FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Drago mi za Sesara. Vidi se da je fakat skolovan fudbaler( mislim na ono sto je u kratkom igranju protiv olimpika pokazao)
- Giallorossi
- Kontakt:
Nema potrebe Adija na klupu,momak je dobro odradio poso u ova 3,4 kola kolko je nastupio,za onaj autogol Amera nije nista kriv,solidno je odradio poso u Lukavici kao i protiv Celika..Sto se tice Pante,treba mu pustit ove kup utakmice,da igra ,da udje malo u takmicarsku formu ipak nije dugo odigro neku zvanicnu utakmicu cisto radi samopouzdanja,valjda ce biti na golu protiv Sloge..FCS-FCS je napisao/la:Ko bi mogao na golu početi. Do sada je Adi prilično dobro branio i po meni ima prednost pogotovo sto Pantic nije u formi i tek treba da udje u istu. Ipak i njemu treba davati sansu zvanicnim tekmama posebno kad imamo pozitivan rezultat. Isto tako probao bih od prve min sa Sesarom i Zrnanovicem na pozicijama zadnjeg veznog i desnog beka.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Slažem se sa tobom @Giallorossi...
Samo kad se sjetim ona dva celikova zicera kako je izvadio. Nema mu se šta prigovoriti na dosadašnjim partijama, nek nastavi tako !!!
Samo kad se sjetim ona dva celikova zicera kako je izvadio. Nema mu se šta prigovoriti na dosadašnjim partijama, nek nastavi tako !!!
10.09.2011.
Stadion: Asim Ferhatović Hase
19:00 sati
FK SARAJEVO - FK Kozara
Dosadašnji rezultati utakmica odigranih u Sarajevu:
2000/01 - 1:0 (Pelak) - KUP
2002/03 - 6:2 (Smječanin 2, Obuća, Zukić, Berberović, Osmanhodžić)
UKUPNI OMJER
Broj utakmica: 4
Pobjede: 2
Remiji: 2
Porazi: 0
Gol-razlika: 8:3
Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2011):
1. SARAJEVO.....283...147...63...73...475:268...504
26. Kozara.........43....16....8....19.....61:66.....56
Stadion: Asim Ferhatović Hase
19:00 sati
FK SARAJEVO - FK Kozara
Dosadašnji rezultati utakmica odigranih u Sarajevu:
2000/01 - 1:0 (Pelak) - KUP
2002/03 - 6:2 (Smječanin 2, Obuća, Zukić, Berberović, Osmanhodžić)
UKUPNI OMJER
Broj utakmica: 4
Pobjede: 2
Remiji: 2
Porazi: 0
Gol-razlika: 8:3
Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2011):
1. SARAJEVO.....283...147...63...73...475:268...504
26. Kozara.........43....16....8....19.....61:66.....56
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Oće li bit zicer? da stavim veću sumu na kladari 

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Mislim da sigurnijeg para naci necessb citizen je napisao/la:Oće li bit zicer? da stavim veću sumu na kladari

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Ako budete imali dobar rezultat protiv Kozare, trebali bi 20 minuta prije kraja napravit takticku izmjenu i ubaciti Pantica.
- Giallorossi
- Kontakt:
Dobro je ba shvatili smo,ne smaraj ..safira je napisao/la:Ako budete imali dobar rezultat protiv Kozare, trebali bi 20 minuta prije kraja napravit takticku izmjenu i ubaciti Pantica.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- theprodigy
- Kontakt:
konacno okupljanje sutra pred tekmu, ko nekad

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ti fakat volis trolat' . Ako si dovoljno star da znas sta je tosafira je napisao/la:Ako budete imali dobar rezultat protiv Kozare, trebali bi 20 minuta prije kraja napravit takticku izmjenu i ubaciti Pantica.

1946
- sarajlija89
- Kontakt:
Veliki intervju: Jirži Plišek
http://www.fksinfo.com/np-1486-Intervju_Jiri_Pliek.htm
Ovaj covjek ce vratiti titulu na Kosevo aBd....
Danas Kozara. Mislim da ne bi trebalo biti vecih problema. Maximalno angazovano, svjesni smo sta nam 3 boda znace i uz podrsu navijaca do nove pobjede aBd...
3-0
SARAJEVO SAMPION
http://www.fksinfo.com/np-1486-Intervju_Jiri_Pliek.htm
Ovaj covjek ce vratiti titulu na Kosevo aBd....
Danas Kozara. Mislim da ne bi trebalo biti vecih problema. Maximalno angazovano, svjesni smo sta nam 3 boda znace i uz podrsu navijaca do nove pobjede aBd...
3-0
SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
odakle ta iformacija ?????theprodigy je napisao/la:konacno okupljanje sutra pred tekmu, ko nekad![]()
![]()
Bas me interesuje gdje i u koliko je okupljanje INFO ???seyoniii je napisao/la:odakle ta iformacija ?????theprodigy je napisao/la:konacno okupljanje sutra pred tekmu, ko nekad![]()
![]()
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
-
- Kontakt:
Na ovom forumu neces sigurno saznati gdje je i kad okupljanje.
Nema potrebe @ safira da glumis nešto ,svi su skontali da si Ferguson u fudbalu..samo ti godina fali ...
Danas , + 9 nad kospama....2-0
Danas , + 9 nad kospama....2-0
Jedna info za danas:
na tekmu dolaze igraciu Leotara koji sutra igraju protiv Slavije, a sljedece kolo igraju sa Kozarom....nadam se da ce neko ovu iffo prenijeti na sjeveru i da ce sjever javiti se Semjonu i pozvati ga da dodje na sjever....zamolio bih sve da ovu info prenesu svim jaranima na sjeveru pa da se procuje a samo vam mogu reci da mi je Semjon rekao posto ga znam da ako ga zovnu sa sjevera da ce doci na sjever.....nadam se da ce ovo se desiti i da cemo ga pozvati na sjever...pozzz
na tekmu dolaze igraciu Leotara koji sutra igraju protiv Slavije, a sljedece kolo igraju sa Kozarom....nadam se da ce neko ovu iffo prenijeti na sjeveru i da ce sjever javiti se Semjonu i pozvati ga da dodje na sjever....zamolio bih sve da ovu info prenesu svim jaranima na sjeveru pa da se procuje a samo vam mogu reci da mi je Semjon rekao posto ga znam da ako ga zovnu sa sjevera da ce doci na sjever.....nadam se da ce ovo se desiti i da cemo ga pozvati na sjever...pozzz
Leotar igra iducu igra protiv nas,pa onda protiv Kozare,tako da ce vecerasnjim gledanjem utakmice imati sansu da vide i jedne i drugeado-hz je napisao/la:Jedna info za danas:
na tekmu dolaze igraciu Leotara koji sutra igraju protiv Slavije, a sljedece kolo igraju sa Kozarom....
P.S. veceras 2-0
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema veza nije to ni vazno skim igraju vazno je da znaju svi da ce doci i da ga zovemo na sjever jer je rekao da ce doci i da vidie dusmani sutra na tv i printanim medijima sliku kako dolazi i ulazi na sjever...ovo prenijeti svima i treba ga pozvati da dodjemiky_hz je napisao/la:Leotar igra iducu igra protiv nas,pa onda protiv Kozare,tako da ce vecerasnjim gledanjem utakmice imati sansu da vide i jedne i drugeado-hz je napisao/la:Jedna info za danas:
na tekmu dolaze igraciu Leotara koji sutra igraju protiv Slavije, a sljedece kolo igraju sa Kozarom....
P.S. veceras 2-0
-
- Kontakt:
imaju ljudi koji ce odluciti hoce li ga pozvat ili ne..ado-hz je napisao/la:Nema veza nije to ni vazno skim igraju vazno je da znaju svi da ce doci i da ga zovemo na sjever jer je rekao da ce doci i da vidie dusmani sutra na tv i printanim medijima sliku kako dolazi i ulazi na sjever...ovo prenijeti svima i treba ga pozvati da dodjemiky_hz je napisao/la:Leotar igra iducu igra protiv nas,pa onda protiv Kozare,tako da ce vecerasnjim gledanjem utakmice imati sansu da vide i jedne i drugeado-hz je napisao/la:Jedna info za danas:
P.S. veceras 2-0
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.