Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 11:07

[youtube][/youtube]

SAFETE UBLEHO JEDNA SVJETSKA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Gledaj Safete Izeta momak igra sa lijevom i desnom nogom i cak zabije i sa slabijom nogom, a ne ko neki levati. Momak je skolovano krilo koje je u maloj krizi forme. Igrati ce on jos 10+ godina majstore.

Kakvog igraca cemo mi izgubiti zbog nekih losijih koje forsiras non stop. Da neces mozda preoteti nekog novog igraca Svici ili slicnoj selekciji. Pa ti covjece jednog igraca nisi nagovorio da igra za Bosnu. Onda ni ne cudi da uvijek kukas da imas mali fond igraca ( ako imas alibi u slucaju poraza ) :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Dzeko i Pjanic su te juce spasili sa svojim individualnim kvalitetom trenercino jedna, da ti nema njih **** bi se mi provukli. A i ovako smo u nikad gorem polozaju. Sve sam Safete :salut: :salut:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 okt 2014, 11:31, ukupno mijenjano 2 puta.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 14 okt 2014, 11:14

nek ide, ko ga j*be......svakako pored ibisevica najveca talasika u repki, proslavio se jednim pogotkom u slovackoj, i umislio da je svjetska klasa.........imamo mi takvi dovoljno....

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 okt 2014, 11:15

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:nek ide, ko ga j*be......svakako pored ibisevica najveca talasika u repki, proslavio se jednim pogotkom u slovackoj, i umislio da je svjetska klasa.........imamo mi takvi dovoljno....
Po čemu se umislio ? Jesi ikad riječ čuo od njega ? :problem:

Čime se tinki vinki proslavio pa da igra konstatno ? :yawn:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 okt 2014, 11:16

Ovo je sve radi Tine i jasnog nepotizma u tom slucaju, koji se svima gadi... :puke:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2014, 11:17

Ovo bi bilo ravno katastrofi. Na drugu stranu, tele ga ionako nece stavljati u prvih 11. Susicu, Susicu sve ti najmilije pozdravim.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 14 okt 2014, 11:22

topnik1 je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:nek ide, ko ga j*be......svakako pored ibisevica najveca talasika u repki, proslavio se jednim pogotkom u slovackoj, i umislio da je svjetska klasa.........imamo mi takvi dovoljno....
Po čemu se umislio ? Jesi ikad riječ čuo od njega ? :problem:

Čime se tinki vinki proslavio pa da igra konstatno ? :yawn:

pa nego sta je, ako njie umisljen? tek mu 2o i neka godina i poceo tu da kaki, sto je sjedio dvije utakmice za redom na klupi.....znaci svaki igrac koji sjedi na klupi mora da postupa kao on (ako je to uopste istina)....gdje cemo zavrsiti?......ako voli BOSNU i ovu REPKU, zasto ne sjedi na klupi i cuti!?!?! koliko momaka ima sto bi dali sve samo da imaju priliku sjediti na klupi reprezentacija.....dosta mi je ovakvi kao hajrovica......od tog gola protiv slovacke nista nije pokazao.....i nemojte mi sad onaj gol u prijateljskoj protiv meksika.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 14 okt 2014, 11:23

Susic je kriv za ovo, ali nije ni ovaj u formi, ali glupo je ovo od Hajrovica, sta bi tek Zukanovic trebao reci.
Semper Fidelis

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 14 okt 2014, 11:26

Glup potez! Sta je onda u ono vrijeme trebao raditi Muslimovic? Ili Pjanic za Cirino doba? Tek mu 21-22 a vec umislio da mora svaku da igra .. Nadam se da nije istina.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 okt 2014, 11:28

ako je to istina neka jede gov.na.
mada je teško vjerovati u to da se neko sa 23-24 oprosti. sačekajmo prvo potvrdu :wave:

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 14 okt 2014, 11:32

Šta ste zapjenili mali se oprostio dok ovo tele ne ode, da je što više ovakvih samo da tele prije ode.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 okt 2014, 11:34

Da hoce bogdom svi slijediti izeta koji nemoze trpit nepotizam.
Samo mi zukanovic nije jasan , on se nikad ne oglasi a najvise ostecen , pokraden bukvalno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 14 okt 2014, 11:35

Sve u svemu nije neka velika šteta.
Pa-pa Izo :wave:
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 14 okt 2014, 11:37

Ajax je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:koja nepravda prema Izetu :evil:
Slazem se. Igracina je za Tina. Da je igrao ovoliko minuta kao TIn u zadnjim utakmicama. Imao bi puno veci napadacki ucinak a i rezultati bi bili najvjerovatnije bolji.
Ne bi.
Miske no. 1
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 okt 2014, 11:39

Bila bi steta ako je istina to za Hajrovica ali brat bratu sam je sebi kriv I zasluzeno grije klupu. Nema se sta buniti kad je u losoj formi, ne igra u svom klubu, dobio sansu protiv Walesa I od kako je usao u igru malte ne ko da smo igraca manje imali, sta jes' jes' ...

Najlakse guzicom vrata zatvoriti ali nije bas najbistrije
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 okt 2014, 11:40

GangstaX je napisao/la:Sve u svemu nije neka velika šteta.
Ti si najgori od svih Susicevih sljedbenika.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 14 okt 2014, 11:43

JerryLouis je napisao/la:Glup potez! Sta je onda u ono vrijeme trebao raditi Muslimovic? Ili Pjanic za Cirino doba? Tek mu 21-22 a vec umislio da mora svaku da igra .. Nadam se da nije istina.
pa ja, umislio se mali izo da je svjetska klasa, a nije mogao u galatasaraju da se probije, nit sad moze u nikad losijem bremenu......talasika kao i ibisevic......nek ide, sretno mu :) moze komotno kod seferovica........i onda kad mi pocnu govoriti kako vole repku......za njega je HADZIC izmislio fudbal!!!

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 14 okt 2014, 11:44

tuzlak1987 je napisao/la:
Meni je kompliment da sam Sušićev sljedbenik jer čovjek radi svoj posao dobro. Šta hoćete ba svi vi ? Šta je ovaj trebao uvesti lika koji je solidan igrač ništa više i koji uz to ne igra u svom klubu, a izbacit Ibiševića? Kako da ne.

Da se bogdo protiv Argentine i Nigerije igralo sa Džekom i Vedom a da je ovaj bio na klupi gdje mu je i mjesto, završili bismo barem u 1/8 finala.

Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 14 okt 2014, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1

svaler
Kontakt:

Post Postao/la svaler » 14 okt 2014, 11:45

ako je ovo istina onda potvrdjuje da je ****.prvo ono sto nije nikako stio igrati za nas a sad glumi nesto ko moro bi on igrati.jest dao je onaj gol protiv slovacke al sta je bilo posle toga.ne samo za bosnu i u turskoj i sad u werderu neigra skoro nikako.i ako igra ne pokaze nesto posebno.hajd da smo mi izgubili sad ove dvije pa bi razumio da se neki zale al obadvije partije su igraci dali sve od sebe i dobro odigrali

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 okt 2014, 11:46

GangstaX je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Meni je kompliment da sam Sušićev sljedbenik jer čovjek radi svoj posao dobro. Šta hoćete ba svi vi ? Šta je ovaj trebao uvesti lika koji je solidan igrač ništa više i koji uz to ne igra u svom klubu, a izbacit Ibiševića? Kako da ne.

Da se bogdo protiv Argentine i Nigerije igralo sa Džekom i Vedom a da je ovaj bio na klupi gdje mu je i mjesto, završili bismo barem u 1/8 finala.

Kako se samo ne razumijes u fudbal. I najveci laik zna da smo sinoc sa Ibisevicem u postavi igrali sa 9 u polju..

Pjanic muku muci desno, Lulic crkaje gore dole kao i Mujdza jer nemamo krila. Covjek vecinu igraca ne koristi kako treba..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 okt 2014, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 okt 2014, 11:47

braco je napisao/la:
Izet Hajrović, igrač Werdera iz Bremena i reprezentacije Bosne i Hercegovine dao je veliki doprinos u plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Brazilu fenomenalnim pogotkom u Slovačkoj, odlučio je da više ne nastupa za državnu selekciju, javlja "Avazov Sport". Naime, prije utakmice protiv Belgije u Zenici Izet Hajrović je svojim najbližim saopćio da je nezadovoljan statusom u reprezentaciji i odlučio da se oprosti od dresa Bosne i Hercegovine, prenosi "Avazov Sport".
Autor: (A. Vr.)
Avdija Vršajević? :mrgreen:

Opet vi vjerujete raznim glamblamovima... Ne vjerujte dok ne bude zvanično, ništa, pa ni ovo.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HariTz i 37 gostiju.