FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hajde necel krenuti na bolje...ma krenulo je na bolje cim sam procito da nije Sadikovica poveo u Medjugorje 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ewo i igman nas pobijedio 1:0....cccc....sramota!!
- bistrikboy
- Kontakt:
yebo vas Igman i svi njegovi igraci,sve neki strucnjaci...
Pravi zlobnici cekaju da nesto ne valja pa navale komentar ostaviti,bravo za vas
Protiv Igmana igrali ovi momci sto su na probi,najbolji bio ovaj Brazilac i Paragvajac,ostalo nista posebn,branio Guso...
Pravi zlobnici cekaju da nesto ne valja pa navale komentar ostaviti,bravo za vas

Protiv Igmana igrali ovi momci sto su na probi,najbolji bio ovaj Brazilac i Paragvajac,ostalo nista posebn,branio Guso...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Samo lagano...
A poslije bi volio da čujem ove što imaju sad da kažu nešto protiv Amara...

A poslije bi volio da čujem ove što imaju sad da kažu nešto protiv Amara...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
ammar osim! Yebi te se vi svi koji ne volite amara! Amar Osim jedan je od nas!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
pa kakav samo smijesan penal su vam sudije dosudili to je nevjerovatno,lako je dobiti Zelju kad se kupi utakmica

Tracy McGrady!!!
kakav ofiran penalEdo_Majka je napisao/la:pa kakav samo smijesan penal su vam sudije dosudili to je nevjerovatno,lako je dobiti Zelju kad se kupi utakmica

A ovaj fosil Bikić je posebno ogranicen slucaj,cuj "željini navijaci nicim izazvani

neobrazovani novinari veliko zlo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- RK Gradacac
- Kontakt:
Zar se vi sjecate nekih penala a ne sjecate se sta je obiljezilo taj dan...
Smrt Anera Kasapovica! Brzo vi zaboravljate...
010 ISN'T JUST A CODE
to se ne zaboravlja...on mi je komšija bio,samo ako krenemo o tom pricati otice ce u svadju sigurno pa cu popušiti ban opet..nema potrebe.RK Gradacac je napisao/la:Zar se vi sjecate nekih penala a ne sjecate se sta je obiljezilo taj dan...
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Sjecam se te tekme....
To nije taj dan brate.Ne lupajte!RK Gradacac je napisao/la:Zar se vi sjecate nekih penala a ne sjecate se sta je obiljezilo taj dan...
AMAR OSIM!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nick ti je dolicanbot je napisao/la:veze vi ne mate
mene sramota kao zeljinog navijaca ovog transparenta
zenica je moja bosna,da li vi sam oznate koliko je zenica je dala junaka u ratu zato ne serite

kad je Aner preminuo igrali smo 0-0
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ja sam pobrkao onda, mislio sam da je to bilo nakon istjerivanja sa ove utakmice.
010 ISN'T JUST A CODE
- Stone Island
- Kontakt:
Kakvih pacijenata ima na ovoj temi,ne mogu da vjerujem !
Lupate iz praznog u šuplje i onda se pojavi i koji provokator i dobiješ 204 stranice.
Cccc...nek vam bude !
Lupate iz praznog u šuplje i onda se pojavi i koji provokator i dobiješ 204 stranice.
Cccc...nek vam bude !
Pokusajte normalno diskutovati,''slucaj markale''su prezvakana tema,dalje spominjanje tog mjesta stradanja ce biti sankcionisano,rz88 ne bacaj koske.
AMAR OSIM!!!
BICE ZELJO OPET SAMPION .!!!!.......
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
postovi koji nemaju veze sa temom su obrisani,ovdje diskutujemo o FK Zeljeznicar i aktuelnostima u i oko istog,a ne o "veselim gimnazijama",Zenici,broju postova koji neka tema ima ili o tome "za kakvim se konjem dize prasina".
svaki naredni post koji ne bude imao veze sa temom ce takodjer biti obrisan,a potrudit cemo se da bude i nekih sankcija.kao sto vam csh rece ,Markale su prezvakana tema,idemo dalje radno i bez provokacija
svaki naredni post koji ne bude imao veze sa temom ce takodjer biti obrisan,a potrudit cemo se da bude i nekih sankcija.kao sto vam csh rece ,Markale su prezvakana tema,idemo dalje radno i bez provokacija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
csh je napisao/la:Pokusajte normalno diskutovati,''slucaj markale''su prezvakana tema,dalje spominjanje tog mjesta stradanja ce biti sankcionisano,rz88 ne bacaj koske.
Kakve koske, jel to bila utakmica, jeste. I samo sam pokazao kakav je trans bio od strane Manijaka i to je to. To je sasvim normalna stvar.
ma sta ste zapeli za zenicu to je davno isfurana tema i sve se dobro zna sta je bilo i kako.sto se tice osima ne znam cemu ta panika , niko nije obecao titulu niti ness spektakularno.cekam godinama u mraku i gledam owaj jad i nadam se boljem.svi bi htjeli da se preko noci naprawi onaj stari zeljo a to ne moze tako .sad bar znam da je klub u prawim rukama i da Osim sigurno moze naprawiti od zelje ono sto je nekad bio , ako moram cekati jos jednu sezonu da gledam onog starog zelju nije problem jer znam da ce amar vratiti zelju na stare staze slawe . cekali smo godinama i ne znajuci kojim putem nas klub ide , pa mozemo cekati jos malo i sada kad se zna neki red i kad se vidi da stwari ce ici na bolje
- bilalinho2
- Kontakt:
e vidite kakav smo sastav imali i samo 5 mjesto koliko se sjecam a ovi balavci tipa mujkanovica i ostalih da ih sad ne nabrajam bi da igraju ccccccccccccccccccccccccccccccc amare moras ti jos krvi i znoji proliti da dovedes u red naseg zelju
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club