FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

safira
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la safira » 08 sep 2011, 15:45

FCS-FCS je napisao/la:Smiješan si do bola sa tim pokušajima da provociras....
Jest i vidjeces ispred vas će mo završiti na polusezoni i na kraju. A tebi ostaje da pitas svoju upravu ... Šta ovo bi opet, pa i prošle god oni 2 a mi 3-ci...gdje je to vise plavo proljeće
Hahah plaho ste nam vi vazni, i to sto se bili PROSLU SEZONU prije nas, a predproslu daleko iza nas.
Samo nas trofeji zanimaju..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 sep 2011, 15:45

Smaraš, insanu. Smaraš!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 08 sep 2011, 15:53

lave i ti se pitas svasta,cuj gdje je to "plavo proljeće".....zamjenili ga za "plavo ljeto-avgust" na bjelašnici... :D cujem da je gore otvorena gostiona "11 štrumfova"....usluga na nivou...jagnjetina na ražnju...beša šef..a hamali vrte li vrte... :lol:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 08 sep 2011, 15:56

socrates je napisao/la:lave i ti se pitas svasta,cuj gdje je to "plavo proljeće".....zamjenili ga za "plavo ljeto-avgust" na bjelašnici... :D cujem da je gore otvorena gostiona "11 štrumfova"....usluga na nivou...jagnjetina na ražnju...beša šef..a hamali vrte li vrte... :lol:
Pa nismo mi vi, da okrecemo virlse na svijecu. :lol: haj pozzz

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 08 sep 2011, 16:07

virlse,jel? ne rise gatibo,odavno je poznato minimiziranje naših pobjeda,značajnih rezultata,itd...NAJUSPJEŠNIJI KLUB OD OSNIVANJA PL JE FK SARAJEVO,SA 12 BODOVA ISPRED VAS....TIŠU MIŠU! vidimo vas u lukavici i čitluku..protiv "autsajdera"..... ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 sep 2011, 16:12

Njima je lukavica isto sto i TRAVNIK ..dobro si reko, vidjecemo NK MEPAS u lukavici
by the way, prvo im je zijan u zenici jer sa onom igrom se drugo i ne mogu nadati

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 08 sep 2011, 16:14

Napokon blizu tekma :)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 08 sep 2011, 16:18

vidis da ni savez vise nista ne prepusta slucaju....nas gurnuli u doboj,kao predigru za trebinje, :) a s njima se nisu htjeli upustati u bilo kakve egzibicije,pa ima isti taj leotar posalju na grbavicu............. :lol: :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 sep 2011, 16:51

Ponoviti dosadasnju efikasnost sa par bravura malog sejtana i laganini 0-3... ne treba vise!!!!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 08 sep 2011, 17:32

Ma isamarati to laganini i cao, cao vozdrica,kakve kozare, sloge i PM :lol: :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 sep 2011, 17:40

U kolko je tekma protiv kozare??
Najavljuju fino vrijeme preko vikenda...extra stvar, još da utrpamo 2-3 i 2x extra

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 sep 2011, 17:47

FCS-FCS je napisao/la:U kolko je tekma protiv kozare??
Najavljuju fino vrijeme preko vikenda...extra stvar, još da utrpamo 2-3 i 2x extra
19:00h

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 08 sep 2011, 18:20

safira je napisao/la:
socrates je napisao/la:lave i ti se pitas svasta,cuj gdje je to "plavo proljeće".....zamjenili ga za "plavo ljeto-avgust" na bjelašnici... :D cujem da je gore otvorena gostiona "11 štrumfova"....usluga na nivou...jagnjetina na ražnju...beša šef..a hamali vrte li vrte... :lol:
Pa nismo mi vi, da okrecemo virlse na svijecu. :lol: haj pozzz
pa sine dragi vi ste do juce okretali krmad po Lukavici,Dialiba moro u bolnici infuzije da prima jer nije nista imao da jede sine dragi bio neuhranjen,molio da ga neko nahrani :lol: :lol: nasi hvala bogu i prije a i sad dobro uhranjeni samo ovoj Varesanovicevoj ekipi bilo prifalilo para za viski svaku noc pa poceli da placu preko novina,uglavnom vidjecemo kad vam brkati ode kako ce da bude
Fina Gradska sarajevska raja

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 sep 2011, 18:47

Potpis zubizareta@
Nego , kad glavonja ode tek ce onda skontati sto nisu KUPOVALI igrace..nego ko i mi fatali se djabnih. Za nas se zna ,nema se para za te akrobacije...ali kone zive u pricama koje im plasiraju cika tableta-mafijas i glavonja. A KUPCI se ubise postajuci po svom forumu price o milionima. Istina zaradilo se i jos se cekaju (na rate) neme pare..ali isto tako se se i POHAPALO od strane 5-6 ljudi..ma sve isto ko i kod nas samo mi progledasmo pa familija pobjeze glavom bez obzira.
Al et dok ima ovaca ima i vune..dok se prica o investicijama od 44 miliona :o , sponzorima od XY godisnje para itd itd. Isto ko da im Baljak , MV i familija sjede u upravi ???

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 sep 2011, 18:49

FCS-FCS je napisao/la:Potpis zubizareta@
Nego , kad glavonja ode tek ce onda skontati sto nisu KUPOVALI igrace..nego ko i mi fatali se djabnih. Za nas se zna ,nema se para za te akrobacije...ali kone zive u pricama koje im plasiraju cika tableta-mafijas i glavonja. A KUPCI se ubise postajuci po svom forumu price o milionima. Istina zaradilo se i jos se cekaju (na rate) neme pare..ali isto tako se se i POHAPALO od strane 5-6 ljudi..ma sve isto ko i kod nas samo mi progledasmo pa familija pobjeze glavom bez obzira.
Al et dok ima ovaca ima i vune..dok se prica o investicijama od 44 miliona :o , sponzorima od XY godisnje para itd itd. Isto ko da im Baljak , MV i familija sjede u upravi ???
:mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 sep 2011, 18:51

nick je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Potpis zubizareta@
:mrgreen:
hebote kojom brzinom ti reagujes na svaki moj post...nevjerovatno ili opsesija ,sta li ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 sep 2011, 19:33

Zna li ko hoce li Limun zaigrati proti kozare. Bar poluvrijeme ;) ;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 sep 2011, 20:06

Mislim da nece ;)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 08 sep 2011, 20:17

FCS-FCS je napisao/la:Zna li ko hoce li Limun zaigrati proti kozare. Bar poluvrijeme ;) ;)

"Iako se očekivalo da bi se protiv Kozare u tim mogao vratiti Edin Pehlić, ofanzivac s Koševa će još malo sačekati na povratak na teren.

«Sve ide po planu. Ove sedmice bi se trebao vratiti pravom treniranju sa ekipom. Vidjet ćemo kako će sve proći. Ja se osjećam dobro. Ipak, mislim da je još rano da se vratim protiv Kozare. Koljeno je koljeno. Želim da sve dobro zaraste i da budem 100 posto spreman" ;)

Nadam se,da ce Sesar biti u prvih 11,zasto ne i Zrnanovica probat na beku umjesto Comora,koga bi trebalo vise gurati na njegovu prirodnu poziciju,jednostavno se ne snadje na poziciji beka..

Utakmica protiv Veleza nam je putokaz kako ne smijemo igrati protiv Kozare, tako da ocekujem pobjedu.

Pored svega protivnika shvatiti ozbiljno pa nek su na tabeli zadnji ili koji vec .Uvalit bar jedno,dva do poluvremena, i mirno do kraja da me zeludac ne boli ko protiv veleza :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 sep 2011, 20:26

Sesarovi papiri su završeni i registrovan je kao naš igrač. I ja se nadam njegovom debiju.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 4 gosta.