Opusti se @Braco. Ima ko da brine o tome.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Opusti se @Braco. Ima ko da brine o tome.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Znaci i ako bude isao nema dzabalesku. To je ok, ali mi je zao sto ide, Dadara je dobar igrac. Pisao sam nekada da mu malo fali hrabrosti, ostalo sve ima.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nego evo i zvanično nam se u ligu vraća stara mušterija Olimpik, savez donio odluku da se prekida federalna liga
(ZVANIČNO) Izvršni odbor NSFBiH donio odluku: Liga prekinuta, poznato ime prvaka
Izvršni odbor NS FBiH na danas održanoj sjednici donio je odluku o zaključenju takmičenja u svim ligama pod ingerencijom Nogometnog saveza Federacije BiH.
Nakon što su se klubovi prethodne sedmice jednoglasno izjasnili o tome da ne žele nastavak prvenstva, Izvršni odbor je danas donio i zvaničnu odluku o prekidu takmičenja, sa sedam glasova za prekid takmičenja u svim ligama i tri glasa protiv.
Na osnovu plasmana na tabeli FK Olimpik iz Sarajeva je osvojio prvo mjesto i on će naredne sezone nastupati u Premijer ligi BiH.

il da nas svrakino sviju ugosti da iz kinosvra gledamo tekmu hahahaha

- MocMahale444
Stvarno SAVEZ BIH je nesto najgore sto ima veze s fudbalom igdje na dunjaluku.
Hej to samo gleda kako da ovu kukuruz ligu jos vise šjëbē.
Ode sinan pitarima da im zapjeva “lido lido lidija bruji carsija”.
halal Im krila nisu nam potrebna jer mi imamo 3 dobra igraca a ostali su tu da smetaju. 
Hej to samo gleda kako da ovu kukuruz ligu jos vise šjëbē.
Ode sinan pitarima da im zapjeva “lido lido lidija bruji carsija”.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
@Ro javi se. Znam da slavis veceras zbog ove odluke, nadamo se pozivnici. Nije kasno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo ću reći u delirijumu
VU VU VUKOVI
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Dela, zovi da nam otvore Dorian.
Generalno smatram idiotima igrace koji predju iz Sarajevo kod nas i obratno. Naravbo, uvijek ce biti nasladjivanja uzimamo vam igrace s obje strane. Ali to mi govori i o igracu. Pelak je top igrac bio i kod njih i kod nas, ali nisu bile sve na broju u glavi. Sinan je dobar igrac, stedi se, cuva noge, sminkerxic na baterije, ali nam treba. Ne bibga Amar vracao sa one suspenzije da nam ne treba. Ali iskreno, nek ide gdje god hoce, samo da ni imamo zamjenu. Ako moze koja para da se uzme, treba uzeti.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Olimpiiiiiik 
Da hoce preci samo da ga ne gledam i on i Sinisa,Vedran,Zaim,Veseli ,Pavic ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I tebe cemo gore poslat

Kera i ja malo da odmorimo pa se tivra.
samo realno Ljoze bgm ,sve kad ih sastavis imaju 3 gola u 3 sezone,bjezi bgt
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Gore od statistike je luzerski mentalitet. Sve je to Amar namirisao samo nije mogao sve odjednom.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ako je fakat dosla ponuda od 200 hiljada eura za Sadikovica bez razmisljanja ga treba prodati.
A sto se tice Veselinovica, Ramovica, Sinise Stevanovica, Kjosevskog itd njih bi dzaba dao bilo kome, samo da nisu nasi igraci..
Ja sam ovdje ugrozen samo da se zna 

Veselinović i Ramović bez sumnje imaju dobro fudbalsko znanje za okvire naše lige. Naprimjer ovo statistika što sam neki dan postavljao:
Pitari su uzeli prethodne godine titulu jer su imali dosta igrača koji daju golove. A naprimjer samo sezonu ili dvije prije te njihove šampionske su im ofanzivni dio ekipe činili Crnkić, Duljević, Hebibović-Ahmetović i imali su isti problem ko mi danas, prodorni igrači bez konkretnog učinka. Pa sjetite se samo derbija i na Koševu i na Grbavici te sezone kad Slavko se povuče protiv Čale, ubiju ljudi nimet u nama na terenu na svim derbijima te sezone ali opet završe 0:0 jer im igrači nisu znali dati go. Jedino kad su nas dobili te sezone je bio onaj kad smo titulu zjanili,a i to iz penala bilo. I dovedeš 1-2 igrača u ofanzivi koji znaju dati yebeni go ala Tatar mada fudbalskim umjećem nije ni blizu Veselog, Duljevića i sličnih i Rahmanovića i imaš faktički drugu ekipu. Mi smo to sad dobili sa Štilićem, Lendrića ćemo vidjeti kakav će biti. I tu nam fali još jedno krilo koje zna dat go. To i Brko vidi, a to je mogao biti možda Ajayi da se nije ovo sranje desilo.
Izvukao sam statistiku da u 4 domaće utakmice koje smo kiksali smo imali sveukupno 63 udaraca od čega 31 u okvir gola, A ZABILI SAMO 1 GO. Da si imao jednog Zakarića tu bili bi prvi sad. Veselinović isto da nije fulio nemoguće protiv Tuzle City u gostima. Ili ova posljednja utakmica protiv Tuzle City kući kad je Amar "poludio" pred kamerama zbog neefikasnosti. Zamisli da nismo uzeli 3 boda na toj utakmici, da je svirao sudija onaj penal na kraju? A imao si 5000 prilika na toj utakmici.
Ali problem su ti golovi yebeni, Ramović otkad je došao u Želju ima sveukupno 5 ligaških golova. I to 3 od tih 5 je je zabio u prvoj sezoni pod Adžemom. Ok imao je tu povredu ali opet malo je ovo golova. Što se tiče asistencija tu su ok obojica. Ali brate njih dvojica nisu skupa zabili 10 golova kad im se obojici zbroje prethodne 3 sezone.braco je napisao/la: ↑04 maj 2020, 15:35
Evo ti poneki funfact za Veselog. Bar prema podacima nakon prve polusezone. Prema InStatu najviše driblinga u ligi ima Veseli. Ima 13 pokušanih driblinga po tekmi od čega je 69% uspješno što je fenomenalno. Najčešće je fauliran igrač lige i on je igrač sa najviše osvojenih napadačkih duela u ligi.
Pitari su uzeli prethodne godine titulu jer su imali dosta igrača koji daju golove. A naprimjer samo sezonu ili dvije prije te njihove šampionske su im ofanzivni dio ekipe činili Crnkić, Duljević, Hebibović-Ahmetović i imali su isti problem ko mi danas, prodorni igrači bez konkretnog učinka. Pa sjetite se samo derbija i na Koševu i na Grbavici te sezone kad Slavko se povuče protiv Čale, ubiju ljudi nimet u nama na terenu na svim derbijima te sezone ali opet završe 0:0 jer im igrači nisu znali dati go. Jedino kad su nas dobili te sezone je bio onaj kad smo titulu zjanili,a i to iz penala bilo. I dovedeš 1-2 igrača u ofanzivi koji znaju dati yebeni go ala Tatar mada fudbalskim umjećem nije ni blizu Veselog, Duljevića i sličnih i Rahmanovića i imaš faktički drugu ekipu. Mi smo to sad dobili sa Štilićem, Lendrića ćemo vidjeti kakav će biti. I tu nam fali još jedno krilo koje zna dat go. To i Brko vidi, a to je mogao biti možda Ajayi da se nije ovo sranje desilo.
Izvukao sam statistiku da u 4 domaće utakmice koje smo kiksali smo imali sveukupno 63 udaraca od čega 31 u okvir gola, A ZABILI SAMO 1 GO. Da si imao jednog Zakarića tu bili bi prvi sad. Veselinović isto da nije fulio nemoguće protiv Tuzle City u gostima. Ili ova posljednja utakmica protiv Tuzle City kući kad je Amar "poludio" pred kamerama zbog neefikasnosti. Zamisli da nismo uzeli 3 boda na toj utakmici, da je svirao sudija onaj penal na kraju? A imao si 5000 prilika na toj utakmici.
Imal ko neki konopac za posuditi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.