NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 00:24

I review safety je, gotovo, uzese Steelers-e, svaka cast. Dobra tekma, jos Eagles i Cowboys, i to bi trebala biti gusta utakmica.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 okt 2011, 00:25

Onside Safety Punt, i ovo sam vidio, sad mogu mirno spavat, strasan mec! ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2011, 00:25

eh danas nisam bio sa vama kad su se tekme igrale, jer nisam ni gledao :)...sad sam tu za sunday night game , pa ko bude tu pisat cemo naravno :)....ebiga Bearsi mi nisu igrali pa me nije ni zanimalo previse.

Sto se tice Denvera mislim da je Orton bolji QB od onog kloca...jedino sto su drugaci skroz i mozd Tebow odgovara Denveru jer se vise krece i mora tako igrati pored one linije koju trenutno imaju...to je linija malo bolja nego koju Bearsi imaju ipak Bearsi su u tome ubijedljivo u podredjenijem polozaju, samo nam je sreca sto nam je QB Cutler pa moze primit i udaraca, a zna i izbjeci mnogo pokusaja :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 00:28

Šteta što si propustio Patriotse i Steelerse, meč je bio ludilo totalno... i ja nisam gledao početak radi Metrosa, ali ovo što sam odgledao je bilo i kvalitetno i komično u isto vrijeme, jednostavno uživancija... nema ni Jetsa ove sedmice pa nema ni nervoze :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2011, 00:48

Hawking je napisao/la:Šteta što si propustio Patriotse i Steelerse, meč je bio ludilo totalno... i ja nisam gledao početak radi Metrosa, ali ovo što sam odgledao je bilo i kvalitetno i komično u isto vrijeme, jednostavno uživancija... nema ni Jetsa ove sedmice pa nema ni nervoze :mrgreen:
ma brate imam gosta kod kuce dosao na par sedmica pa hodam nisam gledao ebiga...malo sam samo pogledao tu tekmu zadnji evo period gledao sam....bio sam doduse u ovom baru pa narod je gledao utkamice i ja sam bacio malo oko, ali nije to to ebiga...gledao tu malo Baltimore i Arizona bila dobra tekma
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2011, 00:51

Edin TM87 je napisao/la:Onside Safety Punt, i ovo sam vidio, sad mogu mirno spavat, strasan mec! ;)

jest mu drago, a odo provjeriti FB ti sad i vjerujem da si na zidu ispisao svega i svasta zobg ove utakmice :).....nema ti druga ovdje :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 31 okt 2011, 00:57

AÐ_Official je napisao/la:Ajmo malo prognoze za ovaj vikend 8-)

Parovi(moja prognoza)
Arizona - Baltimore: 14-17
Minnesota - Carolina: 28-27
Jacksonville - Houston: 18-31
Miami - New York(G): 7-24
New Orleans - St. Louis: 42-14
Indianapolis - Tennessee: 9-24
Washington - Buffalo: 20-31
Detroit - Denver: 21-17
New England - Pittsburgh: 31-27
Cincinnati - Seattle: 24-10
Cleveland - San Francisco: 14-20
Dallas - Philadelphia: 28-34
San Diego - Kansas City: 27-14
8 od 9 sam do sada potrefio(pobjednika 8-) ). Novo komponovana hobotnica :mrgreen: 8-) :D :P

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2011, 01:13

za Bearse je jako dobro sto stu Saintsi izgubili :)...ebiga jest da ja jos uvjek mislim da ce oni zavrsiti kao prvi u diviziji, ali nikad ne znas st amoze Atlanta napraviti u nastavku sezone...ja ne mogu vjerovati jos uvjek da je Stl uspjeo savladati Saintse.

DA BEARS!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 01:38

TD Eagles

bravo Vick
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 02:38

SaltCityAttack je napisao/la: ma brate imam gosta kod kuce dosao na par sedmica pa hodam nisam gledao ebiga...malo sam samo pogledao tu tekmu zadnji evo period gledao sam....bio sam doduse u ovom baru pa narod je gledao utkamice i ja sam bacio malo oko, ali nije to to ebiga...gledao tu malo Baltimore i Arizona bila dobra tekma
To je onaj moj sugrađanin što ga ne zanima sport :mrgreen:

Nisam mogao gledati početak ovog meča, ali kako vidim Eaglesi dominiraju, a Romo, pretpostavljam, opet skuplja interceptione, ljudi skupljaju značke, sličice, bedževe, pa im omrzne, a on vazda skuplja interceptione i nikad da mu omrzne, kolekcionar svjetskog glasa :lol: Šteta za Cowboyse, mislim da nisu toliko loši...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 02:44

24-0
Vick je jednostavno bolestan veceras.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2011, 03:05

Vick je odigrao 4 utkamice protiv Bearsa i nikad nije pobjedio i imao dominantnu utkamicu :)...nadam se da ce bearsi ponovo na isti nacin zaustaviti Vicka , jer Philla se vratila u formu i sad im je svaka utakmica vazna...tesko ce Bearsi tamo do pobjede, ali sve je moguce i mi smo podigli nas nivo igre sto je najvaznije...to smo pokazali protiv Minesote i Tampe i ako vidim Minesota nakon nase utakmice igraju dosta bolje , a Tampa takodjer

Ovaj Dallas se usmrdio
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 31 okt 2011, 03:06

Rednecksi su razbijeni u prvom poluvrenenu. Odbrana na neubicajeno visokom nivou. Oporavljeni Cole i Babin unistise Romonju. OL briljantan, Peters je mnogo falio. Vick podsjetio na proslosezonsku magiju. Mccoy unisti Ryanovu odbranu. Definitivo izrasta u velikog igraca. Sad mudro privesti tekmu kraju, nece valjda i ovo prokockati.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 03:25

SaltCityAttack je napisao/la:Vick je odigrao 4 utkamice protiv Bearsa i nikad nije pobjedio i imao dominantnu utkamicu :)...nadam se da ce bearsi ponovo na isti nacin zaustaviti Vicka , jer Philla se vratila u formu i sad im je svaka utakmica vazna...tesko ce Bearsi tamo do pobjede, ali sve je moguce i mi smo podigli nas nivo igre sto je najvaznije...to smo pokazali protiv Minesote i Tampe i ako vidim Minesota nakon nase utakmice igraju dosta bolje , a Tampa takodjer

Ovaj Dallas se usmrdio
Smrde, smrde upravu si :) Ne mogu ih vala, rivali smo, jos pogotovo dosta raje iz Houstona navija za Cowboyse, pa ovako kad zijane, sladje je. Jedino Mavericks sto mi nisu mrski.

Pa dobro Philadelphiji je sad svaka tekma biti ili ne biti, lose su skroz startali.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 03:26

Možda ja stvarno ne znam pravila ove igre, ali moje mišljenje je da samo budala može tražiti challenge na ovakvu situaciju, ovo i moja nena zna da je nekompletan pas...

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 03:43

Ovo nema vise smisla gledati, 27-0. Sta god da Eagles urade fukcionise, McCoy i Vick ubise. Lose je biti Cowboys fan veceras skroz :)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 03:45

Zeljovac_1921 je napisao/la:Ovo nema vise smisla gledati, 27-0. Sta god da Eagles urade fukcionise, McCoy i Vick ubise. Lose je biti Cowboys fan veceras skroz :)
Ovaj komentator na Areni je upravo priznao da je Cowboys fan :lol:

Evo pričaju o Philliesima i Flyersima :lol:

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 04:00

Hawking je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Ovo nema vise smisla gledati, 27-0. Sta god da Eagles urade fukcionise, McCoy i Vick ubise. Lose je biti Cowboys fan veceras skroz :)
Ovaj komentator na Areni je upravo priznao da je Cowboys fan :lol:

Evo pričaju o Philliesima i Flyersima :lol:
Nebi mu bio u kozi :D
Ma ne ono jarane stvarno sam konto da ce biti dobra, napeta tekma. Cowboysi dobise Rams-e prosle sedmice, malo su vratili samopouzdanje. Eaglesi pod imperativom pobjede, ali im se ne zna ove godine. Jos posebno nakon nakve tekme sto su odigrali Steelers i Pats, konto sam eo jos jedna i lagano sportsku nedelju zatvoriti.
Kad ono totalna bruka, deranje u svim segmentima utakmice.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 04:03

Ma nema ništa od Cowboysa dok se Roma ne riješe, nekad QB koji je obećavao, a sad predmet ismijavanja... meni neće prodat foru sa ovim zadnjim pasom za TD, od četiri ovakva njegova pasa tri su interceptiona...

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 04:05

Hawking je napisao/la:Ma nema ništa od Cowboysa dok se Roma ne riješe, nekad QB koji je obećavao, a sad predmet ismijavanja... meni neće prodat foru sa ovim zadnjim pasom za TD, od četiri ovakva njegova pasa tri su interceptiona...
Nema jarane njemu od one tekme sa Seahawks u playoff-u kad su ono trebali dati FG, a on sjeba pa poce trcati i zijanise tekmu, od te tekme lik nije isti. Nikako da ga krene, a jos vjeruju u njeg.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.