U cetvrtak

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U cetvrtak
Mislim da je ovdje sve objašnjenokerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 22:17Citao sam dosta oko toga, moze i braco iznijeti svoje misljenje. Koliko sam upratio, dobili su 5 miliona "necega" od fife i uefe za saniranje posljedica korone u ligama. Klubovi ce dobiti mizernih 60.000km. To je 720.000km. Ostale pare, kako je rekao onaj supak dzemidzic, ce utrositi u funkcionisanje i redovne troskove saveza u vidu naknada, edukacija i seminara. Sa druge strane, citajuci hrvatske portale, oni tvrde da te pare savezi mogu trositi na sta god žele - tj da nigdje nisu striktno rekli morate sve te pare podijeliti klubovima kako bi se stvorili uslovi za nastavak prvenstva. Znaci, lopovima na volju da rade sta hoce s parama.
Na kraju, fs crne gore je odlucio sve pare upumpati klubovima za nastavak prvenstva. Znaci uradili su sve sto mogu da se prvenstvo nastavi.
Ne znam kome se vise treba najebati majki, ovo je sve go lopov u savezu. Ja odgovorno tvrdim da je civilna zastita mala maca koliko ovaj nas savez krade i puni svoje djepove zadnjih godina, prvenstveno od brazila.
vidi ga jes zayeban, još kad Roger ode u pemziju šta nas čeka
Gotovo sam siguran da će na narednoj sjednici Izvršnog odbora FS BiH biti donesena odluka o prekidu šampionata, a nadam se da će se kao i u mnogim drugim evropskim zemljama u elitnom rangu takmičenja naći veći broj klubova nego do sada. Iako smo posljednji, niko sa sigurnošću ne može reći da u preostalih 11 kola ne bismo uspjeli da obezbijedimo opstanak - jasan je Stanišić.
za 10 godina ko ziv ko mrtav
jesam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.