Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la SamoZeljo » 10 nov 2012, 19:05

ripper je napisao/la:
Invincibles je napisao/la:
ripper je napisao/la:Ne možete vi bez svog Oca prnuti ;) sad se vidi koliko vam je znacila ta staklena holandska olupina...nedostaje vam mnogo, zadužio vas je do groba.
Ali sad ce zabiti za United jbg
Svaki iole normalan covjek,nakon sto vidi utakmicu,ili samo rezultat bi shvatio da napad i nije toliki problem...Ali eto samo nek se laprda... :roll:
Stekli ste dugogodišnju ovisnost od svog Oca, pa sad izgledati kao junkie koji se skinuo sa horsa...ponekad ovaj limitirani zemljak bljesne, ali to je samo cvrkut kolibrija...nije to to
Ne glupiraj se, kakva dugogodisnja ovisnost? Sezonu i po odigrao na vrhuncu. Nema tu godina.
Da, bio je najbolji u prosloj sezoni ali to je jedna godina a ne DUGOGODISNJA OVISNOST kako ti izmisljas.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 10 nov 2012, 19:07

Matematiko muko moja :roll: Dugo godina = 1 godina :mrgreen: po ripperu kralju jedinom 8-)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 10 nov 2012, 19:08

BigBigBang je napisao/la:Pa nije ovo smijesna Barcelona, gdje uzmes Messija i ubacis neku zamjenu i imas 11 hobita na terenu koji se dodaju nesposobni da sutnu na gol :lol:
A dobro Messi je Messi, najveci svih vremena....što kaže sam veliki Vodja :lol: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

A što im je drago pricati o Barci :lol: , nakon što prospu bodove od strašnog Fulhama :mrgreen: ...vazda se okrene prica o drugome, valjda tako lakše zaborave sopstvenu bruku i inferiornost.... ali dobro to je stara vadiona :P :D vazda se Barca potegne kad je teško :mrgreen:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 nov 2012, 19:09

Ma ripper je naš provokatorcic, tek zavrsio prvu godinu obdanista...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 nov 2012, 19:10

Pa citaj izmedju redaka covjek kaze Barcelona ima jednog igraca koji moze zabiti i ostalih 10 trolova ispred gola.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 10 nov 2012, 19:10

Pa ne vadimo se mi, samo ti sam sebe uvaljujes, bez potrebe stvarno, ali eto ako ti tako hoces moze sto da ne :mrgreen:
Arsene Wenger

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 10 nov 2012, 19:15

BigBigBang je napisao/la:Pa citaj izmedju redaka covjek kaze Barcelona ima jednog igraca koji moze zabiti i ostalih 10 trolova ispred gola.
Pa dobro, za vaš klubić je samo Messi dovoljan...ne trebaju se drugi dodatno zamarati :P

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 nov 2012, 19:16

Pa za vas je dovoljan Watt. Ne trebaju se zamarati kad i ne znaju logicno uvijek bilo.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 nov 2012, 19:19

Prvi put da odustanem od čitanja, kakvih se gluposti navalja ovde.

Mogu reć da je utakmica naznaka dobrig igara,a izdominirali smo ih, oni iskoristili bukvalno svaku šansu. Penal bio.
Cazorla proradio, Giroud proradio, Koscielni opet onaj stari. Waclott dobar, ne rise više po momku.
ne priačajte gluposti više.

Arteta, prva loša utakmica u dresu Arsenala i vi šta sve ne napisaste za njega. Ni N od navijača vi niste :(
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 10 nov 2012, 19:20

Diaby x1000 > Arteta ;)
Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 nov 2012, 19:23

ripper je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Pa nije ovo smijesna Barcelona, gdje uzmes Messija i ubacis neku zamjenu i imas 11 hobita na terenu koji se dodaju nesposobni da sutnu na gol :lol:
A dobro Messi je Messi, najveci svih vremena....što kaže sam veliki Vodja :lol: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

A što im je drago pricati o Barci :lol: , nakon što prospu bodove od strašnog Fulhama :mrgreen: ...vazda se okrene prica o drugome, valjda tako lakše zaborave sopstvenu bruku i inferiornost.... ali dobro to je stara vadiona :P :D vazda se Barca potegne kad je teško :mrgreen:
pošto si ti dovoljno glup ja ću ti reć, da si ti došo' na ovu temu prvi, nije te niko zvao i počeo si prvi provocirat . skontaj se malo u glavi momak.

@vedofeelgood zapali se momak , ozbiljno ti kažem. diaby pegla loptu i gubi je prečesto

EDIT : svi pričaju o penalu koji je postojao baj d vej, a niko da spomene to što je sudija pošo da da crveni igraču fulhama, pa ga nepoznate sile zaustaviše u toj odluci :mrgreen:
Vođa zna.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 10 nov 2012, 19:27

@ nedim - posto ti njemu kazes da je glup.Onda si ti turbo glup.Prvi koji je spomenuo Barcelonu bio je jedan od ovih Pajinih kmetova medju kojima si i ti.Kad se moze pisati danima kako United,Real,Barca,Juve,bayern kradu ostale onda se moze napisati i za Arsenal kada se to desi.Svi smo vidjeli smjesno dosudjen penal u 94 minuti i to je kradja.
To sto ste vi alergicni na Barcelonu jer vas u svakom segmentu yebe to je druga prica.Vi ste spomenuli Barcelonu ne ripper !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 nov 2012, 19:28

ripper je napisao/la:

[youtube][/youtube]

a haj vise razguli sa arsenalove teme , zaboli me racku i za barcom i messijem

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 10 nov 2012, 19:29

Diaby je u top5 veznjaka u EPL kad je zdrav, a vi se i dalje zadovoljavajte ovakvom partijom, cuj ohrabruje ga ova igra :lol: :lol: Ne znam, nisam vise siguran ko bi se trebao zapaliti ovdje, ozbiljno ti govorim :lol:
Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 nov 2012, 19:30

Johny je napisao/la:@ nedim - posto ti njemu kazes da je glup.Onda si ti turbo glup.Prvi koji je spomenuo Barcelonu bio je jedan od ovih Pajinih kmetova medju kojima si i ti.Kad se moze pisati danima kako United,Real,Barca,Juve,bayern kradu ostale onda se moze napisati i za Arsenal kada se to desi.Svi smo vidjeli smjesno dosudjen penal u 94 minuti i to je kradja.
To sto ste vi alergicni na Barcelonu jer vas u svakom segmentu yebe to je druga prica.Vi ste spomenuli Barcelonu ne ripper !
pročitaj moj edit. da se mom arsenalu onoliko put navuklo ko barsi ja ne bi smjeo nikom ništa reć
drugo penal je bio, ruka je pogođena. Isti qurac ko prošle utakmice kad cazorlu pogodi u ruku, a pogodila bi ga u lice inače.
treće, Arsenal je oštećen je za barem 5 penala prošle sezone.
četvrto, vrati se 10-ak stranica unazad i vidi o čemu pričam
Vođa zna.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 nov 2012, 19:32

Johny je napisao/la:@ nedim - posto ti njemu kazes da je glup.Onda si ti turbo glup.Prvi koji je spomenuo Barcelonu bio je jedan od ovih Pajinih kmetova medju kojima si i ti.Kad se moze pisati danima kako United,Real,Barca,Juve,bayern kradu ostale onda se moze napisati i za Arsenal kada se to desi.Svi smo vidjeli smjesno dosudjen penal u 94 minuti i to je kradja.
Prije nego sto izneses hrpu lazi argumentuj ih, i iznesi sve, penal protiv Arsenala je bio manji od igranja rukom u 16-ercu, istog koje je Arsenalu prosle sedmice svirano, je li penal ili nije tesko je reci ali znamo da je ispravna odluka jer ako je prosle sedmice za isto nama sudjen penal onda ocekujemo da nas se za isto svira, ili i ovdje vrijede neki dvostruki kriteriji?

Svojim smijesnim ispadima samo pokazujete koliki ste amateri sto se tice rapsrava i argumenata u istoj, vas covjek i ne treba pobiti vi sami sebi skacete usta kao npr. sa ovim penalima. Prosle sedmice je bio a ove nije :lol:

Dragi topnici nema potrebe da se upustate u to je li ispravna odluka ili nije jer to nije ni bitno cak i da ovo nije penal da dodju svi eksperti sudijski i kazu da nije penal, opet je ispravna odluka jer smo mi prosle sedmice isti penal protiv nas dobili. Sto bi se to pravda i pravila striktno na nama primjenjivala a protiv nas vrijedile neke slobodne sudijske procjene koje nas redovno ostete.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 nov 2012, 19:36

bez diabya se može, bez Artete mi ne možemo.
Jadna li bi nam bila majka da mi igramo bez Artete. Ustvari bilo je prilike, kad je bio povrijeđen negdje u januaru mislim. Izgledali smo ko neki tim iz naše lige. Al haj shvatićeš ti to.
Diaby može igrati samo sa Artetom, nikako umjesto njega.
slika
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 10 nov 2012, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 10 nov 2012, 19:37

Nikada se ovi igraci opametiti nece!!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 10 nov 2012, 19:39

BigBigBang je napisao/la:
Prije nego sto izneses hrpu lazi argumentuj ih, i iznesi sve, penal protiv Arsenala je bio manji od igranja rukom u 16-ercu, istog koje je Arsenalu prosle sedmice svirano, je li penal ili nije tesko je reci ali znamo da je ispravna odluka jer ako je prosle sedmice za isto nama sudjen penal onda ocekujemo da nas se za isto svira, ili i ovdje vrijede neki dvostruki kriteriji?

Svojim smijesnim ispadima samo pokazujete koliki ste amateri sto se tice rapsrava i argumenata u istoj, vas covjek i ne treba pobiti vi sami sebi skacete usta kao npr. sa ovim penalima. Prosle sedmice je bio a ove nije :lol:
Paja botu nadam se da si shvatio da ja ne lazem.Prosli put si pokusao na taj nacin baciti bombu o laganju da Wenger nije rekao da je Messi najbolji ikada.Naravno prije toga si iznjeo sijaset argumenata da ja lazem.Naravno kada sam ti otvorio oci jer to sam ne znas.Onda si se usutio i poceo pricati gluposti kako se Wenger salio i kako je to govorio pred utakmicu sa Barcom da im da laznu nadu :lol:
Na tvoje postove je tako simpaticno odgovarati jer covjek zna da je uvjek u pravu.
Ne znam kakve veze ima igranje rukom Cazorle.Vi ste tvrdili da tu nije bilo penala.To je bilo u utakmici sa Unitedom.
Argument na kradju je : Ako je svirano igranje rukom Cazorle prije 20 dana neka se i sada svira u 94 minuti penal za Arsenal.Kakvi bjednici i osobe bez stava.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 10 nov 2012, 19:41

Dobro vi se zadovoljavajte Artetom i njegovim fantasticnim pass acc., a to sto nam je koliko hoces puta bolji igrac u bolnici zadnje 2 godine, to nista :evil:
Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.