RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Rule_hz
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Rule_hz » 18 jun 2014, 00:44

jel to i kod tebe u familiji neko za rođene navijao kao kod mene :D stim da je moj rahmetli otac mrtvi pitar a sa mamine strane imam rodbine red army:D fino je to prijateljtvo hz red army:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Nantess » 18 jun 2014, 01:00

Rule_hz je napisao/la:jel to i kod tebe u familiji neko za rođene navijao kao kod mene :D stim da je moj rahmetli otac mrtvi pitar a sa mamine strane imam rodbine red army:D fino je to prijateljtvo hz red army:)
Nije, kod mene je sve hard core FKS nego inace naletio sam jednom prilikom :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 jun 2014, 01:15

Nantess je napisao/la:slika
Kad se sjetim navijanja USHA USHA VITOSHA i SIRAKOV HU HU,SIRAKOV HUHU (sa podignutim srednjim prstom) :D (prepun stadion bio)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 18 jun 2014, 08:05

rodjak je napisao/la:
Kad se sjetim navijanja USHA USHA VITOSHA i SIRAKOV HU HU,SIRAKOV HUHU (sa podignutim srednjim prstom) :D (prepun stadion bio)
Oboren rekord stadiona protiv Vitose, 33000 bilo na utakmici :cool:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Nantess » 18 jun 2014, 08:31

rodjak je napisao/la:
:-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 18 jun 2014, 11:56

NOVO POJACANJE!!!

Nakon Dušana Hodžića, redovi Veleža jači su za još jedno ime. Novi član Veleža je Mladen Popović (26), centarfor iz koji dolazi iz Jelen superlige Srbije.

Popović u redove Veleža dolazi iz Novog Pazara, za koji je nastupao sezonu i pol. Prethodno je također sezonu i pol nosio dres još jednog superligaša Srbije Hajduk iz Kule. Popović je ponikao u Slogi iz Kraljeva, a tri sezone je bio član OFK Beograda.

- Drago mi je da sam potpisao za Velež. Puno znam o istoriji kluba, obzirom da je moj otac aktivno se bavio fudbalom u Radničkom iz Kragujevca, pa mi je pričao o Veležu, a posebno posljednjih dana kada se aktuelizirala tema mog dolaska. Kontakti su postojali još u januaru, ali nisam mogao doći u redove Veleža, obzirom na tada važeći ugovor sa Novim Pazarom. Iza sebe imam dosta iskustva igranja najjačoj ligi Srbije i nadam se da ću svojim igrama doprinijeti uspjesima kluba, rekao je Popović

Izvor: fkvelez.ba
Prkosni i Ponosni od 1922

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 18 jun 2014, 11:59

MLADEN POPOVIĆ NOVI ČLAN VELEŽAAAAAAA!

Nakon Dušana Hodžića, redovi Veleža jači su za još jedno ime. Novi član Veleža je Mladen Popović (26), centarfor iz koji dolazi iz Jelen superlige Srbije.

Popović u redove Veleža dolazi iz Novog Pazara, za koji je nastupao sezonu i pol. Prethodno je također sezonu i pol nosio dres još jednog superligaša Srbije Hajduk iz Kule. Popović je ponikao u Slogi iz Kraljeva, a tri sezone je bio član OFK Beograda.

- Drago mi je da sam potpisao za Velež. Puno znam o istoriji kluba, obzirom da je moj otac aktivno se bavio fudbalom u Radničkom iz Kragujevca, pa mi je pričao o Veležu, a posebno posljednjih dana kada se aktuelizirala tema mog dolaska. Kontakti su postojali još u januaru, ali nisam mogao doći u redove Veleža, obzirom na tada važeći ugovor sa Novim Pazarom. Iza sebe imam dosta iskustva igranja najjačoj ligi Srbije i nadam se da ću svojim igrama doprinijeti uspjesima kluba, rekao je Popović.

Evo i videa dva o njemu: " onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 18 jun 2014, 12:06

Za svu crvenu armiju ovo je jedan od dvojice.Čekamo drugog... :D :cool: :kafa:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 18 jun 2014, 12:39

jel kajkut drugi? :P :beba:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 18 jun 2014, 12:42

drakensang je napisao/la:MLADEN POPOVIĆ NOVI ČLAN VELEŽAAAAAAA!

- Drago mi je da sam potpisao za Velež. Puno znam o istoriji kluba, obzirom da je moj otac aktivno se bavio fudbalom u Radničkom iz Kragujevca, pa mi je pričao o Veležu, a posebno posljednjih dana kada se aktuelizirala tema mog dolaska. Kontakti su postojali još u januaru, ali nisam mogao doći u redove Veleža, obzirom na tada važeći ugovor sa Novim Pazarom. Iza sebe imam dosta iskustva igranja najjačoj ligi Srbije i nadam se da ću svojim igrama doprinijeti uspjesima kluba, rekao je Popović.

Evo i videa dva o njemu: " onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko je golova dao ovaj prosle sezone ? prema transfermarketu 0 :hmmmmm: :roll:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jun 2014, 12:45

Dušane i Mladene, dobrodošli! :salut:
Vladi ne treba dobrodošlica, on nikada nije otišao iz Veleža, svi ga nosimo u srcima gdje god on bio! :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 18 jun 2014, 13:02

Čim su propustili napisati glavno, a to je, kakva je sezona iza njega, koliko nastupa/golova, onda mora da je bio loš. Ali eto, hajmo vjerovati upravi da je ovo stvarno pojačanje.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 18 jun 2014, 13:10

Ako Feja smatra da necemu vrijedi onda ima barem moju punu podrsku. Nemoj te odma negative molim vas. Dajmo svima sansu pa cemo im suditi nakon prvih 5-6 kola. Po meni jedini propust koji nije objavljen jeste taj na koji je period stavi potpis? Sudeci da to nisu objavili predpostavljam da se radi o jednogodisnjoj suradnji.
Prkosni i Ponosni od 1922

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jun 2014, 13:14

Doveli smo 2 anonimusa iz druge srbijanske lige i razvaljivali su nakon što je prošao period aklimatizacije iako je ta riječ dosta relativna uzevši u obzir vrijeme.

Teško je očekivati velike stvari od igrača koji su samo Upravi poznati. Međutim, očekivanja drže navijače uz jedan klub čineći homogenu cjelinu i davajući veličinu uz neizostavne rezultate istom u lokalnim, regionalnim ili svjetskim okvirima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 jun 2014, 13:23

Mladene dobrodosao u crvenu familiju :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 18 jun 2014, 13:26

pa valjda je dozvljeno biti malo i kritican prema ovakvim transferima....ta navijaci smo, zelimo najbolje klubu i stvarno budi malo nepovjerenja ova cinjenica da dovodimo jednog spic igraca koji npr proslu sezonu dao 0 golova, ukoliko je ovaj podatak tacan!? ja mu zelim da izreseta svakog protivnika makar sa bsr jednim golom te da ga feja spremi i iskoristi na najbolji nacin ali opet u isto vrije se pitam da li je to ta tipa igraca/spica kojeg trebamo....abd da jeste!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 18 jun 2014, 13:30

Tako je nem73.

Bezveze skačete odmah čim se realno post napiše. Svi se mi nadamo da je on stvarno pojačanje.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 18 jun 2014, 13:37

Konačno napadač.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

velezdogroba789
Kontakt:

Post Postao/la velezdogroba789 » 18 jun 2014, 13:40

Ali odakle vam informacija da je dao 0 golova ? :D
Po meni pametno jer je to kvalitetna liga , a i Novi pazar se borio za europu :D

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 18 jun 2014, 13:43

velezdogroba789 je napisao/la:Ali odakle vam informacija da je dao 0 golova ? :D
Po meni pametno jer je to kvalitetna liga , a i Novi pazar se borio za europu :D
Evo da se malo ubacim odigrao je 69 utakmica u Jelen ligi i dao 9 golova.
Ti si opet šampion !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.