FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pre svega mislim da je potez dovodenja pepa vise marketinske prirode,tim je probijena ta famozna dugogodisnja barijer dovodenja malo zvucnijih imena ,ali i toga da pokusa unaprediti momcad koliko je moguce i da nastoji odrzati momcad na top nivou
Bas tako.thulkazal je napisao/la:bluemania je napisao/la: Nema višeg nivoa od ovog što je Jupp postavio, u tom i jest fol....još ako ove godine uzme sve moguce trofeje, što je vrlo moguce i sasvim izvjesno (jer su vec uzeli Bundes, uzet ce i Kup garant jer su izbacili Dortmund, ostala je samo LP) - šta onda Pepu preostaje nakon toga![]()
šta da radi
...a sve ispod toga kasnije ga vodi ekspresnom otkazu.
da trenira/nađe zamjene za starije igrače i uigrava ekipu, Bayernova igra u prostor i presing se mogu popraviti a radi toga je doveden Pep ...
I baš zbog tog stava savršenstva Pep je doveden jer napredovanju nikad nema kraja a to je on uradio sa Barcom...
Da li ti pratiš Bayern il si onako sa strane došao da bacis koju ?
Sa par igraca Pep bi mogao dodatno ojacati Bayern a i s njim igra moze biti samo puno ljepsa.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:
Bas tako.
Sa par igraca Pep bi mogao dodatno ojacati Bayern.
Bayernu ne trebaju novi igrači jedino ako budu odlazili ali ništa drastično ...
Ako i bude da ode neko (Tymoščuk,Buyten) tu ima Emre Can, Pierre-Emile, Wieser i Kirchoff od kojih Pep može napraviti naredne zvjezde ...
Ako bi se davale pare onda bi to bilo Isco/Gotze/Pjanić, jedan od te trojice ... ili kakav napadač u slučaju da Gomez ode...
Bas o igracima kao sto su Isco govorim.
Neko ko se razlikuje od Schweinija/Kroosa, neko ko ima bolju viziju, sa boljom tehnikom i neko ko je dosta eksplozivniji.
Takvi igraci Bayern mogu samo dodatno ojacati.
A Jupp ako uz ligu osvoji kup i LP Pep sigurno nece ispuniti ocekivanja jer od toga ne moze bolje.
A cisto sumnjam da bi naredne sezone mogao ponoviti isti takav uspjeh.
Neko ko se razlikuje od Schweinija/Kroosa, neko ko ima bolju viziju, sa boljom tehnikom i neko ko je dosta eksplozivniji.
A Jupp ako uz ligu osvoji kup i LP Pep sigurno nece ispuniti ocekivanja jer od toga ne moze bolje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa u tom i jest folM4kaveli je napisao/la:Bas o igracima kao sto su Isco govorim.

A Bayern njega nije doveo i platio da bude lošiji od Juppa, vec naprotiv: da bude bolji

Ne znam kakva je uprava Bayerna, ima li tamo ego manijaka i gazdi poput Roman u Čelziji koji šutira trenere svako pola godine, ali nešto nisam siguran da ce se Pep puno zadržati u Bayernu ako ne ispuni sva ta ocekivanja.
Pa doveli su Pepa kada nikome nije bilo na pameti da Jupp moze ovako dobro voditi Bayern i da ce ligu osvojiti u rekordnom vremenu.
Vjerovatno su mislili da ce uzeti 1 ili 2 trofeja maksimalno pa su potrazili Pepa.
A ovaj obori sve rekorde i ima veliku sansu da dodje do Wembleya.
Mislim da je sada i upravi Bayerna zao kada znaju da ce ih Heynceks napustiti na kraju sezone jer se nisu nadali ovakvom razvoju situacije.
A i nije jos sasvim sigurno da li ce Bayern uzeti kup a kamoli LP.
To niko ne zna ..
A Guardiola ce svakako Bayernu dati jos bolju i ljepsu igru.
Vjerovatno su mislili da ce uzeti 1 ili 2 trofeja maksimalno pa su potrazili Pepa.
A ovaj obori sve rekorde i ima veliku sansu da dodje do Wembleya.
Mislim da je sada i upravi Bayerna zao kada znaju da ce ih Heynceks napustiti na kraju sezone jer se nisu nadali ovakvom razvoju situacije.
A i nije jos sasvim sigurno da li ce Bayern uzeti kup a kamoli LP.

To niko ne zna ..
A Guardiola ce svakako Bayernu dati jos bolju i ljepsu igru.
- brzitesanj
- Kontakt:
Ako Bayern osvoji tri titule ove sezone, što je više nego realno. Onda niko nešće od Pepa tražit i očekivati odmah da i on to ponovi narene sezone. Pep treba raditi i unapređivati igru Bayerna popravljati mane u igri, ima ih prilčno puno pogotovo kad su u pitanju prekidi igre, kornerin i slobodnajci.Ovaj Bayern može još više i bolje kad se poprave i unaprijede mane u igri.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Prava dominacija tek dolazi sa Pepom uz 2-3 nova igrača ima da jedemo munje i seremo gromove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo da Bayern ne krene igrati dosadnu "tika taka". Neka nastavi samo ovo što Jupp radi. Eventualno nešto i poboljša sa par pojačanja. Iako, malo je igrača koji bi bili pojačanje za Bayern.Saurman je napisao/la:Prava dominacija tek dolazi sa Pepom uz 2-3 nova igrača ima da jedemo munje i seremo gromove.
sock56 je napisao/la:Samo da Bayern ne krene igrati dosadnu "tika taka". Neka nastavi samo ovo što Jupp radi. Eventualno nešto i poboljša sa par pojačanja. Iako, malo je igrača koji bi bili pojačanje za Bayern.Saurman je napisao/la:Prava dominacija tek dolazi sa Pepom uz 2-3 nova igrača ima da jedemo munje i seremo gromove.
Ako je tebi igra Barcelone dosadna ja ne znam stvarno ..
Njihovu igru treba u sve moguce knjige o fudbalu staviti.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
When football becomes art.

- BayernMunchen31
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la: Neko ko se razlikuje od Schweinija/Kroosa, neko ko ima bolju viziju, sa boljom tehnikom i neko ko je dosta eksplozivniji.

Vi mislite da ce Pep doci i reci ,otjeracu ja momke koji su kicma ekipe da bi doveo par tehnicara patuljaste građe koji su sušta suprotnost Njemackoj fizicki dominantnoj sredini ...
Bas ce Guardiola benchovati najboljeg zadnjeg veznog na svijetu ili dijete Bayerna koje je odigralo skoro savrsenu sezonu za nekog malog Isca, koji ima "bolju" tehniku i viziju , uozbiljite se !
Riberya prebaciti na sredinu terena nesto poput polušpica kad izgubi prodornost a jos uvijek zadrzi Genijalni dribling, tu forsirat malog Šaćirija na krilo koji je po Pepovom ukusu i pokazati svima zasto je jedan REKORDMEISTER u Njemackoj !
Odmah po njegovom "dolasku" je neko mudro zborio : Nece se Bayern prilagođavati Pepu nego Pep Bayernu !
a tiki-taka je je genijalna
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
Zanimljiv duel izmedju Sammera i Riberya cemo gledati ukoliko Bayern osvoji LP...Naime njih dvojca su se dogovorili da se takmice ko moze uraditi vise sklekova...Iako je Motzki u godinama mislim da Ribery u ovom duelu nema sanse.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bliži se utakmica u Italiji, vrijeme je da ugasimo tu posljednju nadu Talijana da imaju tim u top 4 LP-a.
Juventus jeste neugodan, ne smijemo im dozvoliti brzi gol koji bi rasplamsao igru. Pojedinačno i kao tim smo kvalitetniji no to valja pokazati i na terenu. Treba biti dokraja optimističan i reći da ćemo i u Italiji dobiti ako Bog da sa 1:2
Baš me zanima da li će staviti Boateng ili Buytena u odbranu pošto će oni igrati najvjerovatnije sa dva brza igrača Giovinco i Vučinić.
Kako li će izgledati naš vezni red. Da li će Yupp igrati sa Javijem i Luisom te Bastianom malo ofanzivnije ili ipak Javi i Bastian gore Muller.
Ono što me posebno raduje su izjave Rummenigea
Sammer će također odraditi svoj posao tu a ne šutjeti kao neka misica i smiješkati se kao svojevremeno Nerlinger. Bayern je institucija da se propusti 2:0.
Juventus jeste neugodan, ne smijemo im dozvoliti brzi gol koji bi rasplamsao igru. Pojedinačno i kao tim smo kvalitetniji no to valja pokazati i na terenu. Treba biti dokraja optimističan i reći da ćemo i u Italiji dobiti ako Bog da sa 1:2

Baš me zanima da li će staviti Boateng ili Buytena u odbranu pošto će oni igrati najvjerovatnije sa dva brza igrača Giovinco i Vučinić.
Kako li će izgledati naš vezni red. Da li će Yupp igrati sa Javijem i Luisom te Bastianom malo ofanzivnije ili ipak Javi i Bastian gore Muller.
Ono što me posebno raduje su izjave Rummenigea

- schweinsteiger
- Kontakt:
khmBayernMunchen31 je napisao/la: Odmah po njegovom "dolasku" je neko mudro zborio : Nece se Bayern prilagođavati Pepu nego Pep Bayernu !
a tiki-taka je je genijalna

koliko genijalna,toliko i dosadna.
#miasanmia
U jeku najava i priprema tekme protiv zabara, da i ja jos jednom najavim sutrasnje okupljanje navijaca Bayerna u Tuzli u kaficu La Boom (kod Mejdana).
Zadnje okupljanje je bilo protiv Zutalja u Kupu i bilo nas je 40-ak... Idemo sada taj broj da oborimo i nadmasimo
Seco, smatraj se VIP gostom i nemoj da zbog zena kasnis!
Omo, zena nam povedi
P.S. Ima li jos zainteresovanih za dolazak? (NY_Knicks je najavio dolazak)
Zadnje okupljanje je bilo protiv Zutalja u Kupu i bilo nas je 40-ak... Idemo sada taj broj da oborimo i nadmasimo

Omo, zena nam povedi

Sent from my Philips Smart TV.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Doci cu ja da upoznam raju.dr.adnan je napisao/la:U jeku najava i priprema tekme protiv zabara, da i ja jos jednom najavim sutrasnje okupljanje navijaca Bayerna u Tuzli u kaficu La Boom (kod Mejdana).
Omo, zena nam povedi

Kad treba tacno doci?
Odprilike bi sva raja trebala biti tu oko pola 9 pa dodji i popi jednu sa rajom. Nas ces prepoznati po tome sto nismo u bojama PartizanaNYKnicks Fan je napisao/la: Doci cu ja da upoznam raju.![]()
Kad treba tacno doci?

Sent from my Philips Smart TV.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ponijet cu dres ha ya.dr.adnan je napisao/la:Odprilike bi sva raja trebala biti tu oko pola 9 pa dodji i popi jednu sa rajom. Nas ces prepoznati po tome sto nismo u bojama PartizanaNYKnicks Fan je napisao/la: Doci cu ja da upoznam raju.![]()
Kad treba tacno doci?i ponesi znak prepoznavanja B-)

Ja ove tematske klipove o igračima obično počnem gledati pa odustanem, bude mi dosadno. Ovaj sam pregledao do kraja.
Čudesno. Genije!
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens