Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

japa
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la japa » 06 sep 2019, 11:12

darker10 je napisao/la:
japa je napisao/la:Fedtardi pricaju o laganim protivnicima za Nadala a idol im vecinu Slamova osvojio protiv hronicnih luzera i igraca na zalasku karijere.
Barem su ljudi bili top20 igraci :mrgreen:
Tu bi i Dzumhur bio top20 igrac.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 sep 2019, 11:38

Ma naravno,konkurencija je danas toliko jaka da Dzumhur ne moze uzet challenger,a 2005. ili 2006. bi igrao polufinala GS turnira.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 sep 2019, 13:36

darker10 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:kad mi je neki zabar nada......
opusti se bolan, msm sta i da ga pretekne po broju slamova :mrgreen:

ma naravno prijatelju,zato kazem volio bi jos neke 3 godine da traje Boze zdravlja,makar ni jednu GS titulu ne uzeo....samo da uzivam u tome ali ono naravno ako ima sanse da ga ne presitgnu naravno da navijam i za to ...logika ....jedva cekam zavrsni masters pa onda Australiju ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 06 sep 2019, 15:34

japa je napisao/la:
darker10 je napisao/la:
japa je napisao/la:Fedtardi pricaju o laganim protivnicima za Nadala a idol im vecinu Slamova osvojio protiv hronicnih luzera i igraca na zalasku karijere.
Barem su ljudi bili top20 igraci :mrgreen:
Tu bi i Dzumhur bio top20 igrac.
Po danasnjem sistemu bi prije 15-20 godina 30 igraca imalo bar 3000 bodova.Danas ih ima samo 15,znaci dzumi tada ne bi bio ni top 100
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 06 sep 2019, 15:59

zali boze povrede...
23

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 sep 2019, 16:37

@BosniaBoston ma te price oko slabije konkurencije sredinom 2000ih su uvijek bile nidje veze.Mislim,definitivno ti tada nisi imao 3 igraca sa ovim brojem gs titula,ali tour u globalu je sigurno bio jaci tada.Danas,sa izuzetkom ovih najvecih,ovo je period teniskih primadona.Ne znam na cije postupke vise cringam.Tu je veliki izbor:Krygrios,Zverev,Tsitsipas,Thiem itd.

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 06 sep 2019, 17:56

Što kaže on, nemamo mi ništa od toga, mi se prepucavamo, nerviramo i sl, a oni uzimaju lovu i boli ih kardan ko šta priča i piše.

Nego eto, vjerujem da većina nas to radi zbog zajebancije, bockanja "suparnika" i sl.
Kakvo idolopoklonstvo, daleko je iko normalan od toga, manjina je toga ovdje!

Ovo oko povreda, nedaj Bože nijedan da se povrijedi, jer to samo neko ko je kreten može misliti.
Pričamo o tome ako budu zdravi a Rafa ovo uzme, Bgm mijenja se cijela priča.

Ali eto, pred nama je aBd i trebamo svakako uživati dok još igraju.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 sep 2019, 18:00

nikoneznanovic je napisao/la:Što kaže on, nemamo mi ništa od toga, mi se prepucavamo, nerviramo i sl, a oni uzimaju lovu i boli ih kardan ko šta priča i piše.

Nego eto, vjerujem da većina nas to radi zbog zajebancije, bockanja "suparnika" i sl.
Kakvo idolopoklonstvo, daleko je iko normalan od toga, manjina je toga ovdje!

Ovo oko povreda, nedaj Bože nijedan da se povrijedi, jer to samo neko ko je kreten može misliti.
Pričamo o tome ako budu zdravi a Rafa ovo uzme, Bgm mijenja se cijela priča.

Ali eto, pred nama je aBd i trebamo svakako uživati dok još igraju.
To jest vala,zajebancija je nekad dobra sto jest jest :D

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 sep 2019, 18:07

Ja sam prije malo bio opterećen time, više iskreno nisam, sad se samo divim ovome što rade oni, pa čak nije mi ni krivo što je Roger izgubio W jer je ustvari imao sve da osvoji, bolji čovjek je tog dana dobio, jednostavno tako se sad dešava kod mene.

Ovo zayebancija je druga stvar što imaš pojedine navijače tipa onaj Garros ili ovaj sad RafaNadal koji nemaju poštovanja prema nekome pa na njihovo moraš odgovarati istom mjerom.

Sa normalnim ljudima u diskusiju treba ulaziti sasvim realno, a svi znamo kad realno pričamo, a kada navijački, ovo drugo naravno kada trollovi zaspamaju temu :mrgreen:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 06 sep 2019, 18:17

Jedini idolpoklonici su Fedtardi, totalno operisani od realnosti zive u proslosti.

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 06 sep 2019, 18:40

Ja samo izgubim kompas ponekad, kad dodju ovi što skaču sa padobranom i počnu pisati budalašrine, tj. što kažeš kad frajeri zaspamaju temu, onda me huja uhvati momački... :crazy:

Inače je dobra zajebancija, medju boljim sigurno na cijelom forumu i toliko smo se uhodali, da svako zna koga će bocnuti. :lol:

Pošto više vas Fedexovaca ima nego nas Rafinih i Djokicinih fanova, onda nekad jbg i kad budemo malo "oštriji", kao RafaNadal brat, ne trebate zamjeriti.
:mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 sep 2019, 19:02

ma ova tema je vrhunska...izuzimajuci paju niko nikoga ne vrijedja i ne omalovazava...ok sefkec je malo pretjerivao u komentarima ali nije bio zlonamjeran mislim...ovo ostalo je sve ok...naravno malo se bockamo ,tako i ja napisem da je Rafa babukina kujica a u sustini tenis pratim najvise zbog Rogera a onda zbog Rafe i Novaka...da se razumijemo ne volim ih ali ih postujem ..i vjerovatno kad isti odu nece mi ni biti zanimljiv da sae ne lazemo...naravno bude mi krivo kad izgubi,nerviram se malo "tugujem" navijacki jbg ali daleko od toga da je svijet stao ...lopta se kotrlja i dalje :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 06 sep 2019, 19:07

delinjo je napisao/la:ma ova tema je vrhunska...izuzimajuci paju niko nikoga ne vrijedja i ne omalovazava...ok sefkec je malo pretjerivao u komentarima ali nije bio zlonamjeran mislim...ovo ostalo je sve ok...naravno malo se bockamo ,tako i ja napisem da je Rafa babukina kujica a u sustini tenis pratim najvise zbog Rogera a onda zbog Rafe i Novaka...da se razumijemo ne volim ih ali ih postujem ..i vjerovatno kad isti odu nece mi ni biti zanimljiv da sae ne lazemo...naravno bude mi krivo kad izgubi,nerviram se malo "tugujem" navijacki jbg ali daleko od toga da je svijet stao ...lopta se kotrlja i dalje :mrgreen: :mrgreen:
“Malo tugujes”,mjesec dana poslije WB vodu preko masica pio :mrgreen:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 06 sep 2019, 19:17

BosniaBoston je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma ova tema je vrhunska...izuzimajuci paju niko nikoga ne vrijedja i ne omalovazava...ok sefkec je malo pretjerivao u komentarima ali nije bio zlonamjeran mislim...ovo ostalo je sve ok...naravno malo se bockamo ,tako i ja napisem da je Rafa babukina kujica a u sustini tenis pratim najvise zbog Rogera a onda zbog Rafe i Novaka...da se razumijemo ne volim ih ali ih postujem ..i vjerovatno kad isti odu nece mi ni biti zanimljiv da sae ne lazemo...naravno bude mi krivo kad izgubi,nerviram se malo "tugujem" navijacki jbg ali daleko od toga da je svijet stao ...lopta se kotrlja i dalje :mrgreen: :mrgreen:
“Malo tugujes”,mjesec dana poslije WB vodu preko masica pio :mrgreen:
.
Saljevali mu stravu 16 puta i opet džabe... :lol: :lol:

P.S. Šta kaže bratić, Shevchet pretjerivao u komentarima?
Ne valja ti to bratiću tako, ali hajde... :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 sep 2019, 19:31

mahahahahha ima i ta mjesta....

ma joj meni je simpatican bio sto je smatrao ovo kao neko dokazivanje ...zvijezda mozes biti ti :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 06 sep 2019, 19:59

AA23 je napisao/la:Ja sam prije malo bio opterećen time, više iskreno nisam, sad se samo divim ovome što rade oni, pa čak nije mi ni krivo što je Roger izgubio W jer je ustvari imao sve da osvoji, bolji čovjek je tog dana dobio, jednostavno tako se sad dešava kod mene.

Ovo zayebancija je druga stvar što imaš pojedine navijače tipa onaj Garros ili ovaj sad RafaNadal koji nemaju poštovanja prema nekome pa na njihovo moraš odgovarati istom mjerom.

Sa normalnim ljudima u diskusiju treba ulaziti sasvim realno, a svi znamo kad realno pričamo, a kada navijački, ovo drugo naravno kada trollovi zaspamaju temu :mrgreen:
Pa sto prozivas kujice mala :D moras malo razmislit prije nego sto napises nesto pa ti ja ne bi onako odgovarao. Suvise si nerealan vjeruj mi al opet nisi los lik.Svako dobro :thumbup:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 sep 2019, 20:35

AA23 je napisao/la:Ja sam prije malo bio opterećen time, više iskreno nisam, sad se samo divim ovome što rade oni, pa čak nije mi ni krivo što je Roger izgubio W jer je ustvari imao sve da osvoji, bolji čovjek je tog dana dobio, jednostavno tako se sad dešava kod mene.

ma Nadalrafa se mnogo popravio sto se tice pisanja ...tu i tamo bocka ali nije ni 2% kako je znao :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 06 sep 2019, 20:40

delinjo je napisao/la:

ma Nadalrafa se mnogo popravio sto se tice pisanja ...tu i tamo bocka ali nije ni 2% kako je znao :mrgreen:
Da testiramo
Messi i Fedja su GOATovi
#Punoljetstvo

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 sep 2019, 20:42

BosniaBoston je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Da testiramo
Messi i Fedja su GOATovi

potpis....Rafane javi se :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 sep 2019, 22:20

Nisam od početka, ko je ovaj što prenosi sa standardnim komentatorom na ES?

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.