FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam tacno datum ali bice u ovom mjesecu...nas klub potpisuje 2 vrlo jaka sponzorska ugovora sa firmama koje smo vec spominjali. Ugovori su vrlo vrlo JAKI..na ovom mjestu se ne smije vise reci !!!

Uz naravno puno srece reprezentaciji u kvalifikacijama ali ja jednostavno disem i zivim za FCS i ne mogu da funkcionisem kad je ova pauza.Jedva cekam vikend i nastavak prvenstva,i da krenem put koseva da bodrim bordo momke.Nadam se nastavku uspjesne serije i da podignemo nivo igre na jos veci nivo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.
Daj reci, pa neće te ukinuti radi reklame, da nije Europlakat by Nijaz olimpik?FCS-FCS je napisao/la:Ne znam tacno datum ali bice u ovom mjesecu...nas klub potpisuje 2 vrlo jaka sponzorska ugovora sa firmama koje smo vec spominjali. Ugovori su vrlo vrlo JAKI..na ovom mjestu se ne smije vise reci !!!![]()
ale,aleeee ima li do pobjede!
Sto se tiče novih sponzorskih ugovora , cuce se vrlo brzo ( naravno ako bude sve ok i potpiše se ugovor a izgleda da će se to završiti na najbolji način).
Protiv kozare želim vidjeti dobru igru i pobjedu od 2-3 razlike. Ova nam je prilika da još nabijemo gol razliku jer nam i to može nekad zatrebati !!!
Protiv kozare želim vidjeti dobru igru i pobjedu od 2-3 razlike. Ova nam je prilika da još nabijemo gol razliku jer nam i to može nekad zatrebati !!!
ma protiv kozare jedno 5 komada dosta je !!! bice to dovoljno za povecanje gol razlikeFCS-FCS je napisao/la:Sto se tiče novih sponzorskih ugovora , cuce se vrlo brzo ( naravno ako bude sve ok i potpiše se ugovor a izgleda da će se to završiti na najbolji način).
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Dosta 2-0 ali da vidimo Sesara i Zrnanovica na terenu, bar poluvrijeme.
Primjecujete li da iz kola u kolo je veća posjeta na kosevu. Ok, kozara je puno neatraktivnija ekipa od čelika ali se nadam posjeti slicnoj kao protiv veleza...oko 4 milje..dok protiv listice predvidjam minimum 8 milja ako ne i čitavih 10..??
@fcs-fcs
Pa cim imas dobre rezultate imas i vecu posjetu a protiv listice i ja ocekujem dobru posjetu i pozelio sam da gledam nase tekme
i da vidim tog Sesara i Zrnanovica 
Pa cim imas dobre rezultate imas i vecu posjetu a protiv listice i ja ocekujem dobru posjetu i pozelio sam da gledam nase tekme
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ado hz@
sjecas li se da smo u sampionskoj god 2006 imali lošiju posjetu u prvih 5 kola nego sad. Naravoucenije.... ne samo rezultat nego kompletna pozitiva oko kluba, pogotovo pozitiva oko uprave i njihovog rada
sjecas li se da smo u sampionskoj god 2006 imali lošiju posjetu u prvih 5 kola nego sad. Naravoucenije.... ne samo rezultat nego kompletna pozitiva oko kluba, pogotovo pozitiva oko uprave i njihovog rada
- theprodigy
- Kontakt:
tad je na sjeveru znalo biti i po 50 ljudi, da ne kazem i manje nekad, hvala bogu pa je to gotova stvarFCS-FCS je napisao/la:Ado hz@
Igramo protiv Sloge iz Doboja u Kupu. Nece biti lako ali je dobro sto smo gosti. Inace, nisam neki optimista kad je Kup u pitanju jer je evidentno da primamo puno golova kuci
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa eto, moglo je i bolje. Nama vazda najteze cccc...ali bolji smo i idemo dalje uz maximalno ozbiljan pristup...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma govori generalno za Kup takmicenje, ove sezone. Obzirom da "mnogo" golova primamo kuci, nije optimista za sistem takmicenja kakav je kup
Ma ja jesam...na oba fronta mozemo mnogo, pa bar jedan trofej da uzmemo...
Ma ja jesam...na oba fronta mozemo mnogo, pa bar jedan trofej da uzmemo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Doboj nije za podcijenit Curguz na klupi , Knezevic iz Veleza dosao , doslo par ozbiljnih igraca i kandidat su za Premijer ligu .. al ako Sarajevo udje ozbiljno i oprezno mislim da nisu neka veca iznenadjena moguca...
Ima dosta navijaca dole Sarajeva na toj regiji koji ce doci bodriti u to sam uvjeren 99%
btw. nacionalizma nece faliti na toj utakmici , skoro su neko mezarje ostetili i zastavu Armije skinuli...
Ima dosta navijaca dole Sarajeva na toj regiji koji ce doci bodriti u to sam uvjeren 99%
btw. nacionalizma nece faliti na toj utakmici , skoro su neko mezarje ostetili i zastavu Armije skinuli...
Zadnja izmjena: D€LUX, dana/u 08 sep 2011, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
>>No body likes us but we dont care<<
zar se trebamo brinuti....???
jedino ako nas kup ne interesuje pa da da ispadnemo odmah u Doboju...!!!
cuj ba sloga doboj...strasno !!!!
jedino ako nas kup ne interesuje pa da da ispadnemo odmah u Doboju...!!!
cuj ba sloga doboj...strasno !!!!
-
Adnan 1986
- Kontakt:
Mi svake godine gostujemo i to na dalekim gostovoanjima, sad idemo u srijedu u doboj, pa subota trebinje i svi pl domacini osim nas, pa nek neko kaze da se ne stima, al nema veze ima da vas sve karamo u inat svima.
Dosta se igrali kuci od 6 kola vi ste 4 domacin. Sad je bila euforija, a sad vam slijedi ...Adnan 1986 je napisao/la:Mi svake godine gostujemo i to na dalekim gostovoanjima, sad idemo u srijedu u doboj, pa subota trebinje i svi pl domacini osim nas, pa nek neko kaze da se ne stima, al nema veze ima da vas sve karamo u inat svima.
...nastavak dominacije! Znamo ba.safira je napisao/la:Dosta se igrali kuci od 6 kola vi ste 4 domacin. Sad je bila euforija, a sad vam slijedi ...Adnan 1986 je napisao/la:Mi svake godine gostujemo i to na dalekim gostovoanjima, sad idemo u srijedu u doboj, pa subota trebinje i svi pl domacini osim nas, pa nek neko kaze da se ne stima, al nema veze ima da vas sve karamo u inat svima.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ako je dominacija pobjeda protiv Goska i Slavije, onda daBogda vam uvijek bila ta dominacija.VanBasten je napisao/la:...nastavak dominacije! Znamo ba.safira je napisao/la:Dosta se igrali kuci od 6 kola vi ste 4 domacin. Sad je bila euforija, a sad vam slijedi ...Adnan 1986 je napisao/la:Mi svake godine gostujemo i to na dalekim gostovoanjima, sad idemo u srijedu u doboj, pa subota trebinje i svi pl domacini osim nas, pa nek neko kaze da se ne stima, al nema veze ima da vas sve karamo u inat svima.
Smiješan si do bola sa tim pokušajima da provociras....
Jest i vidjeces ispred vas će mo završiti na polusezoni i na kraju. A tebi ostaje da pitas svoju upravu ... Šta ovo bi opet, pa i prošle god oni 2 a mi 3-ci...gdje je to vise plavo proljeće
Jest i vidjeces ispred vas će mo završiti na polusezoni i na kraju. A tebi ostaje da pitas svoju upravu ... Šta ovo bi opet, pa i prošle god oni 2 a mi 3-ci...gdje je to vise plavo proljeće