AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Hattrick123
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Hattrick123 » 14 jun 2014, 16:13

rope11 je napisao/la:Fino izgleda to sa Iturbeom, ali negdje pročitah da imamo 25% šansi da ga dovedemo, zajedno sa još par klubova (čini mi se da se Real spominje). Tako da, jako teško jer smo zadnja rupa na sviralu i jer će izabrati svakoga prije nas.

Mada meni dobro izgleda i faraon-balo-menez, ja bih prije nekog dobrog veznjaka i beka.
Ako se na vrijeme krene sa pregovorima i ako su spremni dati 25miliona plus celina politika mogao bi i doci :cool:
Imas gore sliku Real,Juve i Milan imaju 25% sanse da ga dovedu pa vidjet cemo kako ce zavrsiti :)
Falcao tesko da ce doci iako sam za to da Balo jos jednu sezonu ostane ako se ne promijeni prodat ga :D
FORZA MILAN

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jun 2014, 16:22

Kaka i Robinho odlaze ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 jun 2014, 16:27

Nek idu, mada ima jos kandidata da pakuju kofere

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jun 2014, 16:28

Real i Juve će sigurno poslati bolju ponudu, ali se isto tako puno pita i igrača koji bi sigurno radije odabrao Juventus gdje imaju neki cilj i gdje će biti prvotimac nego nas. Zato mislim da smo zadnja rupa na sviralu, jako su male šanse da dođe baš ovdje. Ali ništa, vidjet ćemo, možda nas iznenade. :)

Pored Kake i Robinha dodao bih još Mexesa i Matrija. Čak bi se fine pare mogle zaraditi, sigurno preko 20 miliona.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 14 jun 2014, 16:42

Kad je vec prica o prodaji igraca interesuje li se iko za ove nase ublehe?
Zaccardo,Nocerino,Robinho,Constant,Esien,Birsa,Traore(ako je jos uvijek nas igrac),Matri su igraci koji moraju otici iz kluba.Boneru necu spominjati jer tog niko ne moze otjerati dok se ne oprosti sam od fudbala...Kaka koliko god nam bio drag vidi se da vise nije to to i da odigra jednu utakmicu dobro pa 5 losih tako da sam ja za njegovu prodaju i otkup Tarabta. Abatea bi prodao ukoliko dovedu nekog kvalitetnijeg RB (ovako bi ga ostavio jer je De Siljo cesto povrijedjen)
Sto se tice Nianga njega bi ostavio tj poslao na posudbu negdje ako se i on ne opameti prodati i njega :)
Ako sam nekog izostavio nemojte zamjeriti preduga je lista onih koji bi morali napustiti klub :D

Po meni su bekovske pozicije najgore (Constant,Emanuelson,De Siljo koji je svako malo povrijedjen,Abate za kojeg ne znam kad je zadnji put odigrao utakmicu) i tu treba pojacanja dovesti pogotovo LB.
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jun 2014, 16:52

Zaboravio si Didac Vilu i Vergaru. :P

Ma kad bi pola od njih prodali, bilo bi dobro. Nijednog igrača na posudbi nisu željeli kupili, raspalog Nocerina ni WHU nije htio. A ništa, podijelit ih po ligi k'o sadaku, valjda ih neko uzme.

Newcastle se i službeno oglasio kako smo zagrizli za Santona i da ga po svaku cijenu želimo dovesti, a kažu da ga neće tako lako pustiti.
Najbolje što se dosad pisalo je Constant i Niang u paketu za njega plus nešto keša. Nek' vala ne seru, ima da prihvate. :cool:

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 14 jun 2014, 16:59

Problem je što će većina tih igrača (ako odu) otići besplatno. Mexes, Robi, Kaka, Zakardo, neće se tu baš nešto zaraditi. Treba na vrijeme početi riješavati se tih levata dok nije kasno. Bolje napraviti raskid ugovora nego da smeće ostaje još jednu sezonu. Birsa i Konstant prvi na crnoj listi.

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 14 jun 2014, 17:03

:facepalm: :facepalm: ne znam gdje ih nakupismo toliko :lol:
Za Nocerina sam citao kao da je Torino zainteresovan :thumbup:
Matri u Sampdoriu/Palermo nisam siguran koji od ta dva tima :thumbup:
Constant i Niang za Santona :thumbup:
Kaka u MLS :think:
Robinho nazad u Brazil :thumbup:
Zaccardo u neki turski tim :thumbup:
Birsa u neki italijanski klub tipa Chievo,Genoa itd
Essiena dati prvom ko bude zainteresovan i uz njega poslati Traorea gratis :D
Villu ce otkupiti vjerovatno Betis ja mislim da je tamo? :thumbup:

Eh kad bi ovako bilo :pray: :pray: :pray:
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jun 2014, 17:07

Ma kakvi fantasisto, nijednom od njih ne ističe ugovor ove godine, a izvjesno je da odlaze. Može se itekako zaraditi na njima.
Abateu ističe iduće godine, valjalo bi ga negdje šutnuti da se dobije koja para. Bar neka korist od njega.

Polovine ćemo se sigurno riješiti, a ove likove poput Matrija, Nocerina, Birse i Zaccarda donirati po nižim klubovima. Ostat će tu još koji škart igrač, ali vremenom ćemo ih istrijebiti. :P

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 14 jun 2014, 17:14

I to je samo početak, nakupilo se bagre zadnjih godina :lol:

Jedno veliko pojačanje za tim bi bilo da se riješimo svih tih debila.

Kako se syebem kad vidim na talijanskim portalima da se interesujemo za Lodia ili Cigarinia :oops:

@ rope- znam da ne ističu ugovori ali Kaka ima takvu klauzulu da može ići besplatno ako želi. Mexesu su ponudili da raskinu ugovor ili smanje platu za pola ali on ne želi jer ima 4 mil. za sezonu i neće da ide. Može se pomalo nakupiti novca ali će sigurno pojedincima da predlože raskid ugovora samo da ih se riješe.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 jun 2014, 17:43

ajd barem se neke pozitivne stvari desavaju. jbt pa ne mogu da vjerujem da smo mi ponudili 25 M za Iturbe-a alo 25 M :o :o :o znaci para se ima hehehe.
rijesit cemo se mi ovog skarta i to vecinom za ovaj prelazni rok, u to sam nekako ubjedjen. vala od ovih sto se nabrajaju nikog mi ne bi bilo zao da ode, mozda malo Kake ( naravno balonju racunam da ostane), a ostalih sto se tice siroko im polje. ima tu koliko oces fudbalera da ih sad ne nabrajam, najamnje 10 ih treba ici.
jbg zamisljam ako dodje Iturbe i ako jos nekog dovedu kasnije kako ce izgledati ovaj nas sastav. to bi vec licilo na nesto:D jos kaparisat dobrog golaman, jednog beka. i kreativnog veznog i to je to za sad :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 14 jun 2014, 18:39

Nijr me bilo dugo.
Iturbe hell yea, pravi winger zeljan dokazivanja. On i ses po krilima.
Ja bih odmah dao Balu za Falka a. Pusti njegove godine i talent kad ocito da oko njega nema harmonije i saradnje.
Kad bi zadrzali de jonga, veliko pojacanje bi bio.
Rijesit se srota , mozda i mi ugledamo svjetlo na kraju tunela. Ja imam dobar predosjecaj za pipa.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 jun 2014, 18:44

Nebi bilo lose ni Saravi-Pazzo-Iturbe.
Da ipak budemo malo realniji :grin:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jun 2014, 00:59

Kad mi kazu kako trebamo dovesti Palettu i da je talentovaniji od svih nasim stopera. :rol:

Nego, sta velite za ovog Darmiana? Bome ako dogovor sa Santonom propadne, definitivno moj prvi izbor bi bio ovaj mali.
Ali je'bo mater svoju, isti Siljo, ne bi ih covjek mogao prepoznati. :urnebes:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jun 2014, 01:02

Nek dovedu obojicu svakako odose Urby i Alf. Kad mozemo Falcaa sto nebi njih :grin:

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 15 jun 2014, 01:14

rope11 je napisao/la:Kad mi kazu kako trebamo dovesti Palettu i da je talentovaniji od svih nasim stopera. :rol:

Nego, sta velite za ovog Darmiana? Bome ako dogovor sa Santonom propadne, definitivno moj prvi izbor bi bio ovaj mali.
Ali je'bo mater svoju, isti Siljo, ne bi ih covjek mogao prepoznati. :urnebes:
Darmiana desno,a Santona lijevo :) plus kad dodas da je tu i De Siljo ako bude zdrav kao i Abate nek se stvori konkurencija u timu (sto nama na svakoj poziciji nedostaje) ima da svaki trening i utakmicu ginu da bi izborili mjesto u prvih 11 :)

EDIT: to je taj Baloteli kakvog hocemo i u klubu,ali da bi on bio pravi mora imati igrace oko sebe koji ce znati stvoriti priliku,znati ubaciti,podvaliti neku loptu.
FORZA MILAN

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 15 jun 2014, 02:15

Darmian je odlican. Na njegovom primjeru se najbolje vidi Galijanieva losa politika sa mladima igracima. Momak je bio kapiten primavere i prodali smo ga za 800.000 eura da bi napravili mjesta za yepesa, taiwa, antoninia, mesbaha i boneru. Ako ovako nastavi vrijedit ce preko 10 mil. Da je ostao kod nas do sada bi bio kapiten Milana i glavni igrac u odbrani. Istu grešku smo napravili sa Astoriem i Albertazziem ( mada za njega još ima nade ). I onda mi ovdje neko kaže neka nama mexesa, zapate i ramia a Pacifiko neka truhne u Novari.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 15 jun 2014, 03:20

Pored Bale , dade ga i Honda večeras. :thumbup:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 jun 2014, 03:33

LegendKiller je napisao/la:Darmian je odlican. Na njegovom primjeru se najbolje vidi Galijanieva losa politika sa mladima igracima. Momak je bio kapiten primavere i prodali smo ga za 800.000 eura da bi napravili mjesta za yepesa, taiwa, antoninia, mesbaha i boneru. Ako ovako nastavi vrijedit ce preko 10 mil. Da je ostao kod nas do sada bi bio kapiten Milana i glavni igrac u odbrani. Istu grešku smo napravili sa Astoriem i Albertazziem ( mada za njega još ima nade ). I onda mi ovdje neko kaže neka nama mexesa, zapate i ramia a Pacifiko neka truhne u Novari.
Ako ovako nastavi vrijedit će 60, ako onaj kloc lijevi bek Engleske vrijedi 30, ovaj sad vrijedi 40
Grbavica naš je Hram!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jun 2014, 03:43

E i ovaj Honda je prava misterija, drasticna razlike izmedju igara u Milanu i Japanu. :salut:
Kad bi zadrzao ovu formu, gurnuo bi ga nazad sa Jongom i Cristanteom, taman bi imao tu slobodu krenuti naprijed i organizovati akcije iza napadaca.

Ovaj mali Darmian me totalno iznenadio jer ga nisam pratio prije. Sad mi skoro pa svejedno, on ili Santon, obadvojica bi bili ogromni update. Mozda bi cak Darmian bio bolji izbor jer je jeftiniji, a i nase je dijete.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.