FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobar je Ziljkic nemojte zaebavat. Nije svemirski brod niti je kapitalac ali sasvim dobar igrač kao as na klupi.
U 17 odigranih utakmica za Borac ima statistiku od 6 golova i 6 asistencija. U nasoj ekipi bolju statistiku imaju samo Tatar i Rahmanovic.
U 17 odigranih utakmica za Borac ima statistiku od 6 golova i 6 asistencija. U nasoj ekipi bolju statistiku imaju samo Tatar i Rahmanovic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da mi budu lijepe i zanosno odjevene.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:38Ovo je izgleda Zulfo sa facebooka i na forum presaoKizo28 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:27
Prvi na ignore listi, nadam se i zadnji jer bas volim svasta citati po forumu. Ali ljigava i dobro umotana vrijedjanja svih koji imaju suprotan stav, NE. Jos jednom: mnogo zdravlja ti zelim i nadam se da je bolest iza tebe. Vrijedjanje ocigledno prolazi, samo je pitanje kako "umotas". Topli selami i drago mi je da te necu vise citati![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoForza
- Kontakt:
Update na stanje u Evropi, Maccabi Haifa nastavlja nizati pobjede, a Maccabi Tel-Aviv kikseve što je odlično za nas. Još samo u Velsu neće biti zimske pauze tako da jedino te dvije lige možemo pratiti. Povoljnim raspletom u Izraelu status nosioca bi bio riješen 80%.
Ko bi rekao da ćemo nastaviti navijati za Maccabi Haifu i nakon euro kvalifikacija
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 9HoVo4X6BI
Ko bi rekao da ćemo nastaviti navijati za Maccabi Haifu i nakon euro kvalifikacija
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 9HoVo4X6BI
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ne znam šta mi kao čekamo, ljudi na godišnjem niko nit ugovara nit pregovara
viewtopic.php?f=98&t=15594&p=8052899&hi ... o#p8052899Napapijri je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:30Imas moju podrsku u otvaranju nove teme. I ja takodjer posjedujem vise dresova, tako da ne bi bilo lose da odmorimo od svakodnevnih tema i na taj nacin, narocito u zimskoj pauzi.Cora1946 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:04Off topic
Interesuje me koliko ovde ima forumaša koji posjeduju kolekciju dresova našeg kluba (pa makar i 2 dresa) i tako tih stvari ili da ih interesuje i da bi voljeli početi s tim. Želja mi je da napravim posebnu temu za kolekcionare prvenstveno da razmijenimo iskustva i fotografije, a onda i da se pomognemo međusobno da lakše dođemo do nekih stvari, da se mijenjamo, ako je neko voljan i da nešto proda... Pokušao sam pronaći takvu temu na forumu ali je nema, pa se iz toga javila želja a i sam znam koliko je teško doći do nekih stvari samostalno, pa bi možda bolje bilo da se udružimo.
Ako ima zainteresovanih, neka reaguju na komentar ili neka se jave u privatni čisto da znam koliko vas je i da li da pravim temu ili ne. Također, ako poznajete nekoga ko posjeduje neku kolekciju dresova našeg kluba, pozovite ga da se pridruži forumu i da se pokušamo skupiti na jednom mjestu.
(Tema bi prvenstveno bila za kolekcionare dresova ali se mogu priključiti i kolekcionari suvenira, karata, majica, trening opreme i slično)
Evo link od teme, pa ako im ima jos - bujrum

90!
Pismeni, dekagram je valjda dagVenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:33Izvini, u pravu si. U pet dkg je sa Robbenom. Tražio ga je Atletiko, ali je presudila ljubav prema banjolučkim ćevapima.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 dec 2020, 12:47Lik odvali da je Ziljkić u 5 deka sa Veselinovićem...
![]()

Iz nase lige samo bilbija dolazi u obzir
Ja bi prekid svaku utakmicu napravio.
Dovoljno sto ga u potpisu nosim i psujem od vremena dok je bio kod nas.Nebi drugi put prezivio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bukvalno sam ovo primjetio na utakmici...
Kontaktirali smo Ziljkića, a on je za SportSport.ba ispričao šta se zapravo dogodilo.
"Da, par trenutaka prije nego što je Hebibović isključen zbog starta koji je napravio desila se ta čudna situacija. Naime, glavni sudija Elvis Mujić dosudio je korner za naš tim, a ljut zbog toga Hebibović je bacio loptu od pod i opsovao baš loptu. Međutim sudija Mujić je mislio da je Hebibović ospovao nešto njemu, te je krenuo da mu da crveni karton zbog toga. Bio sam tu i sve čuo, te nisam htio da momak dobije crveni karton zbog nečega što nije uradio, pa sam stao u njegovu zaštitu. Mujić me nije previše slušao sve do trenutka dok ga nisam uhvatio za ruku i zakleo mu se da Hebibovićeva psovka nije bila upućena njemu. Na kraju me poslušao i promjenio svoju odluku"
Kontaktirali smo Ziljkića, a on je za SportSport.ba ispričao šta se zapravo dogodilo.
"Da, par trenutaka prije nego što je Hebibović isključen zbog starta koji je napravio desila se ta čudna situacija. Naime, glavni sudija Elvis Mujić dosudio je korner za naš tim, a ljut zbog toga Hebibović je bacio loptu od pod i opsovao baš loptu. Međutim sudija Mujić je mislio da je Hebibović ospovao nešto njemu, te je krenuo da mu da crveni karton zbog toga. Bio sam tu i sve čuo, te nisam htio da momak dobije crveni karton zbog nečega što nije uradio, pa sam stao u njegovu zaštitu. Mujić me nije previše slušao sve do trenutka dok ga nisam uhvatio za ruku i zakleo mu se da Hebibovićeva psovka nije bila upućena njemu. Na kraju me poslušao i promjenio svoju odluku"
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Dobar brate jašta, samo bi pojedinci ovdje Sancha i slične mu dovodili. Ako ga je moguće dovesti a ne preplatiti (u šta čisto sumnjam), bujrum.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 17:03Dobar je Ziljkic nemojte zaebavat. Nije svemirski brod niti je kapitalac ali sasvim dobar igrač kao as na klupi.
Ovo se sezone ljubav prema klubu, iako igraju u 3 ligi...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nadrealno.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Edrisa Lubega
33 utakmice
25 golova
3 asistencije
Hajde Ugando!
33 utakmice
25 golova
3 asistencije
Hajde Ugando!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Napisao sam ovdje jednom da Sarajevo ne bi ispalo iz Evrope da su doveli jednog vrhunskog napadaca, bio sam u pravu 100%. Ovaj put cu napisati da Sarajevo ni sljedecu godinu nema sanse da napravi nesto u Evropi ako vama svima nije jasno da morate svi poceti drugacije razmisljati i postavljati ciljeve. Sve dok vi budete raspravljali oko poluproizvoda kao sto su Ziljkic nema napretka. Sarajevo mora gurati akademiju, znaci sve sto ima kvalitet i mladje je od 13 godina u BH pokupiti, a sva ostala pojacanja dovesti izvan nase lige. Drugi klubovi u BH izbace svakih 5-10 godina zaista kvalitetnog fudbalera, ovo ostalo je sve buranija. Sarajevo mora razmisljati sampionski, a sampioni ne traze pojacanja u ovoj poluamaterskoj ligi. Dok se god razmislja je li previse placati jednog vrhunskog spica 30-40 hiljada mjesecno, nema tu iskoraka.
Ovdje se o Zilkiću govori kao o backup-u ne o igracu za prvih 11. Mada i Tatar je dosao kao prosijeku igrac pa vidi sta napraviretromoos je napisao/la: ↑23 dec 2020, 19:18Napisao sam ovdje jednom da Sarajevo ne bi ispalo iz Evrope da su doveli jednog vrhunskog napadaca, bio sam u pravu 100%. Ovaj put cu napisati da Sarajevo ni sljedecu godinu nema sanse da napravi nesto u Evropi ako vama svima nije jasno da morate svi poceti drugacije razmisljati i postavljati ciljeve. Sve dok vi budete raspravljali oko poluproizvoda kao sto su Ziljkic nema napretka. Sarajevo mora gurati akademiju, znaci sve sto ima kvalitet i mladje je od 13 godina u BH pokupiti, a sva ostala pojacanja dovesti izvan nase lige. Drugi klubovi u BH izbace svakih 5-10 godina zaista kvalitetnog fudbalera, ovo ostalo je sve buranija. Sarajevo mora razmisljati sampionski, a sampioni ne traze pojacanja u ovoj poluamaterskoj ligi. Dok se god razmislja je li previse placati jednog vrhunskog spica 30-40 hiljada mjesecno, nema tu iskoraka.
FoSte95 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 19:21Ovdje se o Zilkiću govori kao o backup-u ne o igracu za prvih 11. Mada i Tatar je dosao kao prosijeku igrac pa vidi sta napraviretromoos je napisao/la: ↑23 dec 2020, 19:18Napisao sam ovdje jednom da Sarajevo ne bi ispalo iz Evrope da su doveli jednog vrhunskog napadaca, bio sam u pravu 100%. Ovaj put cu napisati da Sarajevo ni sljedecu godinu nema sanse da napravi nesto u Evropi ako vama svima nije jasno da morate svi poceti drugacije razmisljati i postavljati ciljeve. Sve dok vi budete raspravljali oko poluproizvoda kao sto su Ziljkic nema napretka. Sarajevo mora gurati akademiju, znaci sve sto ima kvalitet i mladje je od 13 godina u BH pokupiti, a sva ostala pojacanja dovesti izvan nase lige. Drugi klubovi u BH izbace svakih 5-10 godina zaista kvalitetnog fudbalera, ovo ostalo je sve buranija. Sarajevo mora razmisljati sampionski, a sampioni ne traze pojacanja u ovoj poluamaterskoj ligi. Dok se god razmislja je li previse placati jednog vrhunskog spica 30-40 hiljada mjesecno, nema tu iskoraka.
Tatar je poluamater. Poklopilo mu se nekoliko dobrih utakmica, a onog trenutka kad ode iz Sarajeva i njegova karijera gubi na razvoju.
Evo Duljevic asistirao za Nimes, budi se Hare 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Galantni, HyperOS, mosarajvosa83, Samozdravlje, Tatamata1946, Zagor i 85 gostiju.