Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 23 jun 2009, 11:53

Gerrard je i sam prije par dana rekao da ce mozda kraijeru zavrsiti 2013. kada mu istekne trenutni ugovor sa liverpoolom i da nema namjeru da u buducnosti obuce dres bilo kojeg drugog tima....

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... adrid.html
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 23 jun 2009, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 23 jun 2009, 11:53

Veliko je pojačanje stiglo na Anfield Road. Iz FC Liverpoola su priopćili da su dogovorili transfer reprezentativca iz Portsmoutha Glena Johnsona (25)...

Odlični desni bočni nogometaš na meti je španjolskog menadžera Liverpoola Rafe Beniteza od kraja protekle sezone. Iako su za svog bivšeg igrača grizli i iz Chelseaja, Liverpool je, očito, bio brži.

Tako barem kaže priopćenje na službenim internetskim stranicama kluba s Anfielda:

“Liverpool FC potvrđuje da je postignut sporazum s Portsmouthom i samim nogometašem oko prelaska Glena Johnsona na Anfield”.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 23 jun 2009, 12:23

Posljedni put vam kazem da se okrenete temi i pocnete normalno diskutovati.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 jun 2009, 12:30

Harrison je napisao/la:
Liverpoolk1D je napisao/la:ahhhahahahah sto su ludi,cuj Stevya da kupe...hahahahahah . . . :) :) :)
Perez moze kupiti cijeli Liverpool, a kamoli jednog njegovog igraca... 8-)
Pa nije chelsea jbt... :D :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 jun 2009, 12:44

na ovoj temi nikad nije dosadno :roll:
dobro je da smo doveli johnsona, odlican bek, mozda i najbolji u premier ligi a jos je i englez, a i vise necemo gledati arbelou u prvom timu a bilo bi dobro da ostane u liverpoolu jer dobar je ako zamjena a moze igrati i lijevog beka ako zatreba i stopera
jos dovedemo silvu i ja prezadovoljan prelaznim rokom
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 jun 2009, 12:49

YNWA je napisao/la:na ovoj temi nikad nije dosadno :roll:
dobro je da smo doveli johnsona, odlican bek, mozda i najbolji u premier ligi a jos je i englez, a i vise necemo gledati arbelou u prvom timu a bilo bi dobro da ostane u liverpoolu jer dobar je ako zamjena a moze igrati i lijevog beka ako zatreba i stopera
jos dovedemo silvu i ja prezadovoljan prelaznim rokom

Mi smo postali glavna atrakcija na ovom forumu... :lol:
Bilo bi dobro dovesti silvu....e sad sve je to stvar novca brzine i zainteresiranosti beniteza :roll: Masch ce ako ostane dobijati duplo vecu platu tako da bi u tom slucaju nasa sredina izgledala potpuno,nadam se da ce i alosno ostati,to je i njegova zelja...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 jun 2009, 13:04

Ja nisam dezinformator . Vec je neko od ,,vatrenih,, navijaca real m. na svom blogu napisao kako ce preci Gerrard za Sneidera i 65,7m.f ... SANJAM MORE SANJAM BRODOVE :mrgreen:

Stevie vrijedi ko citava ekipa reala SADA .. Mozete vi dovoditi koga god hocete , al bez lidera ne mozete nista... Kako Liverpool ima Gerrarda , Chelsea Lamparda , Barca Xavia , Manchester imao Cristiana , mozda ce sada u Realu biti lider , al pazi da se ne potuce sa Kakom , Sneiderom , Raulom :cry:

Imao je Real i prije dobre igrace ali nekako su bili skroz nepovezani .. GOOD LUCK :?

Ako Benitez bude imao na raspolaganju ovih 80.m.f sigurno ce dovesti valencijin duo (Silva - Villa )

EVO SAD CITAM KAKO SE OCEKUJE ZVANICNO PREDSTAVLJANJE GLENA SA RAZAPETIM SALOM LIVERPOOLA SA SVOJIM NOVIM TRENEROM ,,BIG BENITEZOM,,

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 jun 2009, 13:18

OTNYS_YNWA je napisao/la: Ako Benitez bude imao na raspolaganju ovih 80.m.f sigurno ce dovesti valencijin duo (Silva - Villa )

EVO SAD CITAM KAKO SE OCEKUJE ZVANICNO PREDSTAVLJANJE GLENA SA RAZAPETIM SALOM LIVERPOOLA SA SVOJIM NOVIM TRENEROM ,,BIG BENITEZOM,,

Big Benitez...hahahahah ...mislim da si ranije negdje napisao da ameri prodaju onaj NHL klub za 500 miliona,a ja sam procitala da ih prodaju za 300 i nesto miliona...tako da ne nadaj se puno za tih 80 miliona funti

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2009, 19:25

Sasvim dovoljno za još jednu titulu viceprvaka. Čestitam, unaprijed!

Uz numeru poznatog kantautora;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 23 jun 2009, 19:52

reds_forever je napisao/la:Big Benitez...hahahahah ...mislim da si ranije negdje napisao da ameri prodaju onaj NHL klub za 500 miliona,a ja sam procitala da ih prodaju za 300 i nesto miliona...tako da ne nadaj se puno za tih 80 miliona funti
500 miliona dolara = 330 miliona funti ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 jun 2009, 19:55

Molio bi te da preskaces ovu temu na forumu , ako nemas sta normalno da kazes. To samo pokazuje koliko su navijaci Chelsea napaceni ;) Eh , sta bi vi dali da imate tradiciju kakvu ima Liverpool FC.

Kad osvojite trofej LP javite se :lol:

Nista od prodaje Mascerana, tako pise najbliza stranica LFC.TV 8-)

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 23 jun 2009, 20:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:

Molio bi te da preskaces ovu temu na forumu , ako nemas sta normalno da kazes. To samo pokazuje koliko su navijaci Chelsea napaceni ;) Eh , sta bi vi dali da imate tradiciju kakvu ima Liverpool FC.

Kad osvojite trofej LP javite se :lol:

Nista od prodaje Mascerana, tako pise najbliza stranica LFC.TV 8-)
Netrebamo dopustiti da nas ovakvi ljudi iznerviraju,koji su ljubomorni na sve :!:

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 23 jun 2009, 20:21

Ma ovi iz CSKA london zvani(no history)napdaju najtrofejniji eng klub koji ih je ove sezone ostavio 4 boda!BOLJe BITI DRUGI NEGO TRECI!!!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 jun 2009, 20:35

rafa je napisao/la:Ma ovi iz CSKA london zvani(no history)napdaju najtrofejniji eng klub koji ih je ove sezone ostavio 4 boda!BOLJe BITI DRUGI NEGO TRECI!!!
ma pustite ih...ljudi su svjesni da je ovaj topic glavna atrakcija citavog foruma,te pokusavaju razgovarati s nama pa makar i provociranjem :lol: Trebali bismo ih nagraditi necim s obzirom da se ovoliko trude.... :D

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 23 jun 2009, 20:42

Ja sam ubijedjen da oni navijaju vise za FCL nego za CESKA samo nece to da priznaju !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 jun 2009, 21:51

Torres postao novo lice Pro Evolution Soccera
Poznati fudbaler Fernando Torres postao je novo lice video igre 'Pro Evolution Soccer 2010', objavila je kompanija Konami.
Dvadesetpetogodišnji Španac tako se pridružio igraču Barcelone, Lionelu Messiju također jednom od lica igre 'Pro Evolution Soccer 2010.' koja uskoro izlazi na Play Stationu (2, 3), XBox-u 360, PC-u te mobilnim telefonima.

'Svi znaju da je Konami prvak u igrama koje simuliraju igranje fudbala, a posebno u seriji Pro Evolution Soccer. Jedva čekam da vidim svoj lik u ovoj video igri', izjavio je slavni Torres.

Fernando Torres, inače veliki gamer, prošle je godine potrošio 40.000 eura na uređenje triju prostorija za igranje video igara u svojoj luksuznoj vili u Liverpoolu.

Konami je proizvođač i izdavač videoigara, karata, anima, "tokusatsua" i automata koji je postao upravo po igrama Metal Gear Solid, Silent Hill i Pro Evolution Soccer.

Pro Evolution Soccer (u Japanu i SAD-u poznat i kao Winning Eleven) serijal je nogometnih videoigara koji se za status najpopularnije i najprodavanije nogometne simulacije za igraće konzole i kompjutere bori se sa serijalom FIFA, američkog proizvođača EA Sports.

Pro Evolution Soccer nasljednik je Konamijevog serijala nogometnih simulacija International Superstar Soccer
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 jun 2009, 22:13

Netrebamo dopustiti da nas ovakvi ljudi iznerviraju,koji su ljubomorni na sve :!:
Pa znam da ne trebamo , ali sta cu kad se lahko iznerviram . Nesto nadje na youtube i hajde da prospem LFC. E jesi ih prosuo svaka ti cast . Onaj ko je napravio klip na youtube nije normalan, nema pametnija posla nego praviti one gluposti 8-)

YNWA , idemo dalje - jos jedno lijevo kril poput silve i Owen ,, TO JE TO ,, :mrgreen:

Liverpoolk1D
Kontakt:

Post Postao/la Liverpoolk1D » 23 jun 2009, 22:23

Ma LFC je najbolji klub,
A mislim da bi se Owen i Silva super uklopili!!!!! :D
Walk On,Walk on,With hope in your heart,and you´ll never walk allone!!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 jun 2009, 22:47

BrneeH je napisao/la:
Liverpoolk1D je napisao/la:Ma LFC je najbolji klub,
A mislim da bi se Owen i Silvasuper uklopili!!!!! :D
ako se govori o davidu - od mene imate pozeljenu srecu :mrgreen:

rekli su da je jedini sto nije na prodaju, ali sto vise oslabite ostale spanjolce (u spanjolce ne ubrajam Real) - vise sanse za kraljeve :mrgreen:
Brneeh haj malo manje seri,molim te.Na svakoj temi ti prosipas naka sranja Real najjaci,a sve ostale blatis...popusti ba...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 jun 2009, 22:53

Eto vidis koristis te glupe fazone,ne znam sta mislis da si zabavan sta li,to me tvoje uopste ne dotice,sta da ti kazem jarane...
EDIT:
sry za offtopic ostalima na temi
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.