Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jan 2011, 21:42

ma J.J treba ostaviti na klupi, jer tesko je danas i naci boljeg za klupe :)... igra on dobru odbranu moze odigrati kada ga trebamo u igri..neznam zasto mu ne daju priliku ebiga jer vrijemeje... Nismo ni Tomasu davali, pa covjek dobi jednom proliku i sad ce i Noah strahovat za mjesto :) :)...sala na stranu, ali sad ce Noah imati bar malo manje minuta i moci ce se odmoriti nekada...znamo uglavnom da imamo igraca na klupi koji moze odigrati kvalitetno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 jan 2011, 22:17

The Bulls are fourth in points allowed (93.5), first in opponents' field-goal percentage (42.8) and rebounding differential (+4.3).

"Just grinding it, man, doing whatever it takes to win," Rose said. "Right now, I think we're getting into a groove where our defense is stepping up a little more. We're still not a 48-minute team, but we're trying to get there."

evo kakva je odbrana najgori procenat ekipe imaju protiv Bullsa,najbolji razliku u skokovima,
i ono sto se trazi jos nemaju a to je da nisu ekipa koja igra isto 48 minuta vec cesto osciliraju.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jan 2011, 23:33

Rose gets NBA honor; Boozer out vs. Bobcats

Bulls guard Derrick Rose was named Eastern Conference Player of the Week on Tuesday. (Chris Sweda/Tribune)

By K.C. Johnson

Both good news and bad, even if expected, news greeted the Bulls on Tuesday.

The good: Derrick Rose earned Eastern Conference Player of the Week honors.

Rose helped the Bulls to three victories by averaging 27.3 points, 6.8 assists and 5.3 rebounds. He also shot 28-for-29 from the free-throw line.
As for the expected bad news, Carlos Boozer will sit out his second straight game with a sprained left ankle. The Tribune and Bulls.com first reported Boozer's injury late Saturday, with team officials expressing pessimism that Boozer might miss all week with the injury.

Thus, Boozer sitting tonight vs. the Bobcats was expected, even though the swelling has decreased.

Taj Gibson will start again for Boozer.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jan 2011, 02:01

Za Paju: http://hangtime.blogs.nba.com/2011/01/1 ... ef:nbahpt1

I obavezno vidi rezultate ankete, tamo sigurno Wolvie nije mogao 20 puta glasat. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 jan 2011, 02:06

zasto nasha ne spominju jbt, pa lik igra jednako dobro kao i u mvp sezonama :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jan 2011, 02:15

Donnie Darko je napisao/la:zasto nasha ne spominju jbt, pa lik igra jednako dobro kao i u mvp sezonama :lol:
Sad ga i ti pretjera, ne igra bas kao u MVP sezonama jbg-a godine su ga kolko tolko stigle al je i dalje broj jedan PG u ligi, a Rose je po meni broj dva.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 02:23

Webber i Barkley kazu da je Rose najbolji point guard u NBA,zanimljivo jos je mlad ima sanse to i biti

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 02:25

BIHfan je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:zasto nasha ne spominju jbt, pa lik igra jednako dobro kao i u mvp sezonama :lol:
Sad ga i ti pretjera, ne igra bas kao u MVP sezonama jbg-a godine su ga kolko tolko stigle al je i dalje broj jedan PG u ligi, a Rose je po meni broj dva.
bih fan jeli gledas na nba league pass ,slika super uzivanje u odnosu na streamove,evo salt mase hehe trebao je kakav transparent ponijet da ga skuzimo

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 02:49

watson los samo grijesi treba rose opet u igru

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jan 2011, 02:55

Gledam gledam druze. :)
Neg ovaj Korver odkako pogodi onu tricu za pobjedu haman mu taj trenutak podigao samopouzdanje.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 02:56

Korver otkad je pogodio onu tricu protiv Miamia,vise ne fula dobio veliko samopouzdanje poslije te ppobjednicke trice Rose rekao ako ga ovo ne probudi ne znam sta ce,e bas isto mislimo ja sad to pisem kad i ti tako je slazem se,ovo se trazi od njeg

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 03:05

polaganje s 4 koraka pa onda faul rose u napadu umjesto na njemu,lose sudjenje,opet ne sviraju faule na rose

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jan 2011, 03:06

Malo je reci da se Augustin prosetao sa loptom, koji koraci u pm. :shock:
Sudjenje jadno, u nivou kantonalne lige.
FK DELFIN NEUM

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2011, 03:09

Korver je po meni igrac sa najpreciznijim sutem za 3 poena trenutno u NBA,ako se bude koristio na pravi nacin itekako moze biti koristan,u svakom slucaju je bolji od nasega Bonnera,kojemu svaka cast za sut za 3 poena,ali ostalo,ni hodat kako trebe ne zna.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 03:12

Dylan Dog je napisao/la:Korver je po meni igrac sa najpreciznijim sutem za 3 poena trenutno u NBA,ako se bude koristio na pravi nacin itekako moze biti koristan,u svakom slucaju je bolji od nasega Bonnera,kojemu svaka cast za sut za 3 poena,ali ostalo,ni hodat kako trebe ne zna.
e jesi ga ono ti zvao drvosjeca jest mi to bilo smijesno da se toga sjetite,pa i lici ko da je sut s balvanima vjezbo,ruzan sut ko i noah-a s 2 ruke ali booner njih pogadja da je ruzno za gledat jest

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2011, 03:19

dema je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Korver je po meni igrac sa najpreciznijim sutem za 3 poena trenutno u NBA,ako se bude koristio na pravi nacin itekako moze biti koristan,u svakom slucaju je bolji od nasega Bonnera,kojemu svaka cast za sut za 3 poena,ali ostalo,ni hodat kako trebe ne zna.
e jesi ga ono ti zvao drvosjeca jest mi to bilo smijesno da se toga sjetite,pa i lici ko da je sut s balvanima vjezbo,ruzan sut ko i noah-a s 2 ruke ali booner njih pogadja da je ruzno za gledat jest
Jasta je drvosjeca :D
Za mene izgleda ko amater,covjek samo zna pogodit tricu i nikakve koristi od njeg,ama bas nista drugo ne zna,da ne spominjem cudna rijesenja u napadu,samo onako uzme loptu ko kladu i nerezonski opali,no Popovich vidi nesto u njemu ocito sto ja ne vidim,i ima veliku minutazu,a ipak sebi ne laskam toliko da znam bolje od Popa :D
Uglavnom,koliko vjerujem da smo sposobni uzeti titulu,toliko smatram da ekipa kojoj je Bonner vrlo bitan u rotaciji uzme titulu,onda i NBA nije sto je nekad bila,za njega je Korver igracina,makar izgleda ko kosarkas,ovaj izgleda ko baustelac,ruzno ga vidjeti na parketu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 03:29

ne lici na kosarkasa ali najbokji u NBA za napravit od anonimussa igraca je Greg ,on njemu koliko vidim i treba za tricu samo,a ostalo i ne ocekuje od njeg,smijesan kad je stavi po metra ispred sebe i onda suta,samo igrate dobro i volio bi da Tim uzme i 5 titulu,do sad po igrama ste je najvise zasluzili

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2011, 03:38

Ma Bonner ne moze vise napredovati,to je to sto on ima ponuditi,ja najvise ocekujem od Splittera i Hilla,oni uz pravi rad imaju potencijala da postignu velike stvari,a za titulu vidjecemo,i ja mislim da mogu,Duncan pa i Ginobili su svjesni da njihovo vrijeme polako prolazi i da im je ovo mozda i zadnja prilika,licno se najvise bojim LeBrona i Wadea,njih uspjeti pobijediti u 4 utakmice u kratkome razdoblju je tezak,jako tezak zadatak za svaku ekipu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 03:42

Dylan Dog je napisao/la:Ma Bonner ne moze vise napredovati,to je to sto on ima ponuditi,ja najvise ocekujem od Splittera i Hilla,oni uz pravi rad imaju potencijala da postignu velike stvari,a za titulu vidjecemo,i ja mislim da mogu,Duncan pa i Ginobili su svjesni da njihovo vrijeme polako prolazi i da im je ovo mozda i zadnja prilika,licno se najvise bojim LeBrona i Wadea,njih uspjeti pobijediti u 4 utakmice u kratkome razdoblju je tezak,jako tezak zadatak za svaku ekipu.
ma imaju oni sirinu koju nema heat ,ne vjerujem da ce oni do finala uopste,po meni je boston jaci,a manu kaze da jos nisu dostigli formu koju zele i da puno rade na tome,e to vec treba zabtinut ostale da nisu zadovoljni s ovim igrama

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2011, 03:46

Ma pred nama je,uglavnom u play offu ce se sve vidjeti,ovo je sve ipak prividno,Lakersi se sigurno podici formu,njih se ne smije ni trena podcjeniti,uglavnam ja predvidjam finale Miami-San Antonio,pored Jamesa,Wadea i Bosha bas ti i ne treba neka prevelika sirina,pa nije ni Bostonova velika trojka imala neku ekstra klasu uz sebe,ako ne racunamo Ronda :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.