kako ba sretan pušno 2:0 ako je to sreća jbte šta je nesreća...Džekson je bio odličan večeras i tačka.@Virtu4l - ako ima sretnije ekipe od liverpoola pljuni me
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Semper Fidelis
Manchester je bio bolji ali ne sad nesto puno upravo za onaj jedan gol!Wfl nije imao prilike fine sto jest jest!velez_mostar je napisao/la:Hahahaha,jao Konjic mi je zmaj,pa on pojma nema sta prica,hahaha...dobricina prava bosanska,ali brate..Za ovoga gore sto kaze da je ManUtd bio puno bolji "KOJU SI TI UTAKMICU GLEDAO"? A,potcjenjujes prvaka Njemacke,poklopi se!
uze mi 230 KM taj carickMadafaka je napisao/la:Upravo tako!Virtu4l je napisao/la:Manchester je to, najsretnija ekipa na planeti drugovi...

Cuva Bog Zelju svog!
Oni su posebna sortajedna si jedina je napisao/la:@Virtu4l - ako ima sretnije ekipe od liverpoola pljuni me

cigani se pljuju, lol
Zabio Džeko, zabio Mire, igr'o Miske, Papac, Rahimić na klupi, ma odlično...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
velez_mostar je napisao/la:Hahahaha,jao Konjic mi je zmaj,pa on pojma nema sta prica,hahaha...dobricina prava bosanska,ali brate..Za ovoga gore sto kaze da je ManUtd bio puno bolji "KOJU SI TI UTAKMICU GLEDAO"? A,potcjenjujes prvaka Njemacke,poklopi se!
ccc Manchester ih je nadigrao u 2 poluvremenu u potpunosti i kraj price a 1 je realno wfl bio bolji ali samo nijansu. Jbg znam da je tesko biti objektivan kad igraju nasi ali da je wfl bio bolji

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Igro malo i Rahimic,tacnije od 64 minute.Virtu4l je napisao/la:Oni su posebna sortajedna si jedina je napisao/la:@Virtu4l - ako ima sretnije ekipe od liverpoola pljuni me![]()
cigani se pljuju, lol
Zabio Džeko, zabio Mire, igr'o Miske, Papac, Rahimić na klupi, ma odlično...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Na kraju realan rezultat, Manchester malo bolji bio,mada ona frljoka Gigsova nije smjela nikako uci.
A cuj onog bisera, 10 komada trebali primiti
Sta si ti gledao jadan ne bio 
A cuj onog bisera, 10 komada trebali primiti

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Kako je Man Utd. mogao zabiti 10 golova vukovima ?
Sansu masi Carrick zato sto nezna ljevom, hocu da kazem golman vukova odlicno brani.
Ronney suta preko gola, nije precizan....Ovi Englezi kao i da ne znaju za ofsajd, jer u toj poziciji su se nasli sigurno vise od 10 puta.
Vukovi odlicno parirali u cijeloj tekmi, prvih 20 minuta bili bolji, onda je United do kraja poluvremena igrao mnogo bolje. Pocetak drugog poluvremena opet vukovi bolji, Dzeko pogadja majstorski.......
Giggsov gol iz slobodnjaka, hmmm pusta sreca jer se odbila lopta od zivog zida, a koliki je majstor za slobodanjeke pokazao je nekoliko minuta kasnije kada za malo sto nije ispucao loptu sa stadiona, odlazi 10 metara preko gola.
Drugi gol, odlican kojeg Carrick sada desnom nogom zabija.
Sveu svemu odlicna utakmica, a Wolfsburg je igrao vrlo dobro a Manchester ni u snu nije mogao pobjediti sa vise golova razlike jer su toliki debili da ne znaju zabiti gol
.
Sansu masi Carrick zato sto nezna ljevom, hocu da kazem golman vukova odlicno brani.
Ronney suta preko gola, nije precizan....Ovi Englezi kao i da ne znaju za ofsajd, jer u toj poziciji su se nasli sigurno vise od 10 puta.
Vukovi odlicno parirali u cijeloj tekmi, prvih 20 minuta bili bolji, onda je United do kraja poluvremena igrao mnogo bolje. Pocetak drugog poluvremena opet vukovi bolji, Dzeko pogadja majstorski.......
Giggsov gol iz slobodnjaka, hmmm pusta sreca jer se odbila lopta od zivog zida, a koliki je majstor za slobodanjeke pokazao je nekoliko minuta kasnije kada za malo sto nije ispucao loptu sa stadiona, odlazi 10 metara preko gola.
Drugi gol, odlican kojeg Carrick sada desnom nogom zabija.
Sveu svemu odlicna utakmica, a Wolfsburg je igrao vrlo dobro a Manchester ni u snu nije mogao pobjediti sa vise golova razlike jer su toliki debili da ne znaju zabiti gol

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- majestic24
- Kontakt:
Dzeko se je istaknuo kao najbolji igrac vukova veceras,bio je odlican...krece se,dodaje,pravi pometnju u obrani a i ono sta je najvaznije-ZABIJA. Stvarno ste nerealni kad kazete da je ovo nezasluzena pobijeda,ispadate budale. Gol Giggsa jest sretno dosao,al jbg,isto to se moglo desiti i na suprotnoj strani,samo sto vi ne biste rekli da je to bila sreca.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Uvijek se novih bombasa pojavi nakon nekog poraza.Bas zanimljivo.
Jelde sramota izgubiti 1-2 od M.U i to na njihovom terenu.I jos veca sramota samo jedan gol Dzeke.
hajte vi onda,sad cu ja doci.
Jelde sramota izgubiti 1-2 od M.U i to na njihovom terenu.I jos veca sramota samo jedan gol Dzeke.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Gdje si ti vidio da je napisano da je Wolfsburg bio bolji?To niko nije napisao,ja sam samo konstatirao da nije ManUtd bio puno bolji...po meni nerjesen ishod bi bio najrealniji!brazzo je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Hahahaha,jao Konjic mi je zmaj,pa on pojma nema sta prica,hahaha...dobricina prava bosanska,ali brate..Za ovoga gore sto kaze da je ManUtd bio puno bolji "KOJU SI TI UTAKMICU GLEDAO"? A,potcjenjujes prvaka Njemacke,poklopi se!
ccc Manchester ih je nadigrao u 2 poluvremenu u potpunosti i kraj price a 1 je realno wfl bio bolji ali samo nijansu. Jbg znam da je tesko biti objektivan kad igraju nasi ali da je wfl bio boljima daaaaaj
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dzeko fantastican, iz jedine polusanse je zabio jedan gol. nemogu prebaciti loptu u sesnaesterac do njega nikako. Zato je morao ici na centar po loptu ili na krilo gdje je bezopasan za protivnicki gol. moze centrirati ali kome? Grafite je los skakac. Mislim da je Miske malo zakazao veceras.
eto ukratko....
eto ukratko....
Jeste bas tako.harishp je napisao/la:Uvijek se novih bombasa pojavi nakon nekog poraza.Bas zanimljivo.
Jelde sramota izgubiti 1-2 od M.U i to na njihovom terenu.I jos veca sramota samo jedan gol Dzeke.![]()

Mene jaran malo prije nazvao kaze," izgubili 2:1 pa nije to dobro".
Man U u zadnji 10-15 minuta se povukao kao da igra protiv Barce. Wolfsi su bili dobri, mogli su biti bolji.
Gublili su dosta lopti jedno vrijeme, mozda to zbog treme ili zbog kise ali onda poslije kad su malo dosli sebi

Sve u svemu super, hej Wolfsi i nasi bosanci protiv jednog velikog man U.
Mislim da ce Man U fasovati u Wolfsu i to dobro.
Nije zakazao,nego Miske glave danas nije mogao dignuti.Kako je cuvan.calcio je napisao/la:Dzeko fantastican, iz jedine polusanse je zabio jedan gol. nemogu prebaciti loptu u sesnaesterac do njega nikako. Zato je morao ici na centar po loptu ili na krilo gdje je bezopasan za protivnicki gol. moze centrirati ali kome? Grafite je los skakac. Mislim da je Miske malo zakazao veceras.
eto ukratko....
Manchester je ekipa i sila ali Wolfsi su skupo prodali svoju kozu.I to bi bilo to.
Dzeko svoju sansu iskoristio,nego nam je nesto Vidica izgubio dah sto li

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jos se jedan ZMAJ probudio i to dijamant Djeko...Evropo jel te strah 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ma nema citava evropa strah, samo ona 4 nosioca u barazu 

- neko_iz_mase
- Kontakt:
Vjerovatno najbolji i najkvalitetniji trener na svijetu, Sir Alex Ferguson, po završetku večerašnje utakmice na Old Traffordu koju su njegovi izabranici slavili rezultatom 2:1, u razgovoru za Sky televizijsku kuću osvrnuo se na igru gostiju iz Wolfsburga, te poseban komentar dao za Edina Džeku.
"Ekipa Wolfsburga je pružila izuzetno jak otpor mojim igračima i namučila nas na našem terenu kao rijetko ko do sad. Ipak, mislim da smo zasluženo slavili, a što se tiče naših protivnika očekujem da će u nastavku takmičenja pružiti jako dobre partije. Imaju strašnu dvojicu napadača, a posebno mi se dopao Edin Džeko koji je izuzetno namučio Vidića te na kraju zabio i gol." govorio je večeras Sir Ferguson u direktnom prijenosu za Sky TV, dok je u studiju iste kuće sjedio Hasan Salihamidžić sa statusom specijalnog gosta-stručnjaka.
Sta ce Vidic
"Ekipa Wolfsburga je pružila izuzetno jak otpor mojim igračima i namučila nas na našem terenu kao rijetko ko do sad. Ipak, mislim da smo zasluženo slavili, a što se tiče naših protivnika očekujem da će u nastavku takmičenja pružiti jako dobre partije. Imaju strašnu dvojicu napadača, a posebno mi se dopao Edin Džeko koji je izuzetno namučio Vidića te na kraju zabio i gol." govorio je večeras Sir Ferguson u direktnom prijenosu za Sky TV, dok je u studiju iste kuće sjedio Hasan Salihamidžić sa statusom specijalnog gosta-stručnjaka.
Sta ce Vidic

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mislim da mu je 80% pasova islo unazad ili na stranu a to nije ono sto se ocekuje od Misketa, nijedna dubinska lopta veceras. dobro, to nije samo njegova krivica jer i napadaci se moraju bolje kretati a englezi su ih dobro zatvarali. ma bice bolje, treba im ovakvih utakmica sto vise da bi jos napredovali.harishp je napisao/la:Nije zakazao,nego Miske glave danas nije mogao dignuti.Kako je cuvan.calcio je napisao/la:Dzeko fantastican, iz jedine polusanse je zabio jedan gol. nemogu prebaciti loptu u sesnaesterac do njega nikako. Zato je morao ici na centar po loptu ili na krilo gdje je bezopasan za protivnicki gol. moze centrirati ali kome? Grafite je los skakac. Mislim da je Miske malo zakazao veceras.
eto ukratko....
Manchester je ekipa i sila ali Wolfsi su skupo prodali svoju kozu.I to bi bilo to.
Dzeko svoju sansu iskoristio,nego nam je nesto Vidica izgubio dah sto li
Evo šta je O'Shea izjavio prije meča:
"I’ve seen quite a bit of their striker Edin Dzeko and he looks a very good player. It won’t be easy, but hopefully our experience will help us come out on top."
"I’ve seen quite a bit of their striker Edin Dzeko and he looks a very good player. It won’t be easy, but hopefully our experience will help us come out on top."
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
eh gdje su sad oni sa celzijevog foruma,sto su govorili nije dovoljno dobar za englesku ligu 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, kakarut, katalinski, Proximic, riki46, Sheyi, torbica i 49 gostiju.