Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Na svijetu ne postoji toliko glup trener koji bi platio balotelija i doveo ga u svoj klub, osim mancinija naravno. sve dosadasnje transfere balotelija napravio je mancini, tako da oni jedino u paketu mogu otici.
Jel dosao strucnjak do glasa ikada, nigdje nikakvog komentara ... il mu ih je neko zapusio 

- AlenHalilovic
- Kontakt:
The incredible DZULK!!!

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 6079_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 6079_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Hoce li igdje biti prijenosa ajax-city ? Na nekoj od arena ?
Edit: izgleda da ce biti prijenos na areni 3, koliko sam ja mogao skontati ovaj tv program
Edit: izgleda da ce biti prijenos na areni 3, koliko sam ja mogao skontati ovaj tv program
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
auu nevalja,igro sam da daje goTracy3McGrady je napisao/la:Dzeko pocinje utakmicu
Nad tobom sunce najljepše sja
Man city 3 Ajax 1 strijelci dzeko kolarov i aguero a za ajax... a nije ni bitno 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam dali je sluzbeno, ali ovo je najrealnija opcija s obzirom na zbivanja u posljednjih nekoliko dana.Tracy3McGrady je napisao/la:Dzeko pocinje utakmicu
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
#MCFC team to play #Ajax: Hart, Richards, Kompany (C), Lescott, Clichy, Milner, Barry, Nasri, Y. Toure, Aguero, Dzeko #ajaxvcity
Pocinje u prvih 11. Finally !!
- NoName
- Kontakt:
Streamovi?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Cautinho
- Kontakt:
Što Milnera,ovog panja? Pa gdje je Sinclair,Rodwell...Što smo ih kupovali,koji k.Amadeus je napisao/la:#MCFC team to play #Ajax: Hart, Richards, Kompany (C), Lescott, Clichy, Milner, Barry, Nasri, Y. Toure, Aguero, Dzeko #ajaxvcity

Keep walking.
- NoName
- Kontakt:
Ma dobar je Milner u kombinaciji sa Nasrijem, ako ništa makar će napadi biti puno direktniji. Silva je povrijeđen?Cautinho je napisao/la:Što Milnera,ovog panja? Pa gdje je Sinclair,Rodwell...Što smo ih kupovali,koji k.Amadeus je napisao/la:#MCFC team to play #Ajax: Hart, Richards, Kompany (C), Lescott, Clichy, Milner, Barry, Nasri, Y. Toure, Aguero, Dzeko #ajaxvcity![]()
![]()
Hoce li neko postaviti linkove za veceras, hvala unaprijed.
- Cautinho
- Kontakt:
Da,on,Maicon i Javi su ostali u Manchesteru.Milner je jedino dobar kada igra za Englesku i kada igra sa Yayom Toureom zadnjog veznog,vise ka obrani.Onda je igračina,na toj poziciji ubija.Sjetimo se samo utakmice protiv Chelseja.Kada igra krilo,onda je nula.Sinclair je trenutno bolji na ovoj poziciji koju on danas igra,NoName je napisao/la:Ma dobar je Milner u kombinaciji sa Nasrijem, ako ništa makar će napadi biti puno direktniji. Silva je povrijeđen?Cautinho je napisao/la:Što Milnera,ovog panja? Pa gdje je Sinclair,Rodwell...Što smo ih kupovali,koji k.Amadeus je napisao/la:#MCFC team to play #Ajax: Hart, Richards, Kompany (C), Lescott, Clichy, Milner, Barry, Nasri, Y. Toure, Aguero, Dzeko #ajaxvcity![]()
![]()
Keep walking.
Rodwell je se fakat pokazao kao odlicno pojacanje.Cautinho je napisao/la:Što Milnera,ovog panja? Pa gdje je Sinclair,Rodwell...Što smo ih kupovali,koji k.Amadeus je napisao/la:#MCFC team to play #Ajax: Hart, Richards, Kompany (C), Lescott, Clichy, Milner, Barry, Nasri, Y. Toure, Aguero, Dzeko #ajaxvcity![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
rojadirecta.me traži po satnici događaja :
http://www.frombar.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
sve po satnici i imenu događaja tražiti, imaju linkovi ponuđeni kada se klikne na traženi događaj u ovom slučaju tekmu City - a
http://www.frombar.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
sve po satnici i imenu događaja tražiti, imaju linkovi ponuđeni kada se klikne na traženi događaj u ovom slučaju tekmu City - a
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NoName
- Kontakt:
Pa i ovu će igrati zadnjeg veznog, ne misliš valjda da će Mancini igrati samo sa dva zadnja vezna? 

- Cautinho
- Kontakt:
Unitedovac,imate svoje igrače pa njih komentiraj.Rodwell je super igrač.Cartman je napisao/la:Rodwell je se fakat pokazao kao odlicno pojacanje.Cautinho je napisao/la:Što Milnera,ovog panja? Pa gdje je Sinclair,Rodwell...Što smo ih kupovali,koji k.Amadeus je napisao/la:#MCFC team to play #Ajax: Hart, Richards, Kompany (C), Lescott, Clichy, Milner, Barry, Nasri, Y. Toure, Aguero, Dzeko #ajaxvcity![]()
![]()
Keep walking.