Tu bi i Dzumhur bio top20 igrac.darker10 je napisao/la:Barem su ljudi bili top20 igracijapa je napisao/la:Fedtardi pricaju o laganim protivnicima za Nadala a idol im vecinu Slamova osvojio protiv hronicnih luzera i igraca na zalasku karijere.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma naravno,konkurencija je danas toliko jaka da Dzumhur ne moze uzet challenger,a 2005. ili 2006. bi igrao polufinala GS turnira.
darker10 je napisao/la:opusti se bolan, msm sta i da ga pretekne po broju slamovadelinjo je napisao/la:kad mi je neki zabar nada......
ma naravno prijatelju,zato kazem volio bi jos neke 3 godine da traje Boze zdravlja,makar ni jednu GS titulu ne uzeo....samo da uzivam u tome ali ono naravno ako ima sanse da ga ne presitgnu naravno da navijam i za to ...logika ....jedva cekam zavrsni masters pa onda Australiju ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Po danasnjem sistemu bi prije 15-20 godina 30 igraca imalo bar 3000 bodova.Danas ih ima samo 15,znaci dzumi tada ne bi bio ni top 100japa je napisao/la:Tu bi i Dzumhur bio top20 igrac.darker10 je napisao/la:Barem su ljudi bili top20 igracijapa je napisao/la:Fedtardi pricaju o laganim protivnicima za Nadala a idol im vecinu Slamova osvojio protiv hronicnih luzera i igraca na zalasku karijere.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
@BosniaBoston ma te price oko slabije konkurencije sredinom 2000ih su uvijek bile nidje veze.Mislim,definitivno ti tada nisi imao 3 igraca sa ovim brojem gs titula,ali tour u globalu je sigurno bio jaci tada.Danas,sa izuzetkom ovih najvecih,ovo je period teniskih primadona.Ne znam na cije postupke vise cringam.Tu je veliki izbor:Krygrios,Zverev,Tsitsipas,Thiem itd.
-
- Kontakt:
Što kaže on, nemamo mi ništa od toga, mi se prepucavamo, nerviramo i sl, a oni uzimaju lovu i boli ih kardan ko šta priča i piše.
Nego eto, vjerujem da većina nas to radi zbog zajebancije, bockanja "suparnika" i sl.
Kakvo idolopoklonstvo, daleko je iko normalan od toga, manjina je toga ovdje!
Ovo oko povreda, nedaj Bože nijedan da se povrijedi, jer to samo neko ko je kreten može misliti.
Pričamo o tome ako budu zdravi a Rafa ovo uzme, Bgm mijenja se cijela priča.
Ali eto, pred nama je aBd i trebamo svakako uživati dok još igraju.
Nego eto, vjerujem da većina nas to radi zbog zajebancije, bockanja "suparnika" i sl.
Ovo oko povreda, nedaj Bože nijedan da se povrijedi, jer to samo neko ko je kreten može misliti.
To jest vala,zajebancija je nekad dobra sto jest jestnikoneznanovic je napisao/la:Što kaže on, nemamo mi ništa od toga, mi se prepucavamo, nerviramo i sl, a oni uzimaju lovu i boli ih kardan ko šta priča i piše.

Ja sam prije malo bio opterećen time, više iskreno nisam, sad se samo divim ovome što rade oni, pa čak nije mi ni krivo što je Roger izgubio W jer je ustvari imao sve da osvoji, bolji čovjek je tog dana dobio, jednostavno tako se sad dešava kod mene.
Ovo zayebancija je druga stvar što imaš pojedine navijače tipa onaj Garros ili ovaj sad RafaNadal koji nemaju poštovanja prema nekome pa na njihovo moraš odgovarati istom mjerom.
Sa normalnim ljudima u diskusiju treba ulaziti sasvim realno, a svi znamo kad realno pričamo, a kada navijački, ovo drugo naravno kada trollovi zaspamaju temu
Ovo zayebancija je druga stvar što imaš pojedine navijače tipa onaj Garros ili ovaj sad RafaNadal koji nemaju poštovanja prema nekome pa na njihovo moraš odgovarati istom mjerom.
Sa normalnim ljudima u diskusiju treba ulaziti sasvim realno, a svi znamo kad realno pričamo, a kada navijački, ovo drugo naravno kada trollovi zaspamaju temu

Jedini idolpoklonici su Fedtardi, totalno operisani od realnosti zive u proslosti.
-
- Kontakt:
Ja samo izgubim kompas ponekad, kad dodju ovi što skaču sa padobranom i počnu pisati budalašrine, tj. što kažeš kad frajeri zaspamaju temu, onda me huja uhvati momački...
Inače je dobra zajebancija, medju boljim sigurno na cijelom forumu i toliko smo se uhodali, da svako zna koga će bocnuti.
Pošto više vas Fedexovaca ima nego nas Rafinih i Djokicinih fanova, onda nekad jbg i kad budemo malo "oštriji", kao RafaNadal brat, ne trebate zamjeriti.

Inače je dobra zajebancija, medju boljim sigurno na cijelom forumu i toliko smo se uhodali, da svako zna koga će bocnuti.

Pošto više vas Fedexovaca ima nego nas Rafinih i Djokicinih fanova, onda nekad jbg i kad budemo malo "oštriji", kao RafaNadal brat, ne trebate zamjeriti.

ma ova tema je vrhunska...izuzimajuci paju niko nikoga ne vrijedja i ne omalovazava...ok sefkec je malo pretjerivao u komentarima ali nije bio zlonamjeran mislim...ovo ostalo je sve ok...naravno malo se bockamo ,tako i ja napisem da je Rafa babukina kujica a u sustini tenis pratim najvise zbog Rogera a onda zbog Rafe i Novaka...da se razumijemo ne volim ih ali ih postujem ..i vjerovatno kad isti odu nece mi ni biti zanimljiv da sae ne lazemo...naravno bude mi krivo kad izgubi,nerviram se malo "tugujem" navijacki jbg ali daleko od toga da je svijet stao ...lopta se kotrlja i dalje

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
“Malo tugujes”,mjesec dana poslije WB vodu preko masica piodelinjo je napisao/la:ma ova tema je vrhunska...izuzimajuci paju niko nikoga ne vrijedja i ne omalovazava...ok sefkec je malo pretjerivao u komentarima ali nije bio zlonamjeran mislim...ovo ostalo je sve ok...naravno malo se bockamo ,tako i ja napisem da je Rafa babukina kujica a u sustini tenis pratim najvise zbog Rogera a onda zbog Rafe i Novaka...da se razumijemo ne volim ih ali ih postujem ..i vjerovatno kad isti odu nece mi ni biti zanimljiv da sae ne lazemo...naravno bude mi krivo kad izgubi,nerviram se malo "tugujem" navijacki jbg ali daleko od toga da je svijet stao ...lopta se kotrlja i dalje![]()

#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
.BosniaBoston je napisao/la:“Malo tugujes”,mjesec dana poslije WB vodu preko masica piodelinjo je napisao/la:ma ova tema je vrhunska...izuzimajuci paju niko nikoga ne vrijedja i ne omalovazava...ok sefkec je malo pretjerivao u komentarima ali nije bio zlonamjeran mislim...ovo ostalo je sve ok...naravno malo se bockamo ,tako i ja napisem da je Rafa babukina kujica a u sustini tenis pratim najvise zbog Rogera a onda zbog Rafe i Novaka...da se razumijemo ne volim ih ali ih postujem ..i vjerovatno kad isti odu nece mi ni biti zanimljiv da sae ne lazemo...naravno bude mi krivo kad izgubi,nerviram se malo "tugujem" navijacki jbg ali daleko od toga da je svijet stao ...lopta se kotrlja i dalje![]()
Saljevali mu stravu 16 puta i opet džabe...

P.S. Šta kaže bratić, Shevchet pretjerivao u komentarima?
Ne valja ti to bratiću tako, ali hajde...

mahahahahha ima i ta mjesta....
ma joj meni je simpatican bio sto je smatrao ovo kao neko dokazivanje ...zvijezda mozes biti ti
ma joj meni je simpatican bio sto je smatrao ovo kao neko dokazivanje ...zvijezda mozes biti ti

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa sto prozivas kujice malaAA23 je napisao/la:Ja sam prije malo bio opterećen time, više iskreno nisam, sad se samo divim ovome što rade oni, pa čak nije mi ni krivo što je Roger izgubio W jer je ustvari imao sve da osvoji, bolji čovjek je tog dana dobio, jednostavno tako se sad dešava kod mene.

ma Nadalrafa se mnogo popravio sto se tice pisanja ...tu i tamo bocka ali nije ni 2% kako je znaoAA23 je napisao/la:Ja sam prije malo bio opterećen time, više iskreno nisam, sad se samo divim ovome što rade oni, pa čak nije mi ni krivo što je Roger izgubio W jer je ustvari imao sve da osvoji, bolji čovjek je tog dana dobio, jednostavno tako se sad dešava kod mene.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da testiramodelinjo je napisao/la:ma Nadalrafa se mnogo popravio sto se tice pisanja ...tu i tamo bocka ali nije ni 2% kako je znaoAA23 je napisao/la:Ja sam prije malo bio opterećen time, više iskreno nisam, sad se samo divim ovome što rade oni, pa čak nije mi ni krivo što je Roger izgubio W jer je ustvari imao sve da osvoji, bolji čovjek je tog dana dobio, jednostavno tako se sad dešava kod mene.
Messi i Fedja su GOATovi
#Punoljetstvo
BosniaBoston je napisao/la:Da testiramodelinjo je napisao/la:ma Nadalrafa se mnogo popravio sto se tice pisanja ...tu i tamo bocka ali nije ni 2% kako je znaoAA23 je napisao/la:Ja sam prije malo bio opterećen time, više iskreno nisam, sad se samo divim ovome što rade oni, pa čak nije mi ni krivo što je Roger izgubio W jer je ustvari imao sve da osvoji, bolji čovjek je tog dana dobio, jednostavno tako se sad dešava kod mene.
Messi i Fedja su GOATovi
potpis....Rafane javi se

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisam od početka, ko je ovaj što prenosi sa standardnim komentatorom na ES?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.