Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Jack je odlican igrac i sigurno korisniji za Mirzu nego Livingston, nego kad se igra sljedeca utakmica 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
O braćo moja halalite mi, ali radio sam noćnu sinoć i nisam gledao našeg Fearzu. Samo nek ovako nastavi i ja se ne sekiram za njega. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
u nedjelju ujutro, u 7LloriS je napisao/la:Jack je odlican igrac i sigurno korisniji za Mirzu nego Livingston, nego kad se igra sljedeca utakmica
- AlfredBorden
- Kontakt:
pljucka i unosi se u facu kad prica, naporan haosClutch je napisao/la:A još i ovaj black sleeve koristi, umislio si da je neki igrač nešto, antipatičan lik skrozSylvesterStallone je napisao/la:jos jednom sam se uvjerio da ne zna igrat gubi se i u odbrani u u napadu a šut tako-tako
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ma katastrofa je, ja ne znam sta radi u NBAAlfredBorden je napisao/la:pljucka i unosi se u facu kad prica, naporan haosClutch je napisao/la:A još i ovaj black sleeve koristi, umislio si da je neki igrač nešto, antipatičan lik skrozSylvesterStallone je napisao/la:jos jednom sam se uvjerio da ne zna igrat gubi se i u odbrani u u napadu a šut tako-tako
Bolje bih ja odigrao, smotan lik totalno 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma, i dalje igra na foru da je nekad bio najviši u razredu, uz to je uvijek on donosio loptu na igralište.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
I nosi naočaleAlfredBorden je napisao/la:pljucka i unosi se u facu kad prica, naporan haosClutch je napisao/la:A još i ovaj black sleeve koristi, umislio si da je neki igrač nešto, antipatičan lik skrozSylvesterStallone je napisao/la:jos jednom sam se uvjerio da ne zna igrat gubi se i u odbrani u u napadu a šut tako-tako
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Institut13
- Kontakt:
ja ne znam što ga Pape i dalje poziva u repkuLloriS je napisao/la:Ma katastrofa je, ja ne znam sta radi u NBAAlfredBorden je napisao/la:A još i ovaj black sleeve koristi, umislio si da je neki igrač nešto, antipatičan lik skrozSylvesterStallone je napisao/la:jos jednom sam se uvjerio da ne zna igrat gubi se i u odbrani u u napadu a šut tako-tako
Treba mu zabraniti profesionalno bavljenje kosarkom, neka ide u manekene i onako nosa 
u nedjelju na SK1

Kad je utakmica?
U 7 ujutru uz jutarnju kaficu lagano.BosnaSTL je napisao/la:Kad je utakmica?
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Jos 13 sati do utakmice.Lagano uz kaficu.
http://www.24sata.hr/kosarka/drazen-mi- ... dje-366557" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.24sata.hr/kosarka/drazen-mi- ... dje-366557" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmo raja budjenje, kapiten za sat pocinje
**** izbori i posmatranje
nema od utakmice nista
Sretno Mirzaaaa
Sretno Mirzaaaa
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Sabah hajrula.Kako ste? Ja osječaja i meraka pred utakmicu i to na TV-ju.
Idemo Mirza preko 30 poena.
Imal neko dobar stream za tekmu ?
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ima na tv. Sportklub1
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Joss par minutaaaaaaaaaa op op
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.