Udje, da gol, rijesi utakmicu i diplomatski manciniju pozdravi mamu.
Sta reci koju posluku.fixator je napisao/la:Goals this season | Player
6 | Dzeko
4 | Tevez
2 | Aguero
1 | Balotelli, a penalty mind you.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
6 | Dzeko
4 | Tevez
2 | Aguero
opet ces ti na klupu mora te Ballo sticiPrincipatus je napisao/la:Ma kralj jednostavno, sa druge planete. Prekucao tu englesku ligu.
Udje, da gol, rijesi utakmicu i diplomatski manciniju pozdravi mamu.
6 | Dzeko
4 | Tevez
2 | Aguero
oplako sam i na sliku i na tvoj kometarSoni je napisao/la:Smjesno je kol'ko je glupoSheyi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
(bez uvrede ikome)
Jest eno,sturio se.Nije spavat mogo jer ga goal.com ne stavlja za igraca utakmice.Cartman je napisao/la:Ali mislim da mu je najdraze to sto je konacno top of the match i po cuvenom goal.com.
Boga ti jel ti ko plaća da budeš gorak?modric je napisao/la:Bravo Edine dokazao si da si jedan od najboljih napadaca na svjetu,i da Mancinia treba biti sramota sto takvog igraca drzi na klupi.Ogorcen sam sto tako veliki igrac mora sjediti na klupi za klasu losijim napadacima.
Stavljo ga je Mancini od pocetka ali dzaba kada mu je glavna taktika "pusti male spance i argentince da rade sta hoce sa loptom" umjesto da im zavrne usi i objasni da je fudbal timska igra i da je cilj zabiti vise golova od protivnika. Dzeko kada udje pred kraj tada obicno ganjaju rezultat i igraju direktnije na protivnicki go, zato i jeste efikasniji tada nego kada igra od pocetka. Moje skromno misljenje.LarryDavid je napisao/la:Boga ti jel ti ko plaća da budeš gorak?modric je napisao/la:Bravo Edine dokazao si da si jedan od najboljih napadaca na svjetu,i da Mancinia treba biti sramota sto takvog igraca drzi na klupi.Ogorcen sam sto tako veliki igrac mora sjediti na klupi za klasu losijim napadacima.I stavljo je njega manicini od početka pa ništa...ako je ovako bolje za tim, neka ulazi sa klupe šta ima veze...
Hehe interesantna teorija-zvuci logicno...thnx:mrgreen:calcio je napisao/la:Stavljo ga je Mancini od pocetka ali dzaba kada mu je glavna taktika "pusti male spance i argentince da rade sta hoce sa loptom" umjesto da im zavrne usi i objasni da je fudbal timska igra i da je cilj zabiti vise golova od protivnika. Dzeko kada udje pred kraj tada obicno ganjaju rezultat i igraju direktnije na protivnicki go, zato i jeste efikasniji tada nego kada igra od pocetka. Moje skromno misljenje.LarryDavid je napisao/la:Boga ti jel ti ko plaća da budeš gorak?modric je napisao/la:Bravo Edine dokazao si da si jedan od najboljih napadaca na svjetu,i da Mancinia treba biti sramota sto takvog igraca drzi na klupi.Ogorcen sam sto tako veliki igrac mora sjediti na klupi za klasu losijim napadacima.I stavljo je njega manicini od početka pa ništa...ako je ovako bolje za tim, neka ulazi sa klupe šta ima veze...
Definitivno najbolja definicija i objašnjenje City-jeve igre.calcio je napisao/la:Stavljo ga je Mancini od pocetka ali dzaba kada mu je glavna taktika "pusti male spance i argentince da rade sta hoce sa loptom" umjesto da im zavrne usi i objasni da je fudbal timska igra i da je cilj zabiti vise golova od protivnika. Dzeko kada udje pred kraj tada obicno ganjaju rezultat i igraju direktnije na protivnicki go, zato i jeste efikasniji tada nego kada igra od pocetka. Moje skromno misljenje.LarryDavid je napisao/la:Boga ti jel ti ko plaća da budeš gorak?modric je napisao/la:Bravo Edine dokazao si da si jedan od najboljih napadaca na svjetu,i da Mancinia treba biti sramota sto takvog igraca drzi na klupi.Ogorcen sam sto tako veliki igrac mora sjediti na klupi za klasu losijim napadacima.I stavljo je njega manicini od početka pa ništa...ako je ovako bolje za tim, neka ulazi sa klupe šta ima veze...
To je tocalcio je napisao/la: Stavljo ga je Mancini od pocetka ali dzaba kada mu je glavna taktika "pusti male spance i argentince da rade sta hoce sa loptom" umjesto da im zavrne usi i objasni da je fudbal timska igra i da je cilj zabiti vise golova od protivnika. Dzeko kada udje pred kraj tada obicno ganjaju rezultat i igraju direktnije na protivnicki go, zato i jeste efikasniji tada nego kada igra od pocetka. Moje skromno misljenje.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 27 gostiju.