Oba imaju dvogodisnje ugovore, vjerujem da je Kuduz.Mirso13 je napisao/la:Taj iz Veleža ili je Kuduzović ili je Zvonić.Jesam li u pravu?
NK Zvijezda Gradačac
- ASD
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mi smo prosle godine imali manji budzet vec sad. Pa smo doveli te starije i to neke i ex reprezentat. (Kokota, Kapetana, Purica, Damjanovica) bez nekih nenormalnih plata i kesa na ruke. Znaci da moze. Tako da ti to ne pije vode.
Sta ti hoces reci za Koprivicu? Vrhunski igrac buraz moj vjeruj mi. Najbolji potez Toska. A tebe ti levate sto ti pricaju koliko imaju.Mozda i ne levate al kakvi su igravi ti sto ti pricaju. Kao Brckalic? Koji je bio u Gracanici prije 2 godine odradio 2 treninga i receno mu je haj kuci nisi ti za ovog,pa je vama dosao. Jesil upoznat sa tim slucajem? Pitaj Kuduzovica,Cvijanovica i ovog Vehabovica sad sto je otisao iz Gracanice koliko imaju . tebe neko levati ,zapamti.combe je napisao/la:Druze bez ljutnje al oni tebe il levate il ti stvarno nemas pojma. Tosk ako onakvim igracima(Koprivica, Stanojevic itd.)daje 10 milja na ruke oni nisu normalni ili neko izvlaci kes preko igraca.bavarac33 je napisao/la:Bgm ljudi daju i to u par klubova.Tosk sada daje ove bolje sto je doveo po 10 na ruke. Naravno za godinu. 5 sad 5 u zimu. Velez da ne pricam. Imam prijatelja koji dobija 14 na ruke i profesionalni ugovor.Mirso13 je napisao/la:Neko da mu da 10 milja na ruke to ne bi uradio niko
U prvoj federalnoj na pocetku ovog prelaznog roka samo je Fajic igrac koji je mogo taj kes uzet na ruke od ovih sto su do sad ispotpisivali.
Druze ja ovaj nas ciganluk od BIH fudbala pratim od pocetka znaci od ratnih takmicenja. Ima mnogo igraca sa kojima sam ekstra dobar neke znam povrsno i znam kako stvari hodaju. Tebe neko opasno levati il si laik teski.
haj iskreno kakvi su ti igraci sto si ih nabrojao? Pusti ime i sto su nekad igrali ,kakvi su sad i kakvi su bili u Zvijedzi ?combe je napisao/la:Mi smo prosle godine imali manji budzet vec sad. Pa smo doveli te starije i to neke i ex reprezentat. (Kokota, Kapetana, Purica, Damjanovica) bez nekih nenormalnih plata i kesa na ruke. Znaci da moze. Tako da ti to ne pije vode.
- ASD
- Kontakt:
Jel znas otprilike koliko su imali, moze i na pp?combe je napisao/la:Mi smo prosle godine imali manji budzet vec sad. Pa smo doveli te starije i to neke i ex reprezentat. (Kokota, Kapetana, Purica, Damjanovica) bez nekih nenormalnih plata i kesa na ruke. Znaci da moze. Tako da ti to ne pije vode.
Koprivica nato igrac al dzaba mu kad je u Tosk otisao... da je u Zvijezdu naredne godine u premijer ovako ce propast zivi nili pa vidili... volio bi da grijesim al tako i nasa djeca propadmu sko nedodju u klub sa imenom
Ti bas nemaš pojma. Brckalic je kod nas igrao pa je otišao u Bratstvo na početku prošle sezone. Odradio par treninga i nije se mogao dogovorit za keš pa se onda vratio kod nas i molio da ga prime i to za 200 KM. manju platu nego što je imao kad je krenuo. Tako da mi je taj slučaj odlično poznat.
A sad za igrače koje sam nabrojao Kapetan i Damjanovic više nego korektno čak šta više sigurno ništa lošiji od Kuduza u Velezu.
Ako neko Kuduzu da 14 milja na ruke on nije normalan. Taj igrač je živio kod nas u čaršiji i znam ga vrlo dobro. Taj cadi ko ciro a ni flaša mu nije strana.
A sad za igrače koje sam nabrojao Kapetan i Damjanovic više nego korektno čak šta više sigurno ništa lošiji od Kuduza u Velezu.
Ako neko Kuduzu da 14 milja na ruke on nije normalan. Taj igrač je živio kod nas u čaršiji i znam ga vrlo dobro. Taj cadi ko ciro a ni flaša mu nije strana.
2 treninga odradio i rece mu da nije on ga Bratstva. A to sta je on vama rekao to je druga prica. Naravno da nece reci otjerali me posle 2 treninga. U to vrijeme je bio u ekipi i Dela,Flecer vas ,Armin Delic. Pitaj ga sta se desilo sa Brckalicem tad . Ja od tebe znam sve u detalj samo necu puno da se otkrivam.Kuduz hoce nekad popit neku a uopste ne pusi ako mislis na pusenje sa tim"cadi". Ti nemas pojma o svojim igracima ja kamoli drugim.combe je napisao/la:Ti bas nemaš pojma. Brckalic je kod nas igrao pa je otišao u Bratstvo na početku prošle sezone. Odradio par treninga i nije se mogao dogovorit za keš pa se onda vratio kod nas i molio da ga prime i to za 200 KM. manju platu nego što je imao kad je krenuo. Tako da mi je taj slučaj odlično poznat.
Pogledajte zasto je bitno za igraca otic u neki klub sa imenom u federalnoj Velez, eventualno Olimpik i Zvijezda. Gdje je bio Adzem predprosle godine??? Ipao sa Gorazdem u trecu ligu i da tad nije dosao u Zvijezdu nebi nikad zaigro u premijer ligi... da je otisao u Tosk Capljinu ili gdje vec izgubio bi mu se trag...Igraci se izgube za svakog mladjeg igraca treba da bude cilj zaigrat u Zvijezdi ili Velezu i tako oskocit do premijer lige pa dalje i tu nemas sta trazit pare neke silne vec da te uzmu da igras u tim klubovima. Pare ce doci same po sebi kasnije...
Slazem se ja sa tobom al gdje je tu Zvijezda? Sta ima ona od toga?combe80 je napisao/la:Pogledajte zasto je bitno za igraca otic u neki klub sa imenom u federalnoj Velez, eventualno Olimpik i Zvijezda. Gdje je bio Adzem predprosle godine??? Ipao sa Gorazdem u trecu ligu i da tad nije dosao u Zvijezdu nebi nikad zaigro u premijer ligi... da je otisao u Tosk Capljinu ili gdje vec izgubio bi mu se trag...Igraci se izgube za svakog mladjeg igraca treba da bude cilj zaigrat u Zvijezdi ili Velezu i tako oskocit do premijer lige pa dalje i tu nemas sta trazit pare neke silne vec da te uzmu da igras u tim klubovima. Pare ce doci same po sebi kasnije...
Na zalost Zvijezda nema nista od toga...kada krene lose takvi kao Adzem naprave transfer u premier ligu zvijezda nista ne dobije...i tako sve u krug.bavarac33 je napisao/la:Slazem se ja sa tobom al gdje je tu Zvijezda? Sta ima ona od toga?combe80 je napisao/la:Pogledajte zasto je bitno za igraca otic u neki klub sa imenom u federalnoj Velez, eventualno Olimpik i Zvijezda. Gdje je bio Adzem predprosle godine??? Ipao sa Gorazdem u trecu ligu i da tad nije dosao u Zvijezdu nebi nikad zaigro u premijer ligi... da je otisao u Tosk Capljinu ili gdje vec izgubio bi mu se trag...Igraci se izgube za svakog mladjeg igraca treba da bude cilj zaigrat u Zvijezdi ili Velezu i tako oskocit do premijer lige pa dalje i tu nemas sta trazit pare neke silne vec da te uzmu da igras u tim klubovima. Pare ce doci same po sebi kasnije...
Na zalost
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Nema je nigdje jer nema profi ugovora... tako da je ugovor na godinu i kud koji mili moji...
Šta bi za natkrivanje tribine šta bi sa Amerikancem?
Politicka varka ili istina saznat ce mo u jesen... sutra ocekujem da se trener vec jednom javnosti prestavi inace ni pisku vise nepozdravljam 

Ima istine u bavarcevim postovima ali brate u tosku po 2000 na ruke kakvih 1000. A u Zvijezdi su neki igraci imali na ruke primer kokot 5000 za 6 mjeseci, prses 5000 a plata veca nego kuduzova. I sada Zvijezda daje pravim igracima na ruke.
Daj da mi ostavimo bavarca na miru. Dokle smo mi stigli. Nije moguće da niko ne zna trenera svi nabadamo 5-6 imena a ispade da na kraju bubamo jer niko ne zna pravu istinu.
Dva dana do početka priprema po čaršiji kruži priča(neko ciljano pušta tu priču) sprema se nešto jako a mi imamo 2 golmana, 3 igrača + Jusufbašić koji još nije zvanično i nemamo trenera. Odgovora nema a pitanja hiljadu.
Dva dana do početka priprema po čaršiji kruži priča(neko ciljano pušta tu priču) sprema se nešto jako a mi imamo 2 golmana, 3 igrača + Jusufbašić koji još nije zvanično i nemamo trenera. Odgovora nema a pitanja hiljadu.
Mozda ce na prozivki nam trenera i sva pojacanja prezentirati... ocekujem combeta i pisku u prvom redu na prozivci

Pregovara se sa jednim igračem iz Visočke Bosne kao i sa jednim igračem Orašja....Ko pregovara sa ovim igračima,ko je u klubu zadužen trenutno da pregovara?
Napiši imena u pp ako može??zmaj348 je napisao/la:Pregovara se sa jednim igračem iz Visočke Bosne kao i sa jednim igračem Orašja....Ko pregovara sa ovim igračima,ko je u klubu zadužen trenutno da pregovara?
Ensar,Said i Muse kako ja znam... tu je i Mustafa u slucaju finansija..,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.