Pa šta ako ima ugovor? I Pejović je imao ugovor pa ga doveli za dž.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Sve je postalo pepeo i dim, otkad sam u jugu, ugradio plin.
Pivo, tučnjava i nogomet!
- ElCartel11
- Kontakt:

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
2004. stranica, bilo bi fino da se upise Zundo na ovu stranicu, ekvivalentno njegovom godistu... 
Volimo te Zundo.
Volimo te Zundo.
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
Balde, Balde

18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 21:05Gledao sam Husrefov intervju, i kaze molili ga ljudi u pp da se vrati

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Beton frajer. Ali bih volio nekog španca u vezu i engleza na stoperaElCartel11 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 22:29193cm, 94kg pravi momciluk![]()

18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
@venama najjači forumaš ubjedljivo medju nama
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakav dalji razvoj kluba očekujete, gdje nas vidite za 2-3 sezone?
Trofeji i rezultati su tu, veliki broj igrača je u izlogu i možemo ih unovčiti kad god nam je volja. Ono što bi volio je da dominaciju u ligi nastavimo i u buduće uz prodaju 1-2 igrača za fine pare svaki prelazni rok bez da kvalitet ekipe opadne, za što su nam potrebne adekvatne zamjene. Dio para bi uložio u akademiju i mlade igrače. Grupna faza trećeg takmičenja je realnost i tu trebamo da budemo svake godine minimum. To je put za samoodrživ klub i klub koji će u regionu biti među najboljim. Mislim da smo baš na dobrom putu i da će vremenom biti sve bolje i bolje.
Trofeji i rezultati su tu, veliki broj igrača je u izlogu i možemo ih unovčiti kad god nam je volja. Ono što bi volio je da dominaciju u ligi nastavimo i u buduće uz prodaju 1-2 igrača za fine pare svaki prelazni rok bez da kvalitet ekipe opadne, za što su nam potrebne adekvatne zamjene. Dio para bi uložio u akademiju i mlade igrače. Grupna faza trećeg takmičenja je realnost i tu trebamo da budemo svake godine minimum. To je put za samoodrživ klub i klub koji će u regionu biti među najboljim. Mislim da smo baš na dobrom putu i da će vremenom biti sve bolje i bolje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma nije moguce da je ovo rekao, pa kako... On je plakaoooo kme, kme, kme, kmeSenner je napisao/la: ↑23 dec 2020, 21:54Gdje da se vratiJohnKeynes97 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 21:05Gledao sam Husrefov intervju, i kaze molili ga ljudi u pp da se vrati
Neka u miru troši pare, kao i one što je naplatio kada nije htio potpisati reprogram. Kako kaže "vrli gospodin" "Boli me **** ako će se klub ugasiti 30.000 odmah ili neka se ugasi".
Tog dana je završio za mene, a plakati može kurcu!!!!
Ljubiteljima ovog lika otvorite posebnu temu pa neka tamo piše hvalospjeve za dotičnog!
NIKO IZNAD KLUBA!!!!!

-
- Kontakt:
Ono sto nam treba je jedna ili dvije dobre prodaje da uzmemo za nekog 2-3 miliona to bi dalo prostora za dodatni napredak. Plus radit na stadionu i korak po korak rezultati su tu a bit ce i bolji, samo sabur i lagano.BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2020, 23:26Kakav dalji razvoj kluba očekujete, gdje nas vidite za 2-3 sezone?
-
- Kontakt:
Neka ste se malo sjetili Husrefa niste dugoZip je napisao/la: ↑23 dec 2020, 23:35Ma nije moguce da je ovo rekao, pa kako... On je plakaoooo kme, kme, kme, kmeSenner je napisao/la: ↑23 dec 2020, 21:54Gdje da se vratiJohnKeynes97 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 21:05Gledao sam Husrefov intervju, i kaze molili ga ljudi u pp da se vrati
Neka u miru troši pare, kao i one što je naplatio kada nije htio potpisati reprogram. Kako kaže "vrli gospodin" "Boli me **** ako će se klub ugasiti 30.000 odmah ili neka se ugasi".
Tog dana je završio za mene, a plakati može kurcu!!!!
Ljubiteljima ovog lika otvorite posebnu temu pa neka tamo piše hvalospjeve za dotičnog!
NIKO IZNAD KLUBA!!!!!![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jesi Alfrede i pametan. 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Sto hoces to im ti nesto brko
Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
Ti si se ubio za one "ja bih da repliciram". Bitno je mlatnut'VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 dec 2020, 21:03Ljepotanoviću, ovdje se dekagram koristi kao kolokvijalni izraz, a ne kao mjerna jedinica. Vještina jednog igrača se ne mjeri u jedinicama mase, tako da nije nužno navesti službenu jedinicu SI sistema. Umjesto "deka", napisao sam dkg, da slični tebi ne misle da mjerim igrače u dekama (ćebadima).tm01hzne je napisao/la: ↑23 dec 2020, 17:20Pismeni, dekagram je valjda dagVenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:33
Izvini, u pravu si. U pet dkg je sa Robbenom. Tražio ga je Atletiko, ali je presudila ljubav prema banjolučkim ćevapima.![]()
![]()
![]()
Kolokvijalna komunikacija se koristi kad u većoj skupini ljudi, kao što je forum, a koji su različitih profila i zanimanja, pokušavaš nešto izraziti zajedničkim terminima.

Opušteno, uživaj ako se smatraš navijačem aktualnog bh. prvaka