Zrnanovic je brz,pokretan stoper,dosta je siguran,mada je kod gola igrac njemu pobjegao cini mi se,ili tako nesto,ugl nekako se jedva lopta ukotrljala u gol
Covjek je izveo samo jedan aut,al taj je aut bio ono na drugu stativu bacanje lopte

Sesara bi ja odma gurnuo pored u prvih 11,momak za razliku vecine nasih veznih igraca zna igrati lopte,smiren je na lopti,ima strasan pas,,ovaj momak ce bas biti od koristi,smjesno mi gledati Maksumica i njegovu nespremnost i ovoga momka,mi ugl nismo nikako imali povezanost u sredini danas,on kad je usao odma smo bolje igrali totalno je povezao vezni red,bas se vidi da zna momak
Mada je tekma u globalu bila nidze veze,i da osim ona dva gola nije bilo vise ni prilika,znaci 2 prilike,2 gola i to je to vrijedno spomena,i jedni i drugi igrali preko neke stvari
Ugl mi poceli u sastavu
Adilovic,Comor,Belosevic,Torlak,Zrnanovic,Bajraktarevic,Maksumic,Kojasevic,Suljic,Dzafic,Haskic
kasnije usli svi sto su bili na klupi pa je utakmicu zavrsila ekipa
Pantic,Smigalovic,Zrnanovic,Dupovac,Trebinjac,Sesar,Scepanovic,Nuhic,Peljto,Hare Handzic,Hadzija
Ugl kako rekog bzvz utakmice,ova ekipa sto je zavrsila utakmicu je puno bolje odigrala,jedini penal fulio Peljto,Djole samo jednu procjenio ostalo je bilo bacanje u krivom smjeru