NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Danny Green, GAME OVER.
Laku noc.
Laku noc.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
umri curice umri 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
a bgm zasto se uvijek o tome mora raspravljat. da mi prođe jedna utakmica ovog finala, a da se ne pljuje po istom. mislim na ovaj forum.asunsao je napisao/la:On se dokazao u proslom finalu, zato u narednih 10 ne mora nista uraditi. To je osobina velikih igraca, da se dice partijama iz proslosti, a da sada lade jaja.Lillard je napisao/la:i dalje je vodeci igrac heata.Neutral je napisao/la:Očajan je u finalu gdje se pokazuju i dokazuju najveći.
a dokazao se on u proslom finalu. ne znam cemu potezete glupe rasprave.
Ovo 10 finala, naravno nista od tog, hipoteticki govorim.
ne zelim ni ici dalje u raspravu...
green se zakuhao

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Spursi sutaju 60 posto iz igre, strasno za finale
Cestitke na pobjedi naravno, sada cudo(sudije) treba Miamiu da dobiju obje na Floridi

Cestitke na pobjedi naravno, sada cudo(sudije) treba Miamiu da dobiju obje na Floridi
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Pa druzje pricamo od jednom izbjeglici koji je pobjegao iz Clevlanda (sjebao ih totalno),i otisao u Miami i tamo kako stvari stoje ce u 3 godineostati na jednom tituli sto bi mogao u CLEV i bio bi mogo cjenjeniji u tome je caka..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kakve glupe rasprave ? Hoće da bude najveći zar ne ili ja nisam nešto dobro shvatio.
Sljedeće sezone 29 godina, stariji Wade, Allen stariji itd. Biti će slabiji nego ove a tu će se pojaviti još 2-3 tima koji će moći uzeti prsten.
Ne mogu vjerovati da sam ikada učestovao u nekoj raspravi Jordan-James
Koga briga za regular season (iako je i tu bolji), dovoljno je pogledati šta je radio u PO i BASTA
Čestitke Spursima, ubili su ih i sada je pritisam ja Heat-u. Klupa loša osim Diawa koji je odigrao sjajnu odbranu. Pun pogodak je Manu umjesto Splittera, uz tako raspoloženog Manua prsten je veoma moguć.
Sljedeće sezone 29 godina, stariji Wade, Allen stariji itd. Biti će slabiji nego ove a tu će se pojaviti još 2-3 tima koji će moći uzeti prsten.
Ne mogu vjerovati da sam ikada učestovao u nekoj raspravi Jordan-James

Koga briga za regular season (iako je i tu bolji), dovoljno je pogledati šta je radio u PO i BASTA

Čestitke Spursima, ubili su ih i sada je pritisam ja Heat-u. Klupa loša osim Diawa koji je odigrao sjajnu odbranu. Pun pogodak je Manu umjesto Splittera, uz tako raspoloženog Manua prsten je veoma moguć.
Serija prepuna blowouta
ko ce znat' sta sad moze bit' na floridi. + 20 za spurse ili obrnuto
. bit ce hebena utakmica 

ko ce znat' sta sad moze bit' na floridi. + 20 za spurse ili obrnuto

@lillard, zasto vi kada nemate argumenata kazete da nisu potrebne rasprave, a da je James zabio 50 poena ti bi prvi se slomio od raspravljanja ovde.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
asunsao je napisao/la:@lillard, zasto vi kada nemate argumenata kazete da nisu potrebne rasprave, a da je James zabio 50 poena ti bi prvi se slomio od raspravljanja ovde.

Upravo ovo... Jadni mali Jamesovci.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Miami je sad u istoj situaciji kao protiv Dallasa sa 3-2 ondosno 2-3 se vracaju dome.
Dobijamo narednu sto posto, bez obzira na onaj podatak da miami ima 12 : 0 od januara nakon sto dozive poraz
Ginobili prelomio, Green zavrsio
Ginobili prelomio, Green zavrsio

Ma nasli bi pojedinci opet nesto, ne vole ga ljudi nesto, al ajd, njihov problemasunsao je napisao/la:a da je James zabio 50 poena ti bi prvi se slomio od raspravljanja ovde.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bjei ebo te Miami ti si jedini u ovoj USA od nasih ljudi da je blentav jesi ocamialemsa je napisao/la:Miami je sad u istoj situaciji kao protiv Dallasa sa 3-2 se vracaju dome.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma ne da mi se ljudi vise. kako vi ne shvacate??asunsao je napisao/la:@lillard, zasto vi kada nemate argumenata kazete da nisu potrebne rasprave, a da je James zabio 50 poena ti bi prvi se slomio od raspravljanja ovde.
pa ovdje nece proci dan da se ne potenge isto hebeno pitanje. koji argumenti? sto si rekao da je u ovom finalu los. da, mozda, ali i takav je vodeci igrac heata. dobro wade je sad u prednosti, ali jos imaju moguce 2 utakmice do kraja, a vi pricate kao da je gotovo.
ja nikad nisam potegao pitanje jamesa, niti usporedbe njega s nikim drugim. tako da....
cestitke spursima, ocekuje nas izvrsna zavrsnica na floridi. jedva cekam

Sad će forum disappear tako lahku noć onima koji će spavati. Sutra vas aBd očekujem na NHL temi 

kakav laku noc, odma dorucak i vankaNeutral je napisao/la:Sad će forum disappear tako lahku noć onima koji će spavati. Sutra vas aBd očekujem na NHL temi

Bang,Bang ,Bang domintaor Ovi Greeo-vi(I Bostona) kao da su stvorei da razvale Heat

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Lillard je napisao/la:kakav laku noc, odma dorucak i vankaNeutral je napisao/la:Sad će forum disappear tako lahku noć onima koji će spavati. Sutra vas aBd očekujem na NHL temi
Ko je rekao da ću ja spavati

Jutarni svježi zrak, ma merak.
Green voli da nosa peškire.
Jamesa gotivim iskljucivo kao igraca, i to je to. A to sto ga raja ne voli iz nekih drugih razloga, to je druga prica.SaltCityAttack je napisao/la:
bjei ebo te Miami ti si jedini u ovoj USA od nasih ljudi da je blentav jesi ocami..hajde da si mladji pa hajde ja bi te i rzumio da drkas na ove glumce, ali brate pa zar ti toliki mudonja mozes podrzavat ove smradove
A za Miami me libo.
Kako mozete, kad spavate vi ?Neutral je napisao/la:Lillard je napisao/la:kakav laku noc, odma dorucak i vankaNeutral je napisao/la:Sad će forum disappear tako lahku noć onima koji će spavati. Sutra vas aBd očekujem na NHL temi
Ko je rekao da ću ja spavati![]()
![]()
![]()
Jutarni svježi zrak, ma merak.
Green voli da nosa peškire.

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Odlicna tekma , nije mi zao sto nisam spavao
Tony Brothers se pogubio 2x vracao Miami , a onda nesta na kraju i kompezirao , onakav sudija nije dostojan da bude jos i glavni
Lebron je imao svu mogucu pomoc , Wade odlican , Bosh i Allen extra , sad skripalo je na playmakerskoj poziciji , onaj jadni Cole kad god je usao Parker i Ginobili su ga unistili
Trener je glup sto se vise nije islo na Allena i Bosha koji su imali premalo lopti i posjeda , a isao ih sut
Da mi je neko rekao da ce klupa Miami-a totalno nadigrati klupu San Antonia , a da ce ce SA dobiti nebi stavio na to ni marku
Sta reci Ginobili je odigrao maestralno , nesjecam se vise
kad sam gledao bolju patiju, a Parker sa onakov ozljedom kakve floatere bacao preko Wade-a i James-a
naklon do poda, a Green sa onoliko samopozdanja i dobrom odbranom dodaj tu da su Leonard i Timi svoje odradili isto extra, mozda jedna od najboljih preformansi jedne prve petorke u finalima
btw. debeli Boris Diaw = Lebron's stoper
, stvano zaista , sta reci za Pop-a , covjek uvidio da ga je Wade unistio u 3-coj i stavio najboljeg odbranbenog na njega , a Diaw-a na Lebron-a , stvarno svaka cast francuzu ili sto neko rece da se Lebron poredi sa GOAT-om da nesmije da puca preko Diaw-a ovaj mu samo brani ulaz a pusta sut

Tony Brothers se pogubio 2x vracao Miami , a onda nesta na kraju i kompezirao , onakav sudija nije dostojan da bude jos i glavni

Lebron je imao svu mogucu pomoc , Wade odlican , Bosh i Allen extra , sad skripalo je na playmakerskoj poziciji , onaj jadni Cole kad god je usao Parker i Ginobili su ga unistili

Trener je glup sto se vise nije islo na Allena i Bosha koji su imali premalo lopti i posjeda , a isao ih sut

Da mi je neko rekao da ce klupa Miami-a totalno nadigrati klupu San Antonia , a da ce ce SA dobiti nebi stavio na to ni marku

Sta reci Ginobili je odigrao maestralno , nesjecam se vise

btw. debeli Boris Diaw = Lebron's stoper

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.