FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vratite nam osmijeh na lice nesposobne izdajice !
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
A ne znam za vas na stranu Amar ali ja ove igrace ne mogu ocima vise smisliti,taman od sutra sve dobili i osvojili titutlu,ja ih ocima ne mogu gledati...gade mi se bas..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sutra kad Amar da izjavu za Cerića "Ja sam ga rodio, ja ću ga i ubiti"
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Al je najjaci: Ako misle da predsjednik treba samo pare upumpavati.....
Jel makar dao cvaju za člansku
moSa ljoŽe
Pa nece igraci da daju go.Od Stilica Bekrica pa nadalje.Nece a nas ko ****.
Ma nek on otjera amara lako cemo mi njega poslije otjerat.
Sto neko napisa sve ove invalide na terenu rastjerati, dati platu Lalatovicu. On sigurno moze nesto napraviti s potencijalom koji ima ovdje. Pa zamislite samo punu Grbavicu, Lalat nalozi djecu na terenu, nema sanse da bi neko bod odnio odavde bez dva prevoza vozilima hitne pomoci na KUM. Koga boli **** sto lik podrzava neku stranku u Srbiji.
Sto neko napisa sve ove invalide na terenu rastjerati, dati platu Lalatovicu. On sigurno moze nesto napraviti s potencijalom koji ima ovdje. Pa zamislite samo punu Grbavicu, Lalat nalozi djecu na terenu, nema sanse da bi neko bod odnio odavde bez dva prevoza vozilima hitne pomoci na KUM. Koga boli **** sto lik podrzava neku stranku u Srbiji.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Vjeruj mi to sam i ja razmisljao isto to.lijevapolutka je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:48Al je najjaci: Ako misle da predsjednik treba samo pare upumpavati.....
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Šta je sa TM-om (čitaj Amarovi pushikurci)? Nadam se da će ih ostatak stadiona ignorisati, kada bude dozvoljeno prisustvo navijača, jer su sada pokazali svoje pravo lice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ali ja ne mogu vjerovati da ne znas kako idu procesi u klubu. UO postavlja trenera, i dogovara uslove sa njim kakva crna skupstina?LjoZee je napisao/la: ↑03 apr 2021, 22:13Ja sam ti rekao da je grupa uradila konkretan potez ulaskom na trening. Tad je fino receno i njemu u lice sve i igracima koji su bili tu prisutni uz njega. Oni da su vecinom naklonjeni njemu ne bi ni usli niti bi mu se obratili direktno na Skupstini pred svima. Ocigledno ne pali kod njega ta vrsta pritiska, kritike kako god zato kazem moraju predstavnici Skupstine izaci u javnosti. Ti ljudi imaju pravo da glasaju za sta hoce i da nesto mijenjaju. Sto suti 26 delegata koji su bili prisutni u cetvrtak? Sto se ne posalje pismo u javnost da se obavijesti ista da se Skupstina sabotira? To je puno bitnije od saopstenja grupe.
I da zna se tacno ko nije na skupstinu dosao, da se ne pravimo naivni.
Nipošto tjeranje Amara, ako to uradimo možemo ključ u bravu, drži nas za *uda. Samo ga natjerati na neopozivu ostavku.
- Meraak1921
- Kontakt:
Jedva cekam da ide brkata spodoba, vjerujte mi nama treba samo mladi skolovani trener
-
- Kontakt:
Ne bih ja njih bas nazvao igracima iskreno vise rekreativci, pa bolje bi se snasla Josipa Lisac na krilu od Boje.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Racunajte na to da ako Amar bude smijenjen od Cerica ide odma blokada racuna
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
Amar i Ceric se dogovorili da ga ovaj otjera a ovaj poslije da naplati , onda popola 

bukvalno,gade mi sesarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:58Ne bih ja njih bas nazvao igracima iskreno vise rekreativci, pa bolje bi se snasla Josipa Lisac na krilu od Boje.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne znam gdje sam spomenuo u tom smislu. Rekao sam da imaju pravo mijenjati Upravni odbor, Nadzorni odbor i te promjene koje mogu dovesti do smjene trenera i svega ostalog. To je jedan lanac.
Ja sam za Skupstinu rekao da je greska sto se zvanicno nije izbacilo i obavijestila javnost i da je trebala biti i sto nije bila. Ljudi ovako koji ne citaju forume i ne znaju da je to se sve desilo. Nije se smjelo preci preko toga tek tako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ovo je polako ali sigurno raspad sistema ....jeb.iga!
ostaje nam tenis
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.