Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daj reci, pa neće te ukinuti radi reklame, da nije Europlakat by Nijaz olimpik?FCS-FCS je napisao/la:Ne znam tacno datum ali bice u ovom mjesecu...nas klub potpisuje 2 vrlo jaka sponzorska ugovora sa firmama koje smo vec spominjali. Ugovori su vrlo vrlo JAKI..na ovom mjestu se ne smije vise reci !!!![]()
ma protiv kozare jedno 5 komada dosta je !!! bice to dovoljno za povecanje gol razlikeFCS-FCS je napisao/la:Sto se tiče novih sponzorskih ugovora , cuce se vrlo brzo ( naravno ako bude sve ok i potpiše se ugovor a izgleda da će se to završiti na najbolji način).
Protiv kozare želim vidjeti dobru igru i pobjedu od 2-3 razlike. Ova nam je prilika da još nabijemo gol razliku jer nam i to može nekad zatrebati !!!
tad je na sjeveru znalo biti i po 50 ljudi, da ne kazem i manje nekad, hvala bogu pa je to gotova stvarFCS-FCS je napisao/la:Ado hz@
sjecas li se da smo u sampionskoj god 2006 imali lošiju posjetu u prvih 5 kola nego sad. Naravoucenije.... ne samo rezultat nego kompletna pozitiva oko kluba, pogotovo pozitiva oko uprave i njihovog rada
Dosta se igrali kuci od 6 kola vi ste 4 domacin. Sad je bila euforija, a sad vam slijedi ...Adnan 1986 je napisao/la:Mi svake godine gostujemo i to na dalekim gostovoanjima, sad idemo u srijedu u doboj, pa subota trebinje i svi pl domacini osim nas, pa nek neko kaze da se ne stima, al nema veze ima da vas sve karamo u inat svima.
...nastavak dominacije! Znamo ba.safira je napisao/la:Dosta se igrali kuci od 6 kola vi ste 4 domacin. Sad je bila euforija, a sad vam slijedi ...Adnan 1986 je napisao/la:Mi svake godine gostujemo i to na dalekim gostovoanjima, sad idemo u srijedu u doboj, pa subota trebinje i svi pl domacini osim nas, pa nek neko kaze da se ne stima, al nema veze ima da vas sve karamo u inat svima.
Ako je dominacija pobjeda protiv Goska i Slavije, onda daBogda vam uvijek bila ta dominacija.VanBasten je napisao/la:...nastavak dominacije! Znamo ba.safira je napisao/la:Dosta se igrali kuci od 6 kola vi ste 4 domacin. Sad je bila euforija, a sad vam slijedi ...Adnan 1986 je napisao/la:Mi svake godine gostujemo i to na dalekim gostovoanjima, sad idemo u srijedu u doboj, pa subota trebinje i svi pl domacini osim nas, pa nek neko kaze da se ne stima, al nema veze ima da vas sve karamo u inat svima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.