English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: English Premier League
Dias i Laporte zdravi a igraju Akanji i Ake. Genijalnost.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa nama je sudio ako se ne varam proriv Njukastla kakav je bio ne treba rijeci trositi

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gore bi bilo sa Laporteom u ekipiRomagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:18Dias i Laporte zdravi a igraju Akanji i Ake. Genijalnost.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
gvardiol celavi prevarant unistava svaki klub u koji dodze, kancerogen jednostavno ne do bog nikom
eto siti ce ispustiti titulu zbog njega, kakva je ovo postava
nogu bi on meni dobio bez pola muke
eto siti ce ispustiti titulu zbog njega, kakva je ovo postava
nogu bi on meni dobio bez pola muke
Jest, covjek je jednostavno nekompetentan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne razumijem zasto ovo Pep radi sebi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nevjerovatno je kako Pep kroz čitavu karijeru ima neke vizije i ideje koje su uglavnom totalno lude, samo da bi ispao "genijalac" i da bi bio u centru pažnje. Prvo u Bayernu, Lahma premješta sa pozicije koju igra čitav život na veznjaka, ludilo koje naravno nije prošlo. Poslije toga od Zinchenka koji je u karijeri na 2 utakmice igrao lijevog beka i to u ruskoj ligi, sve ostalo kao veznjak kao i za PSV, pravi lijevog beka i hajde, možemo reći da je to prošlo. Sad pokušava od "balavca" Lewisa koji je nominalno desni bek da pravi nekog centralnog veznog, nevjerovatno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije kriv onaj momak Lewis što ne zna kud udara, vec onaj ko ga je stavio u igru. Rodri nema s kim odigrati dupli pas, zato i ispada smiješan.
Sad kad Pep na poluvremenu ubaci De Bruynea i Gundogana i popiša se po sebi
Sad kad Pep na poluvremenu ubaci De Bruynea i Gundogana i popiša se po sebi

A jest nasao sezonu kad ce to sve raditibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:24Nevjerovatno je kako Pep kroz čitavu karijeru ima neke vizije i ideje koje su uglavnom totalno lude, samo da bi ispao "genijalac" i da bi bio u centru pažnje. Prvo u Bayernu, Lahma premješta sa pozicije koju igra čitav život na veznjaka, ludilo koje naravno nije prošlo. Poslije toga od Zinchenka koji je u karijeri na 2 utakmice igrao lijevog beka i to u ruskoj ligi, sve ostalo kao veznjak kao i za PSV, pravi lijevog beka i hajde, možemo reći da je to prošlo. Sad pokušava od "balavca" Lewisa koji je nominalno desni bek da pravi nekog centralnog veznog, nevjerovatno.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hajmo mi prvo sačekat da izgubi pa onda bacati komentare.
Ovaj Totšit je u stanju izvisiti dva gola razlike.
Ovaj Totšit je u stanju izvisiti dva gola razlike.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Napravi super zahvalnog beka od Zincha i dadne ga vama i opet ga pljujesbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:24Nevjerovatno je kako Pep kroz čitavu karijeru ima neke vizije i ideje koje su uglavnom totalno lude, samo da bi ispao "genijalac" i da bi bio u centru pažnje. Prvo u Bayernu, Lahma premješta sa pozicije koju igra čitav život na veznjaka, ludilo koje naravno nije prošlo. Poslije toga od Zinchenka koji je u karijeri na 2 utakmice igrao lijevog beka i to u ruskoj ligi, sve ostalo kao veznjak kao i za PSV, pravi lijevog beka i hajde, možemo reći da je to prošlo. Sad pokušava od "balavca" Lewisa koji je nominalno desni bek da pravi nekog centralnog veznog, nevjerovatno.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sve mu je prošlo i sve uspješno kopiraju mnogi drugi treneri. Osim ako pod sve ne brojiš isključivo trofej lige prvakababoedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:24Nevjerovatno je kako Pep kroz čitavu karijeru ima neke vizije i ideje koje su uglavnom totalno lude, samo da bi ispao "genijalac" i da bi bio u centru pažnje. Prvo u Bayernu, Lahma premješta sa pozicije koju igra čitav život na veznjaka, ludilo koje naravno nije prošlo. Poslije toga od Zinchenka koji je u karijeri na 2 utakmice igrao lijevog beka i to u ruskoj ligi, sve ostalo kao veznjak kao i za PSV, pravi lijevog beka i hajde, možemo reći da je to prošlo. Sad pokušava od "balavca" Lewisa koji je nominalno desni bek da pravi nekog centralnog veznog, nevjerovatno.

Istina. Faktici evoluirao poziciju beka zauvijekRajaz je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:33Sve mu je prošlo i sve uspješno kopiraju mnogi drugi treneri. Osim ako pod sve ne brojiš isključivo trofej lige prvakababoedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:24Nevjerovatno je kako Pep kroz čitavu karijeru ima neke vizije i ideje koje su uglavnom totalno lude, samo da bi ispao "genijalac" i da bi bio u centru pažnje. Prvo u Bayernu, Lahma premješta sa pozicije koju igra čitav život na veznjaka, ludilo koje naravno nije prošlo. Poslije toga od Zinchenka koji je u karijeri na 2 utakmice igrao lijevog beka i to u ruskoj ligi, sve ostalo kao veznjak kao i za PSV, pravi lijevog beka i hajde, možemo reći da je to prošlo. Sad pokušava od "balavca" Lewisa koji je nominalno desni bek da pravi nekog centralnog veznog, nevjerovatno.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Akanji je bolji igrač od Laportea.RollMan je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:20Gore bi bilo sa Laporteom u ekipiRomagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:18Dias i Laporte zdravi a igraju Akanji i Ake. Genijalnost.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Gledaj Luisa, tri puta potuca na sudiju. 

Godina 2023 a ljudi se i dalje čude i frapiraju kad Pep nešto promijeni. Naravno to se dešava samo.kad gubi. Čovjek sve živo osvojio u Engleskoj, promijenio milion formacija i se.re mu se čim to nekad "zaštopa". Wow, Guardiola ne igra 4 2 3 1, igra 4 4 2, sram ga bilo. Ne igra Kevin, igra Lewis. Sramota.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Je.bi me ako je Kane brzi od Mertesackera
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kao da svi igrači moraju biti Adama Traore da bi igrali fudbal, kakve to veze sad ima?
- feniksptica
- Kontakt:
Hoces rec da je Mertesacker spor....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovo je deseti faul na Grilišu, bez kartona. Svaki put ga neko drugi udari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.