Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Principatus » 20 okt 2012, 21:35

Ma kralj jednostavno, sa druge planete. Prekucao tu englesku ligu. :D
Udje, da gol, rijesi utakmicu i diplomatski manciniju pozdravi mamu.
fixator je napisao/la:
Goals this season | Player
6 | Dzeko
4 | Tevez
2 | Aguero
1 | Balotelli, a penalty mind you.
:mrgreen:
Sta reci koju posluku. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 20 okt 2012, 21:40

Principatus je napisao/la:Ma kralj jednostavno, sa druge planete. Prekucao tu englesku ligu. :D
Udje, da gol, rijesi utakmicu i diplomatski manciniju pozdravi mamu.
fixator je napisao/la:
Goals this season | Player
6 | Dzeko
4 | Tevez
2 | Aguero
1 | Balotelli, a penalty mind you.
:mrgreen:
Sta reci koju posluku. :D
opet ces ti na klupu mora te Ballo stici :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 20 okt 2012, 21:41

Ovo je dobro za Dzeku,uzima pare udje zadnjih 20 minuta odradi posao kako treba i junak svaku tekmu.Neka ba :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 20 okt 2012, 21:47

Soni je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:slika
Smjesno je kol'ko je glupo :lol: :lol: :lol:
(bez uvrede ikome)
oplako sam i na sliku i na tvoj kometar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2012, 22:46

Ali mislim da mu je najdraze to sto je konacno top of the match i po cuvenom goal.com. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 20 okt 2012, 22:54

gdje je vise ta izjava mancinija. zanima me sta ce reci, jeli opet cuva dzeku za bitnije utakmice :?
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 okt 2012, 22:57

Cartman je napisao/la:Ali mislim da mu je najdraze to sto je konacno top of the match i po cuvenom goal.com. :D
Jest eno,sturio se.Nije spavat mogo jer ga goal.com ne stavlja za igraca utakmice.
Nad tobom sunce najljepše sja

modric

Post Postao/la modric » 20 okt 2012, 23:27

Bravo Edine dokazao si da si jedan od najboljih napadaca na svjetu,i da Mancinia treba biti sramota sto takvog igraca drzi na klupi.Ogorcen sam sto tako veliki igrac mora sjediti na klupi za klasu losijim napadacima.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 okt 2012, 23:33

slika

Don't call him super-sub. Call him Superman!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 21 okt 2012, 00:56

modric je napisao/la:Bravo Edine dokazao si da si jedan od najboljih napadaca na svjetu,i da Mancinia treba biti sramota sto takvog igraca drzi na klupi.Ogorcen sam sto tako veliki igrac mora sjediti na klupi za klasu losijim napadacima.
Boga ti jel ti ko plaća da budeš gorak? :mrgreen: I stavljo je njega manicini od početka pa ništa...ako je ovako bolje za tim, neka ulazi sa klupe šta ima veze... :idea:

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 okt 2012, 01:42

LarryDavid je napisao/la:
modric je napisao/la:Bravo Edine dokazao si da si jedan od najboljih napadaca na svjetu,i da Mancinia treba biti sramota sto takvog igraca drzi na klupi.Ogorcen sam sto tako veliki igrac mora sjediti na klupi za klasu losijim napadacima.
Boga ti jel ti ko plaća da budeš gorak? :mrgreen: I stavljo je njega manicini od početka pa ništa...ako je ovako bolje za tim, neka ulazi sa klupe šta ima veze... :idea:
Stavljo ga je Mancini od pocetka ali dzaba kada mu je glavna taktika "pusti male spance i argentince da rade sta hoce sa loptom" umjesto da im zavrne usi i objasni da je fudbal timska igra i da je cilj zabiti vise golova od protivnika. Dzeko kada udje pred kraj tada obicno ganjaju rezultat i igraju direktnije na protivnicki go, zato i jeste efikasniji tada nego kada igra od pocetka. Moje skromno misljenje. :)

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 21 okt 2012, 01:46

calcio je napisao/la:
Stavljo ga je Mancini od pocetka ali dzaba kada mu je glavna taktika "pusti male spance i argentince da rade sta hoce sa loptom" umjesto da im zavrne usi i objasni da je fudbal timska igra i da je cilj zabiti vise golova od protivnika. Dzeko kada udje pred kraj tada obicno ganjaju rezultat i igraju direktnije na protivnicki go, zato i jeste efikasniji tada nego kada igra od pocetka. Moje skromno misljenje. :)
Hehe interesantna teorija-zvuci logicno...thnx:mrgreen:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 okt 2012, 01:50

pa jedino tada upucuju centarsuteve ili traze Dzeku u sesnaestercu, inace uvijek pokusavaju da se dodavaju izmedju sebe i na taj nacin dodju do gola. zna se na koje mislim.... ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 okt 2012, 03:55

Opet je dokazao da ima psihu veoma jaku , popravio je sve nedostatke. A vecina su bili mentalne prepreke. Svaka happy end story vezana Bosnu je nesto prelijepo al ova je najljepsa.

Bravo DIJAMANTU !!

Ona kontra ono je za skolske udzbenike !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 okt 2012, 11:04

calcio je napisao/la:
Definitivno najbolja definicija i objašnjenje City-jeve igre. ;)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 21 okt 2012, 11:10

Pa eto,kakav je Edin kad igra od pocetka u zadnjih 10-15 minuta kada city ganja rezultat? sve je do njega i njegove mentalne i psihicke snage.
Keep walking.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 okt 2012, 11:42

Dzeko rame uz rame sa falcaom :P

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 okt 2012, 11:57

calcio je napisao/la: Stavljo ga je Mancini od pocetka ali dzaba kada mu je glavna taktika "pusti male spance i argentince da rade sta hoce sa loptom" umjesto da im zavrne usi i objasni da je fudbal timska igra i da je cilj zabiti vise golova od protivnika. Dzeko kada udje pred kraj tada obicno ganjaju rezultat i igraju direktnije na protivnicki go, zato i jeste efikasniji tada nego kada igra od pocetka. Moje skromno misljenje. :)
To je to ;) . Potpis.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 21 okt 2012, 11:59

Moje neko misljenje je da Dzeko kada pocne utakmicu,City ne igra ofanzivno,oni traze brze igrace a Dzeko nije... Kada on udje sa klupe tada City igra ofanzivno i idu lopte prema gore,a Dzeko je fantastican u sesnestercu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 27 gostiju.