Gledam nešto ove izvještaje na youtube-u, i ne mogu da shvatim ko sve ima mjesta u ovoj našoj Premijer ligi. Ne znam, recimo, zbog koga se igra ovaj fudbal u Trebinju? ''Stadion'' tamo uvijek prazan, uvijek 4-5 osoba na onoj istočnoj ''tribini'', bude ih nekad 10-20 kad dođe Sarajevo ili neki drugi poznatiji klub, i to je sve. Ne znam ni kako prežive ovu ekonomsku krizu, od kojih do prihoda, na koji način? S druge strane, meni je drago jer je jedna Zvijezda iz Gradačca u društvu najboljih, i da imaju moj respekt kad su u pitanju mnoge stvari. Od ulaska u Premijer ligu se stvarno trude, kako u igračkom kadru, tako i sa stanjem tribina. Kapa dolje! I stadion u Gradačcu je u više navrata znao biti solidno, da ne kažem odlično popunjen. Ni ostali klubovi nemaju nešto dobar prosjek kad su u pitanju domaće utakmice, odnosno posjeta, ali nekad se zapitam zbog koga igra jedan Leotar, ali i još par klubova ovdje. A druga priča je to što na Policama ni Newcastle ne bi mogao boda uzeti, zbog čega, pitam se. Kapa dolje i Travniku, koji unatoč uvijek istim rezultatima i lošem stanju u klubu opet ima solidnu posjetu. A ove naše velikane tipa Sarajeva, Željezničara i Veleža neka bude stid.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.