Fútbol Sudamericano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Fútbol Sudamericano
Kakav cirkus. Sta se ima domacin kaznjavati zbog incidenta na ulici!? Umjesto da pokazu da su jaci od huligana i angazuju rekordan broj sigurnosnih snaga i odrze sigurnosnu situaciju povoljnom, oni pokazuju da su slabici i sele utakmicu van drzave. 

Tek ih sada treba pregaziti, pa nek onda traze par minuta da se dozovu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
druze, kad bi river bio diskvalifikovan i boca dobila trofej na taj nacin, oni bi skupa sa svojim tifozima proslavili tu titulu kao da su na monumentalu slavili s 0-5, vjeruj mi... njima je cilj diskvalifikacija rivera, samo je pitanje dal vise zbog titule il zbog straha od porazaL-Train je napisao/la:Slazem se,mislim da ni Boci onda ta titula ne bi nista znacila.
ispravna je odluka da se tekma odgodi prvi put, pa i drugi, ipak su to sok i strah nakon napada, jos neprijateljska atmosfera na stadionu, pa i te povrede (ako su takve prirode da povrijedjeni igraci nisu mogli igrat), medjutim, treba pronaci novi datum odigravanja tekme, no tekma mora biti odigrana u buenos airesu na monumentalu
- invincible1921
- Kontakt:
Cuj van BA koja nepravda i koji kukavicluk igraca Boce..
Pa jbt mogla ih je i al kaida otet i sta sad river diskvalifikovat river....ok je odgadjanje al ovo je dotle doslo da ih river dobije u lupam rimu oni bi rekli hajmo igrat ponovo

Pa jbt mogla ih je i al kaida otet i sta sad river diskvalifikovat river....ok je odgadjanje al ovo je dotle doslo da ih river dobije u lupam rimu oni bi rekli hajmo igrat ponovo
=\_1921_/=
Ne znam sto napadate Bocu i krivite ih. Ja bi im dao utakmicu, ali pred praznim tribinama. Pa kad su tolika stoka eto im nek navijaju ispred stadiona. Svi zaboravljamo da se igrala prva utakmica bez incidenta, sad ovi mangupi i razbijaj. Kad si mangup eto ti sad idi u paragvaj i navijaj 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- invincible1921
- Kontakt:
Gdje je bio tacno incident na uzvratnoj utakmiciredbull93 je napisao/la:Ne znam sto napadate Bocu i krivite ih. Ja bi im dao utakmicu, ali pred praznim tribinama. Pa kad su tolika stoka eto im nek navijaju ispred stadiona. Svi zaboravljamo da se igrala prva utakmica bez incidenta, sad ovi mangupi i razbijaj. Kad si mangup eto ti sad idi u paragvaj i navijaj

Eto kad se vec ovdje svi kolektivno lozite na to neko vitestvo i ostalu mitologiju kako onda podrska placipi.ckama. Ok bio je incident za osudu je svaku, nije nikom nista ozbiljno bilo...sad stisnite damu i igrajte.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Da hoce im River 5 komada dati u revanšu, kakvi smecari i pi*ketine.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Cuj da se ukazala prilike, oni nisu incident napravili i nema dalje. Boca je prosle sezone u osmini finala izbacena zbog istog razloga, pa valjda su pravila ista za svakoga.invincible1921 je napisao/la:Gdje je bio tacno incident na uzvratnoj utakmiciredbull93 je napisao/la:Ne znam sto napadate Bocu i krivite ih. Ja bi im dao utakmicu, ali pred praznim tribinama. Pa kad su tolika stoka eto im nek navijaju ispred stadiona. Svi zaboravljamo da se igrala prva utakmica bez incidenta, sad ovi mangupi i razbijaj. Kad si mangup eto ti sad idi u paragvaj i navijaj![]()
Ko ti garantuje da se ukazala prilika Bocinim da ne bi ni oni isto uradili.
Eto kad se vec ovdje svi kolektivno lozite na to neko vitestvo i ostalu mitologiju kako onda podrska placipi.ckama. Ok bio je incident za osudu je svaku, nije nikom nista ozbiljno bilo...sad stisnite damu i igrajte.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- invincible1921
- Kontakt:
Da se ispuni sve i jedan zahtjev Boce i da ih onda dobije River oni bi onda vjerovatno trazili nesto da se igra ponovo ili slicno.redbull93 je napisao/la:Cuj da se ukazala prilike, oni nisu incident napravili i nema dalje. Boca je prosle sezone u osmini finala izbacena zbog istog razloga, pa valjda su pravila ista za svakoga.invincible1921 je napisao/la:Gdje je bio tacno incident na uzvratnoj utakmiciredbull93 je napisao/la:Ne znam sto napadate Bocu i krivite ih. Ja bi im dao utakmicu, ali pred praznim tribinama. Pa kad su tolika stoka eto im nek navijaju ispred stadiona. Svi zaboravljamo da se igrala prva utakmica bez incidenta, sad ovi mangupi i razbijaj. Kad si mangup eto ti sad idi u paragvaj i navijaj![]()
Ko ti garantuje da se ukazala prilika Bocinim da ne bi ni oni isto uradili.
Jednostavno ispali su teske placipi.cke bez obzira na sve okolnosti. Znaju da su kuci zas.rali i da ih je River u dosta vremena nadigro i sad spadaju gace od straha za najvecu sramotu u historiji kluba....pokusavaju na sve nacine da osvoje a da ne igraju tekmu.
=\_1921_/=
Jasta pi.cke isplali eto, bil ti igrao da si povrijedjen kamenovanjem i suzavcem najvazniju utakmicu u zivotu. Jasta bi, mani mi se te price ba, ovi su divljaci sto su ih napali i nema druge. Objasnio sam ti iznad, boca proslu sezonu izbacena u osmini finala zbog istog razloga, nije to nasa liga pa da postoje povlasteni klubovi.invincible1921 je napisao/la:
Da se ispuni sve i jedan zahtjev Boce i da ih onda dobije River oni bi onda vjerovatno trazili nesto da se igra ponovo ili slicno.
Jednostavno ispali su teske placipi.cke bez obzira na sve okolnosti. Znaju da su kuci zas.rali i da ih je River u dosta vremena nadigro i sad spadaju gace od straha za najvecu sramotu u historiji kluba....pokusavaju na sve nacine da osvoje a da ne igraju tekmu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma mora se odigrat, nije fazon
A nije Boca kriva sto su ovi divljaci, realno
koja utakmica je u pitanju kad je Boca izbacena ?redbull93 je napisao/la:Jasta pi.cke isplali eto, bil ti igrao da si povrijedjen kamenovanjem i suzavcem najvazniju utakmicu u zivotu. Jasta bi, mani mi se te price ba, ovi su divljaci sto su ih napali i nema druge. Objasnio sam ti iznad, boca proslu sezonu izbacena u osmini finala zbog istog razloga, nije to nasa liga pa da postoje povlasteni klubovi.invincible1921 je napisao/la:
Da se ispuni sve i jedan zahtjev Boce i da ih onda dobije River oni bi onda vjerovatno trazili nesto da se igra ponovo ili slicno.
Pyro is not a crime !
Isto protiv rivera igrali, samo mislim da je bilo pretprosle sezone, nisam siguran.THEC je napisao/la:koja utakmica je u pitanju kad je Boca izbacena ?redbull93 je napisao/la:Jasta pi.cke isplali eto, bil ti igrao da si povrijedjen kamenovanjem i suzavcem najvazniju utakmicu u zivotu. Jasta bi, mani mi se te price ba, ovi su divljaci sto su ih napali i nema druge. Objasnio sam ti iznad, boca proslu sezonu izbacena u osmini finala zbog istog razloga, nije to nasa liga pa da postoje povlasteni klubovi.invincible1921 je napisao/la:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa cijelo vrijeme su igrači kroz prozor provocirali navijače, nije ni čudo što su ih gađali.alemsa je napisao/la:Ma mora se odigrat, nije fazon
Sve je ovo dobro osmišljeno od strane Boce, jer nemaju šanse u revanšu.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 28 nov 2018, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
pa vidi jednu stvar, ako se sjecam te utakmice na poluvremenu se desilo da su Bocini navijaci prskali suzavcem ili tako necim igrace Rivera kad su krenuli u svlacionicu, dakle to je napad bio na igrace na stadionu, u toku same utakmice i Boca je morala odgovarati za to, dok ono sto se neki dan desilo nikako ne moze u istu ravan da se svrsta, bez obzira sto je ono bilo blizu stadiona(pretpostavljam) River nikako ne moze biti odgovoran za desavanja u samom gradu prije utakmice, to je barem moje misljenje i zato sam stava da revans trebaju igrati pa makar eto bez publike, neka to bude kazna Riveru tacnije Riverovim navijacima sto su tu ispali malo glupi i naivni jer su mislili da ce ono proci bez vecih posljedicaredbull93 je napisao/la:Isto protiv rivera igrali, samo mislim da je bilo pretprosle sezone, nisam siguran.THEC je napisao/la: koja utakmica je u pitanju kad je Boca izbacena ?
Pyro is not a crime !
ma sve je otišlo u neku stvar, jeb.eš ovo
fudbal je mrtav
fudbal je mrtav
Po cemu nemaju sanse?anonymousHD je napisao/la:Pa cijelo vrijeme su igrači kroz prozor provocirali navijače, nije ni čudo što su ih gađali.alemsa je napisao/la:Ma mora se odigrat, nije fazon
Sve je ovo dobro osmišljeno od strane Boce, jer nemaju šanse u revanšu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ko navija da BJ uzme treba priznati da im ovi stavovi nemaju nikakve logike. Nema ugodjaja. Svi su cekali da se igra pred punim tribinama i uzivali u prvoj utakmici, a isto se onda ocekivalo u drugoj. Pokvaren je ugodjaj i jedino normalno je da se igra uzvrat pred punim tribinama.
Ali ocito da i jedna i druga strana ne mogu da izdrze pritisak pa mozda ovo ostane za sva vremena nerijeseno. Niko nije pobjedio i jedna i druga strana polazu pravo na trofej. Ne bi bilo cudo mada bi sa tim jos vise stvorili neprijateljstva.
Ovdje realno nije zakazao klub River kao River vec lanac faktora, a BJ to porede sa situacijom koja nije ista od prije par godina. Posteno je da se pusti da svi igraci budu zdravi i onda siguran prevoz na Monumental pa ko koga.
Ako se ode van stadiona Rivera onda za sva vremena ostaje prica Boca je igrala kuci, a River negdje u Paragvaju pred pomjesanim navijacima. Jel posteno? Nije. Ciganluk koji vjerovatno ne bi smetao navijavima BJ, a i obrnuto da je to slucaj. Toliko su zaljubljeni u klubove da bi ubili za njih.
Ali ocito da i jedna i druga strana ne mogu da izdrze pritisak pa mozda ovo ostane za sva vremena nerijeseno. Niko nije pobjedio i jedna i druga strana polazu pravo na trofej. Ne bi bilo cudo mada bi sa tim jos vise stvorili neprijateljstva.
Ovdje realno nije zakazao klub River kao River vec lanac faktora, a BJ to porede sa situacijom koja nije ista od prije par godina. Posteno je da se pusti da svi igraci budu zdravi i onda siguran prevoz na Monumental pa ko koga.
Ako se ode van stadiona Rivera onda za sva vremena ostaje prica Boca je igrala kuci, a River negdje u Paragvaju pred pomjesanim navijacima. Jel posteno? Nije. Ciganluk koji vjerovatno ne bi smetao navijavima BJ, a i obrnuto da je to slucaj. Toliko su zaljubljeni u klubove da bi ubili za njih.
Ako bude na neutralnom i ko god izgubi neće nikad priznati trofej onoj drugoj ekipi (jedni će reć nismo igrali kod kuće drugi će reći kamenovali nas) tako da će i dalje ostati taj rivalitet bez da se nešto novo saznalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.