenje titule lige prvaka od Barcelone u finalu, nego ispadanje od BvB-ea ili Real-a u polufinalu!!!
Makar bi znali na cemu smo, najjbolji klub odmah iza Barce,a to nije mala stvar, mada opet kazem Barca bi mogla pasti u finalu ko dva i dva! ;)
Stern des Südens

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 apr 2013, 15:06

Vidim da je visok 1.95, što znači adios Buyten sigurno. No ostaje pitanje da li je Pep htio Jana.

Zanimljivo, nema šta.

Edit: Zar je onaj momak što je posuđen Kaiserslauternu desno krilo. Ja sam uvijek mislio čisti desni bek. I ne zaboravimo da se vraća Nils koji trpa uveliko kod Bremena ove sezone.

klloni
Kontakt:

Post Postao/la klloni » 10 apr 2013, 15:09

Mourinho: Juventus mora vjerovati u sebe
UPLASIO SE MOURINHO....... :D :lol:
POZDRAV YA BAVARCEEE

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 apr 2013, 15:15

Sretno veceras :)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 10 apr 2013, 15:20

Ma Juve ima samo teoretske šanse proći dalje. Nema teorije da oni zabiju dva gola, a da Bayern ostane na nuli. A i u tom slučaju se igraju produžeci. Svaka čast Juventusu, ali nisu imali sreće kod ždrijeba.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 apr 2013, 15:24

[youtube][/youtube]

:o :o :o

8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2013, 15:31

[youtube][/youtube] 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 10 apr 2013, 15:45

Ne znam za vas al ja imam neki osjecaj da cemo i veceras lagano zavrsit posao i da ce NE ZNAM ZBOG CEGA Swajni biti u centru paznje,sad zbog crvenog,neke akcije,gola ili neceg drugog ....Kako god ide na listici za postizanje gola :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 apr 2013, 16:40

slika

:lol:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 10 apr 2013, 18:59

Braco hocel neko bit fin pa nabacat kakvih linkove za tekmu,bio bi vrlo zahvalan na tome :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 10 apr 2013, 19:01

Sve osim pobjede i naravno prolaska bilo bi veliko izneneđenje.
Večeras ću samo da strepim da neće neko od onih koji imaju žuti karton da dobiju večeras suspenziju.
Moja prognoza:
1-2
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 10 apr 2013, 19:03

van gall je napisao/la:Braco hocel neko bit fin pa nabacat kakvih linkove za tekmu,bio bi vrlo zahvalan na tome :D
http://liveutakmice.****/p/channel7.html
http://netsportchannel.****/p/net2.html
http://liveutakmice.****/p/channel8.html
http://netsportchannel.****/2013/02/p2.html

Nek nam je sretno večeras :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 10 apr 2013, 19:39

Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Robben, Muller, Ribery - Mandžukić.
Još samo malo. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 apr 2013, 19:40

Svidja mi se postava, osim sto bih samo umjesto Müllera stavio Schweinia, a Gustavu bi pruzio takodjer priliku u sredini terena. Ostalo je sve ok!
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.