Tek od ljeta možemo davati takve ugovore. Ko god da dođe, a pogotovo Dudić ili neki trener sa strane ko nema toliku podršku navijača će se pogubiti ako ne izbori Evropu jer će biti veliki pritisak na njemu. Isto tako može i postati neka vrsta "heroja", izboriti Evropu i dobiti taj "kredit" od dvije godine da ga se trpi.KANA je napisao/la: ↑06 apr 2023, 14:49Moje misljenje da bi nam Dudic bio najbolje rjesenje ( sobzirom kakav budjet imamo) dati mu 2 godine i da pokusa nesto napraviti .drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 14:47Da dođe ne znam ti ko sudit će mu se po tome da li će izboriti Evropu ili ne, a to je nezahvalna stvar za novog trenera.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Dudic heroj a ne zločinac. Igra napadački fudbal
Ma hajte, molim vas!

Zao mi je sto je ovako ispalo. Zao mi je jer je stvarno dosao kad bi malo ko i uspio je nesto napraviti, ali on pod pritiskom ne zna. Onako kad se nista ne ocekuje on moze hendlati. Hvala ti, Edise! Nadam se da ruzan rastanak nije bio iako znam 100% da ovo ne mozes podnijeti onako lagano.
Na stranu sve ovo mislim da je kasno za nas ove sezone. Vidjet cemo po izboru i koliko se ima para, sposobnosti i svega
Btw Karacic sad ili nikad.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Najbolja opcija za nas je neko ko je već u klubu. Ovi igrači mogu mnogo više i samo to što je Edis otišao će probuditi ekipu jer se vidjelo da nisu bili zadovoljni sa njim. Obaviti razgovore sada, a imenovati trenera tek nakon sezone.
Mislim da Bekrić može sasvim solidno odraditi narednih 10-ak utakmica.
Feđa Dudić 90% 

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ma udarali u zid ,da mi je docekati da bar jedan trener nesto napadacki postavi ,da igramo lopte da uzivamo malo a ne da poradjamo sanse,tako igramo zadnjih 10 godina ko god bio trener..LjoZee je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:01Ma hajte, molim vas!![]()
Zao mi je sto je ovako ispalo. Zao mi je jer je stvarno dosao kad bi malo ko i uspio je nesto napraviti, ali on pod pritiskom ne zna. Onako kad se nista ne ocekuje on moze hendlati. Hvala ti, Edise! Nadam se da ruzan rastanak nije bio iako znam 100% da ovo ne mozes podnijeti onako lagano.
Na stranu sve ovo mislim da je kasno za nas ove sezone. Vidjet cemo po izboru i koliko se ima para, sposobnosti i svega
Btw Karacic sad ili nikad.![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- dubioza144
- Kontakt:
A moglo je slicno biti 19 aprila
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sto se onda trazila promjena sad? Treba jos da mi na klupu posade Alihodzica i Bogicevica pa da cirkus bude potpun.drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:06Najbolja opcija za nas je neko ko je već u klubu. Ovi igrači mogu mnogo više i samo to što je Edis otišao će probuditi ekipu jer se vidjelo da nisu bili zadovoljni sa njim. Obaviti razgovore sada, a imenovati trenera tek nakon sezone.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Pa zato što je limitirao trenutne igrače i forsirao antifudbal. Trenutno treba samo dobra atmosfera i da ih pustiš da igraju do kraja sezone.LjoZee je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:23Sto se onda trazila promjena sad? Treba jos da mi na klupu posade Alihodzica i Bogicevica pa da cirkus bude potpun.drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:06Najbolja opcija za nas je neko ko je već u klubu. Ovi igrači mogu mnogo više i samo to što je Edis otišao će probuditi ekipu jer se vidjelo da nisu bili zadovoljni sa njim. Obaviti razgovore sada, a imenovati trenera tek nakon sezone.
Nadam se da ce Karacic preuzeti klupu.
Jedan od rijetkih koji zna promjeniti formaciju
Jedan od rijetkih koji zna promjeniti formaciju
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
-
- Kontakt:
Karacic il Coric koji je napravio ekstra rezultat sa Posušje m i Goskom sad. Također Karacic ostavio u ligi Posusje
To su maliciozni navijaci Želje kojima su neki drugi interesi ispred interesa kluba.drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:32Zamisli dokle je došlo da navijač Želje želi da ostane trener koji u karijeri nije igrao Evropu, koji nema igre, a nikada nije ni kup osvojio![]()
![]()
Mulalic je jedan od najgorih trenera kluba u istoriji kojem se dalo najvise sanse.
Ovakav Fedja Dudic je za njega Arteta i mislim da bi Fedja sa ovom ekipom ako nista imao posjed i stvarano sanse, a ima vrhunske realizatore za ovu ligu. Kod Edisa nismo imali akcije osim honajjjj nabij na Santosa, digni ruke, izbij mu zubeeee, honajjjjj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Dudiću su najmanji problem financijski uslovi za njega. Dogovara za stručni štab, jer želi dvojicu uz sebe .. pored toga traži da igrači imaju redovna primanja jer želi mir, i da Željo ode u Europu.
E sada, nije jedini, ali sve je to rekla-kazala, samo zvanična i ende.
E sada, nije jedini, ali sve je to rekla-kazala, samo zvanična i ende.
Kao da imamo igracine pa ce oni sami. Nasi igraci prije svega su neozbiljni. Imamo skup igraca od kojih nekoliko je u raspadu (komplet odbrana), dvojicu sto tegle cijeli tim, napadaca koji voli instagram vise od matere i drugog kojem treba centarsut, a nijedan bek ne zna ga uputiti pa on dzaba uzima pare i ubija vrijeme, sredinu koja ne zna gdje goni, tj. najbolji igrac sredine Hodzic ili je propao ili nece zbog transfera. Ovi ostali iz sredine ne znaju.drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:28Pa zato što je limitirao trenutne igrače i forsirao antifudbal. Trenutno treba samo dobra atmosfera i da ih pustiš da igraju do kraja sezone.
Sad ce to Bogicevic posloziti, mozda remi izvucemo u subotu. To ako Cocalic ustane na desnu nogu.
Zamisli sto mozak može smisliti,izmisliti,lupiti, da igramo loše zato što je Hodzic došao. Izvanredno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.