Fali jos jedan 5 treba , imaju valjda 4 sa Badzakom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Peti je Deki
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Navijači FK Željezničara su ujedinjeni, hvala Predsjedniče 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma Deki bi za Ceru poginuo

Da, da, 5 glasova "za" odnosno 4 glasa podrske. On ima dva svoja covjeka, pretpostavljam da bi i Badzak glasao "za". Znaci jedna ruka jos. Tako blizu, a tako daleko.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
da se jos jednom podsjetimo amarovog pusikurca aka NostradamusaSSR je napisao/la: ↑19 feb 2021, 13:07Urađena komplet analiza i revizija trenutne finansijske i administrativne situacije u klubu
Urađen nacrt novog klupskog statuta koji bi trebao omogućiti ulazak investitora
Dogovoren generalni sponzor
Dogovoren Zlatni sponzor
Dogovorena dva nazovi obicna sponzora
Isplacena jedna plata igracima i svim ostalim uposlenicima u klubu
Narednih par dana ide isplata i druge plate sa bonusima
Dogovorena saradnja sa jednim od najtrofejnijih evropskih i svjetskih klubova, aspekt na posudbi igraca i prijateljskoj utakmici![]()

Bravo predsjedniče, samo smjena Amara i kompletnog stručnog štaba, gade mi se i Amar, i Šerbo i Memic....mrs i s Njima nek idu kosoric, veseli,Juričić...
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Moj delinjo, u Vojvodini kriza a kod nas milioni cure iz kase...delinjo je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:12Pa kad bi njega pokrali ovako kao sto nas kradu,to bi skandali bili na presicama..Plavamamba je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:08Meni bi iskreno sunce svanulo da Nenad dođe za trenera
Ljoze mislim da nema nista od toga![]()
Još je Lalatović ostao da se oproba, poslije toga nek igrači igraju bez trenera, svakako misle da su najpametniji, neka Mulaosmanović bude na klupi samo radi zapisnika a stara garda će postavit formaciju i smisliti taktiku.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Samir Bekric novi sef strucnog staba
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Uskoro kod Senada u Face to Face - Upravni odbor na jedno i Amar na drugoj strani. Koliko je ko imao ruku, za sta je ko glasao, sta je obecao pa slagao ko Majstorovic... 

StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:31Moj delinjo, u Vojvodini kriza a kod nas milioni cure iz kase...delinjo je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:12Pa kad bi njega pokrali ovako kao sto nas kradu,to bi skandali bili na presicama..Plavamamba je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:08
Meni bi iskreno sunce svanulo da Nenad dođe za trenera
Ljoze mislim da nema nista od toga![]()
Još je Lalatović ostao da se oproba, poslije toga nek igrači igraju bez trenera, svakako misle da su najpametniji, neka Mulaosmanović bude na klupi samo radi zapisnika a stara garda će postavit formaciju i smisliti taktiku.

Ma kontam rijesis se 10 tak ovih najskupljih igraca ,to je sigurno 50 tak milja mjesecno,odmah bi njemu dao to i nek proba on sa djecom cirkuzati,nije nas i nece mahalati i bar ce vristati na ove sudijske nepravde..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kad amar iz rukava izvadi zlatnog konobara da nam ponudi bronzani usisivac da nam prespoji klub na njega

Robust je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:29da se jos jednom podsjetimo amarovog pusikurca aka NostradamusaSSR je napisao/la: ↑19 feb 2021, 13:07Urađena komplet analiza i revizija trenutne finansijske i administrativne situacije u klubu
Dogovoren Zlatni sponzor
Dogovorena saradnja sa jednim od najtrofejnijih evropskih i svjetskih klubova, aspekt na posudbi igraca i prijateljskoj utakmici![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Oca mi mog ko da smo sapunica a ne fudbalski klub grob te yebo jos samo fali da se Badzak pridruzi masnici.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
A zasto se ne bi pridružio, i mi smo footbal club to nemoj zaboravitisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:39Oca mi mog ko da smo sapunica a ne fudbalski klub grob te yebo jos samo fali da se Badzak pridruzi masnici.
Isto ono sto je negdje Badzak indirektno rekao da postoji problem na toj relaciji trener-igraci. Ceric je i spomenuo bojkot."Ranije sam istakao bitnost svlačionice i bojim se da je naš šef stručnog štaba istu izgubio. A kad se to desi svi znamo šta to znači i šta bi trebali biti sljedeći koraci…”, istakao je Cerić.
-
- Kontakt:
A nek se pridruzi libo me racku on je donio najvise klubu zadnjih godina samo ne volim sto se pravi sapunica od kluba.Hole82 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:44A zasto se ne bi pridružio, i mi smo footbal club to nemoj zaboravitisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:39Oca mi mog ko da smo sapunica a ne fudbalski klub grob te yebo jos samo fali da se Badzak pridruzi masnici.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Povraca mi se... da se razumijemo, koliko god svi ne podrzavamo Cerica, jer nije nista uradio i dalje... ako nema damu i podrsku da smijeni Amara, sta imamo onda ocekivati od njega, nek odma da ostavku i zdrao.. nije da mu nije na mjestu recenica..Robust je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:29da se jos jednom podsjetimo amarovog pusikurca aka NostradamusaSSR je napisao/la: ↑19 feb 2021, 13:07Urađena komplet analiza i revizija trenutne finansijske i administrativne situacije u klubu
Dogovoren Zlatni sponzor
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, knoa, MrAmarOsim, Orvel, Paromlinac, voltron30 i 58 gostiju.