gdje ima i posto jehodža je napisao/la:majka![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
gdje ima i posto jehodža je napisao/la:majka![]()
u Springfieldu u Shopping CentruDonnie Darko je napisao/la:Gdje u Zenici ima kupiti narukvicu na slican fazon??
I vise maraka kostaju...anonimni je napisao/la:@ Zenichanin
traži sa što više boja u linijama, veći je original
Hajd sta zaebajes covjeka vise,ko da ti nisi nikada natakaren.anonimni je napisao/la:@ Zenichanin
Bosniacum Lilium je napisao/la:Stvarno te vase fore s linijama bodu u ociNeko mi rece da je ona treba od mladjeg Hajrovica digla veliku lovu preko neta sa svojim blogom o modi za zene. Mogao bih ja nesto slicno, ali za muskarce
Savjeti za frizurice, odjecu i sl. Fešn Geru
![]()
što se odjeće tiče, nisamPacov je napisao/la:Hajd sta zaebajes covjeka vise,ko da ti nisi nikada natakaren.anonimni je napisao/la:@ Zenichanin
jedino kad bi bio derpeZenichanin je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Stvarno te vase fore s linijama bodu u ociNeko mi rece da je ona treba od mladjeg Hajrovica digla veliku lovu preko neta sa svojim blogom o modi za zene. Mogao bih ja nesto slicno, ali za muskarce
![]()
Dobar Bekam fura style, zna lik xDBosniacum Lilium je napisao/la:jedino kad bi bio derpeZenichanin je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Stvarno te vase fore s linijama bodu u ociNeko mi rece da je ona treba od mladjeg Hajrovica digla veliku lovu preko neta sa svojim blogom o modi za zene. Mogao bih ja nesto slicno, ali za muskarce
![]()
![]()
pasa moj vise ide ovako
nekad je ovkao zalizem, nekad fazon veloso
Ja sam pljunuti Bendtner kad friz napravim, em imamo istu kosu malte ne, em ličim na njega, em i igram fuce ko on.Elegant je napisao/la:Meni kosa brzo raste kamo srece da mi je "oblik" glave odgovarajuci i ja bi se zalizao kao Bekam ali ne ide.
Ne imitiraj te ove lovatore, budite svoji.
Pa da to je veoma vazno, hos furat neku zurku a nije ti oblik glave kao kod tog lika, nemoj ni pokusavat, ha jaElegant je napisao/la:Meni kosa brzo raste kamo srece da mi je "oblik" glave odgovarajuci i ja bi se zalizao kao Bekam ali ne ide.
Sve je to ok, samo nisi trebao spomenuti ovo zadnj, provali se dzabe...Marsal je napisao/la:Moja rasta narukvica. Nosio je par puta i dosadilo mi. Sad je čuvam, čekam rođendan jednoj osobi da joj poklonim.![]()
Ja sam pljunuti Bendtner kad friz napravim, em imamo istu kosu malte ne, em ličim na njega, em i igram fuce ko on.Elegant je napisao/la:Meni kosa brzo raste kamo srece da mi je "oblik" glave odgovarajuci i ja bi se zalizao kao Bekam ali ne ide.
Ma gluho bilo da se ljutim, samo kažem da ličim na njega a i igram katastrofalno ko i on.donCorleone1892 je napisao/la: Sve je to ok, samo nisi trebao spomenuti ovo zadnj, provali se dzabe...
Ja se i dns pitam kako je Bendtner uopste postao igrač ??
Nemoj se sad ljutit ovo ja misljenje o njemu
AHAH dobro dobro xDDMarsal je napisao/la:Ma gluho bilo da se ljutim, samo kažem da ličim na njega a i igram katastrofalno ko i on.donCorleone1892 je napisao/la: Sve je to ok, samo nisi trebao spomenuti ovo zadnj, provali se dzabe...
Ja se i dns pitam kako je Bendtner uopste postao igrač ??
Nemoj se sad ljutit ovo ja misljenje o njemu