AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2014, 14:31

Šiljo je dijete Milana i volio bih da ostane, bez obzira na sve. Ako neko mora ići, onda neka to budu Abate i Constant.
Problematično je to što Urby odlazi tako da bi nam bekovske pozicije mogle biti kritične u slučaju povrede. Doduše ja mene budale, pa tu je grande Bonera... :mrgreen:

Constant i Niang za Santona. Matri i možda još neko u kombinaciji za Perina. Taman da se riješiš škarta. :beba:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 11 jun 2014, 15:44

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jun 2014, 16:00

Samo sto skart niko nece

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 jun 2014, 16:15

Muntari i De Jong ..

slika

Honda u reklami za neku vodu .. Kako pije vodu ne mogu vjerovat :rol: :rol: :rol: :rol: :lol:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 jun 2014, 16:55

Mog'o je progutat' čitavu flašu. :rol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2014, 21:26

Svašta :rol: :rol: :rol:

Nego, stigao Džeremi. Haj kad skontaš, Alex i Menez za 0 eura i nije tako loša stvar. Alex definitivno nije loša, ali Menez se još ima dokazivati (mada smatram da će biti ok pojačanje).
Menez: "Why I chose Milan? Because it's a great club."
"I'm very happy to be a Milan player. I want to win titles, just like I did with PSG."
Menez: "The difference between the Menez you saw at Roma and the current Menez? You will see that on the pitch."
"I have improved a lot in the last four years, and I want to prove it on the pitch."

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 jun 2014, 23:23

slika

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 jun 2014, 10:03

Eto sad je i sluzbeno, Menez je novi igrac AC Milana, ajd neka ga nije ovo losa stvar, vidjet cemo kako ce se pokazati, bolje i on nego kojekave Birse i ostala kompanija.
nadam se da je ovo samo uvod sto se tice pojacanja, jer su i on i Alex dosli za dzaba, red je da se i posle SP-a potrosi koja banka i da se dovede 1-2 igraca kako treba, naravno tu ne racunam Rami-a jer njeg vec ubrajam pod nase igrace :D

uhh kako sam se zazelio utakmica Milana a ima jos koliko oces da se ceka, ajd hvala bogu sad ce i ovo SP pa se ima sta gledati, osim nasih zmajeva ispratiti i ostale repke, ponajvise Italiju :D

FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 12 jun 2014, 10:12

Kako se samo razočaram kad vdim da bi Nigel mogao da ode, pa lik je bio naš najbolji igrač protekle sezone. A kao moguće zamjene se spominju sve neki debili poput ovog Cigarinia iz Bergama. Klasični Galianiev potez, uzet će dobar keš za Nigela a ovog mrtvaca dovesti za džaba.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 jun 2014, 10:14

CdS are also reporting that Sampdoria want to sign Gabriel (Cor. Mercantile reported it yesterday). Braida wants him to be the starting GK. :njanjanja:

CdS reports that Milan are interested in signing Babacar from Fiorentina. He spent this season on loan at Modena (20 goals & 9 assists). :thumbup:

Menez: "The difference between the Menez you saw at Roma and the current Menez? You will see that on the pitch."

Catania are interested in signing Milan midfielder Marco Fossati. He spent this season on loan at Bari.

slika

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 jun 2014, 11:35

Evo jedna odlična vijest ! It's official now: The set-piece expert Gianni Vio has joined Milan (coaching staff) from Fiorentina.

Inzaghi poslao svim igračima knjige o dijeti Novaka Đokovića koju će od iduće sezone svi oni prakticirati, ishrana u Milanellu će se zasnivati na Đokovićevom režimu. :thumbup:

Menez: "Ibra and Thiago Silva have always said good things about Milan, and they also regret that they left Milan.

Menez: "The good things that Ibra and Thiago Silva told me about Milan definitely convinced me to come here."

Montolivo: "Inzaghi sees me as a regista? It's the role that is the best suited to my characteristics."

slika

[youtube][/youtube]

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 jun 2014, 18:15

Izgleda da nam Tasoti ostaje :lol: kaka bi mogao ici, a kao zamjena njemu je taarabt jer su izgleda opet poceli pregovori sa QPR-om oko njega.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jun 2014, 18:30

Haj ako nista, pozitivno je sto se ove godine nece cekati pet do dvanaest, vec su odmah dovedeni igraci za kriticne pozicije i kompletiran je citav tim trenera.
Fali tu mozda jos dva-tri igraca, ali dobro. Imat ce citavo ljeto pred sobom da se spremaju i uigravaju sa Pippom na celu tako da bi iduca sezona napokon mogla biti kako bog zapovijeda.

Sto se Kake tice, slobodno moze ici. Ali ostavio bih ga jos ovu polusezonu jer moze biti koristan, a prodao na zimu da se nesto zaradi.
.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 jun 2014, 18:40

Galliani: "The three full-backs in the Italian World Cup squad all come from our youth sector, and that's an immense satisfaction for us." :kafa:

Galliani: "Cristante will absolutely stay at Milan. The Portuguese keep on calling us, but I keep on saying that he isn't for sale." :thumbup: :cool:

Nigel De Jong had a meeting with his agent earlier today in Brazil. :hmmmmm:

Ovaj novi stručnjak za prekide koji nam je došao je osmislio i onaj legendarni prekid Catanie dok je radio tamo..

[youtube][/youtube]

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jun 2014, 09:18

Evo navodno je Radamel Falcao naša sljedeća meta :rol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jun 2014, 10:07

Fakat .. Tomorrow's Tuttosport claims that Milan will try to sign Falcao with the help of Doyen Sports (they own 55% of the player as far as I know).

Ako Balotelli ode, dolazi Iturbe .. Sky are now also reporting that Milan are considering to sign Iturbe if Balotelli were to leave. Milan have already made an inquiry.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 jun 2014, 10:33

e ovo je vec puno bolje, kada se sa nama povezuju Falcao, Iturbe i slicni igraci a ne kojekavi za koje nikad nismo culi.. uh kako bi godilo da neko od njih dodje :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jun 2014, 11:14

Moj pik za sredinu terena je Muhamed Bešić :cool:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jun 2014, 11:26

IlPrincipe je napisao/la:Fakat .. Tomorrow's Tuttosport claims that Milan will try to sign Falcao with the help of Doyen Sports (they own 55% of the player as far as I know).

Ako Balotelli ode, dolazi Iturbe .. Sky are now also reporting that Milan are considering to sign Iturbe if Balotelli were to leave. Milan have already made an inquiry.
Falcao i Iturbe u Milanu? Pa da li je moguće? :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2014, 11:56

Ne znam sta se dzabe nadate, znate da nema nista od toga :mrgreen:

I ne znam sta sad kontaju sa Iturbeom kada su doveli Meneza, da igramo s tri krila bez napadaca? Mada, sam transfer je u domenu naucne fantastike tako da se necu uzbudjivati. :P

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.