Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pored toga što cijela planeta zna da je vrhunski igrač, impresionira ponašanjem! Ulazi s klupe, rezerva je igračima od kojih je bolji, ulazi sa smješkom, daje golove, riješava utakmice, daje gospodske izjave, ne kritikuje Mancinija iako je to zaslužio... To mogu samo vrhunski asovi!!! Ponosni na Džeku !!!

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Zenichanin
- Kontakt:
Na ovoj prvoj slici ko da mu ga je prisastavioviKK je napisao/la:Kolarov malo ljubavnički zagrlio Džekusoccerfan je napisao/la:
![]()

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
hehe pristavi on njega xD
salu na stranu: Dzekson me podsjeca na O.G. Solskjera - covjek sa klupe, treba ga onda i forsirati, svaku tekmu od 60' nek uleti, da go i super
salu na stranu: Dzekson me podsjeca na O.G. Solskjera - covjek sa klupe, treba ga onda i forsirati, svaku tekmu od 60' nek uleti, da go i super

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
soccerfan je napisao/la:![]()

- Cautinho
- Kontakt:
Šta mislite da za repku tako jednu utakmicu počne.Stavi ga Pape u 70,da covjek go i mi dobismodelko je napisao/la:hehe pristavi on njega xD

Keep walking.
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo je zaista nevjerovatno. Covjek koji je toliko puta spasavao Mancinia i dalje sjedi na klupi, a kada dobije priliku ponovo ga vadi iz vanago. Ovo je bilo u inat Manciniu i svim pljuvacima. Oni ti ga puse Edine!
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pa da ko i Miske ''pobije''cijeli stadion prilikom rafalanja.Cautinho je napisao/la:Šta mislite da za repku tako jednu utakmicu počne.Stavi ga Pape u 70,da covjek go i mi dobismodelko je napisao/la:hehe pristavi on njega xD
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma Edine uzmi titulu i idi u Juve ili Milan tu ces propasti...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Evo slike na oficijalnoj FB grupi Citya
:

[youtube][/youtube]
arapski komentator
arapski komentator

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Zenichanin
- Kontakt:
trebali su Mancinia tako stavitiLiliumBosniacum je napisao/la:Evo slike na oficijalnoj FB grupi Citya:

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
- TheVerminator
- Kontakt:
Dolazim kući s vikendice, pomalo iznerviran jer sam pročitao da ga nema u sastavu, i mišljenja kako je ušao u 90+ i ništa nije mogao napraviti. A onda vidim ovo. Kad mi suze nisu na oči krenule, majke mi.
DŽEKO KRALJU!
DŽEKO KRALJU!

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Sad ce izjava mancinia.. Cuvao sma dzeku za ajaxa. Isto kao i poslije fulhama pa je poceo protiv dortmunda
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-n ... mice/90144
Tako je Edine. Nemoj dozvoliti da te Mancini tretira kao super-sub!! Zasluzujes mnogo vise od toga!
Tako je Edine. Nemoj dozvoliti da te Mancini tretira kao super-sub!! Zasluzujes mnogo vise od toga!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sjećam se ovog komentatora sa one zadnje utakmice prošle sezonemozak je napisao/la:[youtube][/youtube]
arapski komentator

Edin Zeko...Đo Hart

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- TheVerminator
- Kontakt:
Allah ja Aguero. Allah ja Zeko.catalonia je napisao/la:kraljmozak je napisao/la:[youtube][/youtube]
arapski komentator![]()

Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Evo kaze nece da bude super zamjena vec da pocinje utakmice tako je Edo brate Naje*b mu se keve
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kad nema Silve u igri Džeko najviše golova postiže i dobija lopti!