LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Momci ako ko naleti na kakav dobar link postavite. Hahahah divim se sebi sto sam ostao budan da bi gledao Miami Heat i LA Lakerse inace jedne od meni najmrzih ekipa. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Evo link za vecerasnju utakmicu.
http://www.firstrow.tv/watch/102958/1/w ... akers.html
@ klare
posto je James spreman moja teorija otpada, ali i dalje mislim da je tacna i da bi to bila sramota za Lakerse. No hajmo sada uzivati u utakmici i da konacno i mi docekamo povoljan termin.
Izgleda @neno#4 ce propustiti i durgu utakmicu u ovoj sezoni. Ni traga ni glasa od njega.

http://www.firstrow.tv/watch/102958/1/w ... akers.html
@ klare
posto je James spreman moja teorija otpada, ali i dalje mislim da je tacna i da bi to bila sramota za Lakerse. No hajmo sada uzivati u utakmici i da konacno i mi docekamo povoljan termin.
Izgleda @neno#4 ce propustiti i durgu utakmicu u ovoj sezoni. Ni traga ni glasa od njega.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Fale Kobeovi poeni, kao i poeni iz vana. Ne mogu da vjerujem, najlosija smo momcad za 3p. Ako smo spali da nam trice daju Pau i Ron, onda stvarno... Odbrana solidna, za sada.
Izdržati, to je temelj vrline!
- guuners_4ever
- Kontakt:
Gasol nas drži za sada ...Kobe probudi se :l
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
Najvise sam ocekivao od Kobea, a on zasad grozan.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Za navijace Lakersa. Samo pogledajte izraz lica Magica Johnsona i sve ce Vam biti jasno sto se Lakersa tice.
Naravno Battier ce odigrati protiv nas utakmicu sezone. Ili ce mozda da poludi rekonvalescent koji nije igrao 2 godine
Salu na stranu, igramo katastrofalno u napadu. Limitirani smo u napadu, ovisimo od Kobe - a, a Bynum ne moze da nosi ekipu. Jedini Pau igrao kako treba.
P. S. Miller iz Denvera sinoc briljirao. Ali takvi nece kod nas

Salu na stranu, igramo katastrofalno u napadu. Limitirani smo u napadu, ovisimo od Kobe - a, a Bynum ne moze da nosi ekipu. Jedini Pau igrao kako treba.
P. S. Miller iz Denvera sinoc briljirao. Ali takvi nece kod nas

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Iako smo u minusu 15 poena, ja sam nesto uvjeren da cemo se vratiti u drugom, sada. Mislim da ce Kobea napokon krenuti, i da ce poceti pogadjati ove suteve, 1/7 (ako se ne varam) je stvarno mizeran ucinak.
Kako bi bilo da dovedemo naseg Mirzu, da nam popravi malo sut iz vana.
P.S. Ja se samo dvoumim, sta sada gledati, Rogera (pocinje za par minuta), ili nastaviti gledati ovaj mec.
Kako bi bilo da dovedemo naseg Mirzu, da nam popravi malo sut iz vana.

P.S. Ja se samo dvoumim, sta sada gledati, Rogera (pocinje za par minuta), ili nastaviti gledati ovaj mec.

-
- Kontakt:
Lose skroz, u ovoj utakmici sve nam ide lose. Miami ubacio 8 trica iz 12 pokusaja, Kobe igra ponajgoru utakmicu sezone, napad katastrofa, a ni odbrana nije ni priblizno onakva kakva bi trebala da bude, posebno lose branimo sut za 3 poena. Tako da i ne čudi ovh 15 razlike za Miami.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Sretno Vam u nastavku susreta sa ovim klocevima - cast izuzetcima. Zalosno je da je protivniku dovoljna jedna kvalitetna cetvrtina da pobjedi ove Lakerse. Bas me zanima koji ce jos negativni rekord oboriti ove sezone. Vec smo u top 3 ekipe svih vremena sa najlosjim sutem za tri poena, ekipa smo koja najlosije brani protivnikov sut sa distance.
Meni je ovjede najvise zao Bryanta i legendi Lakersa koji ovu bruku moraju posmatrati.
Najvece pojacanje za Lakerse bi bilo kada bi Jimmy Buss i Kupshak izvrsili samoubistvo.
PS: Jadna nam majka sutra protiv Magica koji imaju odlicne sutere.
Meni je ovjede najvise zao Bryanta i legendi Lakersa koji ovu bruku moraju posmatrati.
Najvece pojacanje za Lakerse bi bilo kada bi Jimmy Buss i Kupshak izvrsili samoubistvo.
@neno-Battier je vec u zadnje tri ili cetiri utakmice standardno dobar,ali opet puno ovisi o tome kakav ce mu pas dati LeBron
Kobe zasada vam sutira 1-8,ali ipak takav igrac mora proraditi u drugom dijelu,mozda ipak budemo gledali zanimljivu zavrsnicu iako bi silno zelio da izbjegnem to

Kobe zasada vam sutira 1-8,ali ipak takav igrac mora proraditi u drugom dijelu,mozda ipak budemo gledali zanimljivu zavrsnicu iako bi silno zelio da izbjegnem to

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- guuners_4ever
- Kontakt:
Kako igramo u napadu i ovih -15 na poluvremenu nije loše 
Gasol jedina svijetla tačka danas i bynum donekle.Kobe loš,siguran sam da će se probuditi ali poraz je neminovan

Gasol jedina svijetla tačka danas i bynum donekle.Kobe loš,siguran sam da će se probuditi ali poraz je neminovan

Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
by Bosco
by Bosco
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sad znate kako je nama bilo u utorak.... Nevjerovatno je kako ih sut ide i kako sutiraju trojke,a jos vama pogadjaju otvorene suteve,jer vam odbrana sporo rotira na parimetru,pa mozete ocekivati da se tu popravite....Nama su pogadjali i preko ruku i iz tranzicije,a to frustrira jos vise...
Dajte ba ljudi, vi svi o porazu, ja se taman odlucio da nastavim gledati mec, Rogera cu kasnije. 

u biti Lakersi dobro brane reket i nema prepoznatljivih ulaza LeBrona,ali vanjske pozicije potpuno su otvorene i to zasada dobro iskoristavamo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prijatelju,bez uvrede,ali ja lika koji vise kuka nisam vidio odavno....Ispade nista vam ne valja u ekipi po tvom govoru...amerosm je napisao/la:Sretno Vam u nastavku susreta sa ovim klocevima - cast izuzetcima. Zalosno je da je protivniku dovoljna jedna kvalitetna cetvrtina da pobjedi ove Lakerse. Bas me zanima koji ce jos negativni rekord oboriti ove sezone. Vec smo u top 3 ekipe svih vremena sa najlosjim sutem za tri poena, ekipa smo koja najlosije brani protivnikov sut sa distance.

NEZALAGANJE je napisao/la:Prijatelju,bez uvrede,ali ja lika koji vise kuka nisam vidio odavno....Ispade nista vam ne valja u ekipi po tvom govoru...amerosm je napisao/la:Sretno Vam u nastavku susreta sa ovim klocevima - cast izuzetcima. Zalosno je da je protivniku dovoljna jedna kvalitetna cetvrtina da pobjedi ove Lakerse. Bas me zanima koji ce jos negativni rekord oboriti ove sezone. Vec smo u top 3 ekipe svih vremena sa najlosjim sutem za tri poena, ekipa smo koja najlosije brani protivnikov sut sa distance.
PS: Jadna nam majka sutra protiv Magica koji imaju odlicne sutere.![]()
Stisni se malo i daji podrsku timu,ma sta bilo ili cekaj da imate 4 allstara u ekipi i budete najbolji bez zamjerke

RIP SALE VILENJAK
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nista me vise ne iznenadjujeRKO je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Prijatelju,bez uvrede,ali ja lika koji vise kuka nisam vidio odavno....Ispade nista vam ne valja u ekipi po tvom govoru...amerosm je napisao/la:Sretno Vam u nastavku susreta sa ovim klocevima - cast izuzetcima. Zalosno je da je protivniku dovoljna jedna kvalitetna cetvrtina da pobjedi ove Lakerse. Bas me zanima koji ce jos negativni rekord oboriti ove sezone. Vec smo u top 3 ekipe svih vremena sa najlosjim sutem za tri poena, ekipa smo koja najlosije brani protivnikov sut sa distance.
PS: Jadna nam majka sutra protiv Magica koji imaju odlicne sutere.![]()
Stisni se malo i daji podrsku timu,ma sta bilo ili cekaj da imate 4 allstara u ekipi i budete najbolji bez zamjerke
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem
![]()
![]()
![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
evo LeBron tesko dise, gripozan je usao u utakmicu.Mozda vam je ovo prilika.
Evo otisao je na klupu
Evo otisao je na klupu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.