Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

lfc.tz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la lfc.tz » 27 maj 2011, 08:56

Po izvorima bliskim klubu gotovo je oko Adama(jos samo dogovor oko plate i to je to).

Fee agreed.
That's it at the moment. £7m

Mata is next... :D
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 maj 2011, 09:34

Ja kako čitam, sve ste bliži dovođenju i Downinga. Odbio je produženje ugovora od strane Aston Ville (ima još 2 godine ugovora), te izrazio želju da igra za jedan od najjačih klubova u Engleskoj (šuška se da je drugi zainteresovani klub Arsenal). Sad, naravno da su špekulacije sve brojnije i brojnije (kraj sezone i početak prelaznog roka), no ovo vidjeh na više stranica koje su do sada pogađale sa transferima (dakle, nije goal.com, da se razumijemo :mrgreen: ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 maj 2011, 10:27

Monolog je napisao/la:Ja kako čitam, sve ste bliži dovođenju i Downinga. Odbio je produženje ugovora od strane Aston Ville (ima još 2 godine ugovora), te izrazio želju da igra za jedan od najjačih klubova u Engleskoj (šuška se da je drugi zainteresovani klub Arsenal). Sad, naravno da su špekulacije sve brojnije i brojnije (kraj sezone i početak prelaznog roka), no ovo vidjeh na više stranica koje su do sada pogađale sa transferima (dakle, nije goal.com, da se razumijemo :mrgreen: ).
ma sa aston villom nece izgleda niko vise da produzi saradnju :D ja bi vise volio downinga nego younga... meni se vise sviđa njegov stil igre. e sad kada bi ove glasine bile tacne mi bi uskoro trebali ocekivati lijevog beka (Coentrao), centralnog beka(Dunn), golmana (Friedel), lijevo krilo (Downing) to bi znacilo da mozda jos jedno krilo i rezervni napadac nece biti englezi sto je po meni dobra solucija... u spaniji ima sjajan izbor krilnih igraca i mislim da bi bilo dobro dovesti bar jednog od njih na anfield... mata, navas, perotti, capel, santi itd...

e sad prema ranijim iskustvima ja samo mogu reci da ne treba vjerovati ni u sta sto se cita na netu jer koliko se samo liverpool povezivao sa raznim igracima a obicno za nas potpisu oni koji su u medijima najmanje spominju...
You are someone else I am still right here

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 maj 2011, 10:37

lfc.tz je napisao/la:Po izvorima bliskim klubu gotovo je oko Adama(jos samo dogovor oko plate i to je to).

Fee agreed.
That's it at the moment. £7m

Mata is next... :D
ITK-ovi (na našem bi se to najlakše moglo prevesti kao insajderi) sa RAWK-a su postavili tu vijest, tako da im se može dosta vjerovati.

E sad, što se tiče Mate.. izgleda da su predstavnici Liverpoola i Juanov agent (otac) imali razgovore, i da bi igrač volio preći. Tu informaciju je prenio Guillem Balague, koji inače ima velike veze sa Liverpoolom, još od dana kada je Rafa bio tu. Dakle, on kaže da će ga Valencia 100% prodati za 18-25 miliona eura. Mogu to poreći koliko god puta hoće, ali ako dođe ponuda veća od 18 miliona, on sigurno odlazi. Naravno, službena ponuda od bilo kojeg kluba još uvijek nije pristigla, ali su razgovori definitivno vođeni. Također, radi se i na dovođenju Josea Enriquea, za oko 6 miliona, dok je priča oko Coentraoa šuplja, bez ikakve istine.

Što se mene tiče, za ovakvu cijenu dovesti Matu.. to bi bila bagatela, kada se uzme u obzir kako su cijene strašno otišle prema gore.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 27 maj 2011, 10:47

Na pocetku sam mislio da se pricaju samo gluposti oko Coentraa, ali svaki dan nesto procitam o njemu kako se povezuje sa LFC-om i drugim klubovima. Kad bi nam on dosao na poziciju lijevog beka, imali bi 2 strasna beka koji mogu svasta uraditi u napadu.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 maj 2011, 11:28

danas smo dobili 3 pojacaja :D adam, downing i mccarthy uz freidela i coentraa odlicna ekipa lol

nadam se da cemo uskoro fakat nekog potpisati jer nema vremena za gubljenje

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 27 maj 2011, 13:41

evo gaaaaaaaaaaaaa....prvo VELIKO pojačanje:

HONDA

ali motori, kao sponzor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 27 maj 2011, 13:52

CrvenIspod je napisao/la:evo gaaaaaaaaaaaaa....prvo VELIKO pojačanje:

HONDA

ali motori, kao sponzor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

i mene presjeko jbt vidim "Reds sign with Honda" reko odakle to kad ono stoji čiča a nigdje igrača i bi mi jasno :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 27 maj 2011, 14:18

Liverpool će pustiti N'Goga za 8M, haha on vrijedi duplo više :mrgreen: , šalu na stranu ja bih prihvatio ponudu od 2M za njega ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 27 maj 2011, 14:36

Han!$;Lfc je napisao/la:Liverpool će pustiti N'Goga za 8M, haha on vrijedi duplo više :mrgreen: , šalu na stranu ja bih prihvatio ponudu od 2M za njega ...
Torres-9 golova-50 miliona
Ngog-8golova-8 miliona,pa dal su ovi iz nase uprave normalni???

Ako dobijemo ovih 8 miliona za njega,ja prezadovoljan.Ukoliko ode oslobodit ce mjesto rezervnog napadaca za nadam se Pacheca i mislim da bi bilo pogresno ukoliko Pacheco neode na posudbu iduce sezone dovoditi nekog back-up napadaca(grjeh bi bio nedati mu sansu),a imamo jednog talenta u klubu kojem nije data prilika da pokaze koliko moze i koliko zna,te da ga se handri po tamo nekim rezervnim ligama koje je realno prerastao.U svakom slucaju prodajom Ngoga nista negubimo tako da bi to bio dobar potez,a mislim da ga se sto prije treba rjesiti dok ima kakvu takvu cjenu,a s druge strane kao sto sam rekao oslobodio bi prostor nekim drugim momcima koji bi to mozda znali bolje iskoristit.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 27 maj 2011, 14:39

Ako bi pricali o idealnom trgoavanju u ovom prelaznom roku onda bi 70 miliona bilo dovoljno da imamo vrlo jak sastav, po meni najbolje iz sto mozemo uradit u ovom prelaznom roku je ugrabiti:

Coentroa: 20 miliona ( mada benfika trazi 25 siguran sam da bi pristali i na 20 za odbrambenog igraca)
Mamadou Sakho : 15 mil (proglasen ove godine najboljim mladim igracem u Francuskoj, jednom rjeci BETON)
C. Adam: 10 mil ( Blackpool ispao na Adamu je da bira gdje ce da igra mada mislim kako ce kod svog skota najradije)
Hazard: 25 miliona (velike su sanse da ono sto su CR i Messi danas za 2je godine bude Hazard samo da nam ga je ugrabit)

---------------Reina---------------
Glen---Shako---Agger--Coentrao
--------------C.Adam--------------
------Meireles------Gerrard-------
Suarez----------------------Hazard
--------------Carroll----------------

I na klupi bi imali jake igrace kao sto su ( Skrtel, Carrra, Kuyt, Lucas, Kelly i jos neke mlade nade)

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 27 maj 2011, 14:45

Red Assassin je napisao/la:Ako bi pricali o idealnom trgoavanju u ovom prelaznom roku onda bi 70 miliona bilo dovoljno da imamo vrlo jak sastav, po meni najbolje iz sto mozemo uradit u ovom prelaznom roku je ugrabiti:

Coentroa: 20 miliona ( mada benfika trazi 25 siguran sam da bi pristali i na 20 za odbrambenog igraca)
Mamadou Sakho : 15 mil (proglasen ove godine najboljim mladim igracem u Francuskoj, jednom rjeci BETON)
C. Adam: 10 mil ( Blackpool ispao na Adamu je da bira gdje ce da igra mada mislim kako ce kod svog skota najradije)
Hazard: 25 miliona (velike su sanse da ono sto su CR i Messi danas za 2je godine bude Hazard samo da nam ga je ugrabit)

I na klupi bi imali jake igrace kao sto su ( Skrtel, Carrra, Kuyt, Lucas, Kelly i jos neke mlade nade)
Odličan post, za sve se slažem :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 27 maj 2011, 15:18

Red Assassin je napisao/la:Ako bi pricali o idealnom trgoavanju u ovom prelaznom roku onda bi 70 miliona bilo dovoljno da imamo vrlo jak sastav, po meni najbolje iz sto mozemo uradit u ovom prelaznom roku je ugrabiti:

Ne znam sta ste toliko zapeli za Hazarda pa mi se najmanje spominjemo u vezi sa istim.

Mada ne bih volio da dodje , sigurno jedan od najboljih mladih igraca.

Sto se tice ove tvoje postave sve je super samo ja ne mogu zamisliti prvu postavu bez Skrtela :)

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 27 maj 2011, 15:25

Ne mogu vjerovat da ljudi prave neke formacije bez Carraghera. Ako i dovedemo Mamadou Sakhoa, to ce znaciti da prodajemo Skrtela. Ako dovedemo Scotta Danna, onda je sigurno da ce on biti back up prvim stoperima ekipe Carri i Aggeru/Skrtelu i sto ce dalje implicirati da Kirgiakos napusta Anfield.

Carru nitko ne moze izbaciti iz prvih jedanaest, bar jos jednu sezonu...
Joint_fc

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 maj 2011, 15:32

kumkalesic je napisao/la:Ne mogu vjerovat da ljudi prave neke formacije bez Carraghera. Ako i dovedemo Mamadou Sakhoa, to ce znaciti da prodajemo Skrtela. Ako dovedemo Scotta Danna, onda je sigurno da ce on biti back up prvim stoperima ekipe Carri i Aggeru/Skrtelu i sto ce dalje implicirati da Kirgiakos napusta Anfield.

zato ja tebe cijenim

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 27 maj 2011, 15:33

Benfica je odbila Realovih 25 miliona i Garaya za Coentra, zasto mislis da bi ga pustila u Liverpool za 20?

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 27 maj 2011, 15:39

fera je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:Ne mogu vjerovat da ljudi prave neke formacije bez Carraghera. Ako i dovedemo Mamadou Sakhoa, to ce znaciti da prodajemo Skrtela. Ako dovedemo Scotta Danna, onda je sigurno da ce on biti back up prvim stoperima ekipe Carri i Aggeru/Skrtelu i sto ce dalje implicirati da Kirgiakos napusta Anfield.

zato ja tebe cijenim
Pa dobro svi se mi ovdje cijenimo i uvazavamo vise ili manje, ali u svakom sluvaju hvala :)
Joint_fc

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 27 maj 2011, 15:44

trebevic je napisao/la:Benfica je odbila Realovih 25 miliona i Garaya za Coentra, zasto mislis da bi ga pustila u Liverpool za 20?
Zato sto je to bajka da je Real zelio Coentaoa i da je ponudio 25 mil + Garaya, Real vec ima odlicnog Marsela na LB i mislim kako nema potrebe da izmisljaju toplu vodu sa jos jedim LB.. A sto se tice cjene Benfica je stavila fiksnu cjenu ako neko zeli da ga otkupi 26mil samo niko nece toliko da ponudi za njega, zato sam misljenja da bi se mogli naci na 20 miliona bez problema..

Aa za Carragera se slazem da komotno moze da igra kada je zdrav u prvoj postavi medjutim zadnje 2je godine on je stalno nest povrjedjen zato sam ubacio Shakoa, isto tako komotno mozemo Gerrardu lagano da trazimo zamjenu jer i on malo malo pa bolnica, ybg stigle ih godine i ja bih volio da mogu jos 20 godina harati al treba biti objektivan.

Liverpool - Deal to sign James McCarthy '90%' done ;)

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 27 maj 2011, 16:37

At the beginning Fabio Coentrao (23) was considered so close to Real Madrid, instead during last hours, Benfica has received a great offer coming from Liverpool. According to English tabloid Anfield club has decided to offer 30 million euros.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 maj 2011, 16:39

Sad ce Liverpool kao i City. Svaki transfer ce biti overprice.

Koliko vidim,A.Young nije zainteresiran da predje kod vas. Zeli igrati u LP
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.