Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pa vjerovatno zato sto je mlad pa nije se od njega nista ni moglo ocekivati prije. Tek je prije mjesec i po napunio 21g sto znaci da je prakticno proslu sezonu poceo sa 19 i napunio 20 u jednom trenutku. Nisu to neke godine kada mozes ocekivati bas da postignes 25 golova osim ako nisi jedan vanserijski talenat. Tako da je ovo mislim i pravo vrijeme za njega.
Cinjenica jeste da je mogao vise uraditi u nekim mladjim uzrastima ali boze moj, nemaju svi jednak razvoj. Ovo su za njega najbolje mlade godine.
Cinjenica jeste da je mogao vise uraditi u nekim mladjim uzrastima ali boze moj, nemaju svi jednak razvoj. Ovo su za njega najbolje mlade godine.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
To mi je jasno, da ima igraca koji zablistaju nesto kasnijeDeeWa je napisao/la:Pa vjerovatno zato sto je mlad pa nije se od njega nista ni moglo ocekivati prije. Tek je prije mjesec i po napunio 21g sto znaci da je prakticno proslu sezonu poceo sa 19 i napunio 20 u jednom trenutku. Nisu to neke godine kada mozes ocekivati bas da postignes 25 golova osim ako nisi jedan vanserijski talenat. Tako da je ovo mislim i pravo vrijeme za njega.
ali je li on iz ove Krupe ili je doveden odnekud drugo.
Iz borca dosao.
A tamo nije mogao olimpijski bazen pogoditi.DeeWa je napisao/la:Iz borca dosao.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Pa nije vaterpolista hebo teRokoko87 je napisao/la:A tamo nije mogao olimpijski bazen pogoditi.DeeWa je napisao/la:Iz borca dosao.
Dobro pa je poceo pogadjati. Kad jednom skines mrak otvore ti se novi vidici. Nadam se da nije samo momenat.
I u zadnjoj utakmici je pogodio stativu. Znaci stalno je na ivici.
Ma žargonski ja to @dubrovnik, ne zamjeri. 
Znam da niko od njega nije očekivao, ali očito nije mogao podnijeti pritisak u Borcu, ako se ne varam govorio je tako i u jednom od intervjua, sad se rasteretio i počeo pogađati.
Drago mi je, zato što je mlad igrač i nadam se da će uspjeti izaći iz okvira BHTPL.
Znam da niko od njega nije očekivao, ali očito nije mogao podnijeti pritisak u Borcu, ako se ne varam govorio je tako i u jednom od intervjua, sad se rasteretio i počeo pogađati.
Drago mi je, zato što je mlad igrač i nadam se da će uspjeti izaći iz okvira BHTPL.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 17 mar 2020, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ma traore,casseira,el ghazi,klassen,zivkovic to su sve neki od ogromnih svjetskih talenata koji bi se mogli za nekoliko godina svi preko 30+ miliona a i mnogo vise prodati ako budu onako se razvili kako se ocekuje. Ajax bukvalno ima mozda i najtalentiranije mlade igrace trenutno. Tu ima jos nekoliko igraca koje ne poznajem bas a mladi su i talentovani tako da vjerujem da ovaj ajax ima vrhunski mladu i pretalentiranu ekipu. Koliko bi tu mogao elvir da se izbori pitanje je. Sto se tice treninga i ostalog vjerujem da bi imao ogroman plus ali koliko bi se mogao nametnuti i da li bi zbog toga propao pitanje je.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 17 mar 2020, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Halilovic nije dobio poziv za A repku, pa odbio da se odazove za u21.... Glupan mali. 
P.edercic kao i tata mu. Neka, neka. Sve se vraca.SlevinKelevra je napisao/la:Halilovic nije dobio poziv za A repku, pa odbio da se odazove za u21.... Glupan mali.
Mogao da bude standardni reprezentativac BiH.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mislim da svi znamo 85-90% spiska uvijek, ostalo se probere na osnovu trenutne forme;
Golmani: Begovic, Sehic, Buric, Karacic.
Odbrana: Spahic, Sunjic, Anicic, Horic, Bicakcic, Memisevic, Cocalic, Dumic, Graovac, Kolasinac, Zukanovic, Letic, Subic, Mujdza, O.Vranjes, M.Susic, Vrsajevic.
Veza: Besic, Cimirot, Vrancic, Medunjanin, Pjanic, Grahovac, Jajalo, Prcic, Hadziahmetovic, S.Vranjes, Kozulj, Tomic, Ordagic, Burnic, Scuk, T.Susic, Krunic, Gojak.
Krila: Lulic, Hajrovic, Visca, Milicevic, Stevanovic, Duljevic, Suljic, E.Hadzic, Zec.
Napad: Dzeko, Ibisevic, Djuric, Hodzic, Bajic, Kodro, Mesanovic, Handzic.
Ko spomene Arslanagica, nadjem ga i udarim letvom po glavi na kucnom pragu.
Odbrana: Spahic, Sunjic, Anicic, Horic, Bicakcic, Memisevic, Cocalic, Dumic, Graovac, Kolasinac, Zukanovic, Letic, Subic, Mujdza, O.Vranjes, M.Susic, Vrsajevic.
Veza: Besic, Cimirot, Vrancic, Medunjanin, Pjanic, Grahovac, Jajalo, Prcic, Hadziahmetovic, S.Vranjes, Kozulj, Tomic, Ordagic, Burnic, Scuk, T.Susic, Krunic, Gojak.
Krila: Lulic, Hajrovic, Visca, Milicevic, Stevanovic, Duljevic, Suljic, E.Hadzic, Zec.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Koji Handžić?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Iz Rijeke. Dobro je igrao i u Rusiji i ima mjesta na ovako sirokom mjestu. Mozda eksplodira u Rijeci, citam ode Bezjak.Rokoko87 je napisao/la:Koji Handžić?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
E pa dodji onda u Dubrovnik i ponesi letvu. Samo pazi blizu mene je klan Spahic.Sabinho je napisao/la:Mislim da svi znamo 85-90% spiska uvijek, ostalo se probere na osnovu trenutne forme;
Arslanagic!!!
Iako da budem posten kako se stvari slazu novi mladi stoperski par koji strasno obecava bi mogao biti Dumic-Memisevic. Opet su obojica bili dobri. Dumic postaje vec konstanta . Usput bolje Budimir nego Handzic.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sta je sa tabakovicem ? Igra momak svaku utakmicu za grashoppers ??!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Moguce, nisam pratio detaljno njegovo stanje osim da znam da posjeduje odredjen talenat ali u sustini poenta price je da je i dalje ajaxov igrac id a ce se kad-tad vratiti i da ajax ima fenomenalne igrace za buducnost i da se baziraju na tome.PerryFred je napisao/la:Živković na posudbi u Utrechtu.DeeWa je napisao/la:Ma traore,casseira,el ghazi,klassen,zivkovic to su sve neki od ogromnih svjetskih talenata koji bi se mogli za nekoliko godina svi preko 30+ miliona a i mnogo vise prodati ako budu onako se razvili kako se ocekuje. Ajax bukvalno ima mozda i najtalentiranije mlade igrace trenutno.
Mesa je prosle godine isao razgovarati sa njim. Barem se tako pisalo. Uz to jednom je Petkovic za Svicarske medije prije EP izjavio da on tu ne moze nista ako su Milicevic i Tabakovic odlucili da igraju za BiH. Mali ima nase drzavljanstvo. Treba mu samo sportsko. Nadam se da cemo ga uspjeti maznuti.bhfanatic14 je napisao/la:Sta je sa tabakovicem ? Igra momak svaku utakmicu za grashoppers ??!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Adis Nurkovic ce biti novi golman reprezentacije Kosova.
Ovo bi moglo biti interesantno s obzirom da on nema nikakve veze sa kosovom to znaci da otprilike ce oni teoretski moci dovesti bilo koga iz ex yu drzava ko bude zelio igrati a nema mjesta u svojoj repki kao recimo mali alen halilovic (teoretski receno) ili bilo koji drugi talenat i/ili nas povremeni reprezentativac ili neciji drugi sto bi ih moglo dosta ojacati.
Ovo bi moglo biti interesantno s obzirom da on nema nikakve veze sa kosovom to znaci da otprilike ce oni teoretski moci dovesti bilo koga iz ex yu drzava ko bude zelio igrati a nema mjesta u svojoj repki kao recimo mali alen halilovic (teoretski receno) ili bilo koji drugi talenat i/ili nas povremeni reprezentativac ili neciji drugi sto bi ih moglo dosta ojacati.
- Medikament
- Kontakt:
Odakle to? Nije na spisku?DeeWa je napisao/la:Adis Nurkovic ce biti novi golman reprezentacije Kosova.
A niko nikakvog kvaliteta nece igrat za Kosovo. Nece ni Albanci kvalitetni a ne ko drugi.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.