HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Babilon
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Babilon » 17 mar 2010, 19:49

wade je napisao/la:sta ti sve neces cuti :D
dobar danas i kreso,stalno pritisak vrsio,ima ono njegovo kad se zagradi,pa ona spustanja lopte prilikom ispucavanja :D
A jedino to i zna,ma nek Sir Dragan samo forsira ovo sa dva napadaca,izbacit Zadru a napadaca pridodati Kordicu i bit ce barem 2,3 gola po utakmici,ta jeb.... mu misa nismo zaboravili igrat nogomet! :D
HSK Zrinjski Mostar

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 17 mar 2010, 19:57

vidim ja danas nesto mi neobicno,nesto se zalazu,pa cak i crnci danas solidno odigrali,kad ono nema zadre :mrgreen:
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 mar 2010, 20:03

wade je napisao/la:vidim ja danas nesto mi neobicno,nesto se zalazu,pa cak i crnci danas solidno odigrali,kad ono nema zadre :mrgreen:
Mora da je i Jovic primjetio da stvarno vise NEMA SMISLA! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 mar 2010, 20:44

Danas ovaj sastav igrao :Hadžić, Šunjić, Selimović, Ivanković, Sušić, Musa, Marković, Stojanović, Kordić, Bobby Prince, Dragičević.
Samo da se Zizovic vrati u staru formu!
HSK Zrinjski Mostar

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 17 mar 2010, 20:59

Zato se nadam da ćemo za nedjelju više govoriti o susretu dva ponajbolja trenera u država, a ne o sukobima.

P.S. Što Messi dade gol

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 mar 2010, 23:16

Ja koliko sam cuo,nisam imao priliku gledati utakmicu ,Slavija standarno gruba bila,nisu mogli od sramote bas tuci pred TV kamerama a bogme ni penaltik im se nije mogao suditi na 20 m od gola kao u prijasnjim utakmicama protiv Zrinjskog :roll:
HSK Zrinjski Mostar

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 17 mar 2010, 23:18

Neki ce se sjetiti da sam medju prvima napisao sta ce se desiti u I Sarajevu na utakmici Slavija-Zrinjski.

Klasican primjera dogovora izmedju Zvijezde,Zrinjskog i Slavije,i to totalno ofirno.

Gdje su sada svi oni koji su me napadali,ismijavali i prozivali..a neki su mi cak i rekli da ocekuju da se JA javno izvinem nakon danasnjeg odigranog kola jer su svi tvrdili da nece biti nista od tog "trojnog pakta"

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 mar 2010, 23:23

zrinjski tim bez istorije tim bez navijaca tim koji igra na ukradenom stadionutim koji nema nista+tim koji namjesta tekme
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 mar 2010, 23:27

Babilon je napisao/la:Ja koliko sam cuo,nisam imao priliku gledati utakmicu ,Slavija standarno gruba bila,nisu mogli od sramote bas tuci pred TV kamerama a bogme ni penaltik im se nije mogao suditi na 20 m od gola kao u prijasnjim utakmicama protiv Zrinjskog :roll:
nas i ne spominješ kad nam svira penal svi se smiju ali nek ste ih dobili samo taj vaš poraz od Zvijezde pa Zvijezdin poraz od Slavije de malo progledaj vi imate pravo dobru ekipu gledao sam vas protivŽelje na grbavici i trebali ste ih dobiti ali zato vaša pobjeda nije iznenađenje ali ovaj trougao ?????ma nemaju ni jedni ni drugi kvalitete da dobiju u gostima e to jue već čudno a sad te pitam šta je tu zavjera protiv vas pokušavam biti realan a nisam jedini što tako misli ati odma mi politićki te rekao ti stari te ovo te ono...... :|
Sarajevo ljubavi moja!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 mar 2010, 23:27

E ovako kolega,nisi bio na utakmici Zrinjski-Zvijezda...golman u 90+ vadi loptu iz nemogucih situacija i to dva puta,mene nitko ne moze ubjedit u to da je utakmica prodana u Mostaru a i znam osobno Sunjica ,jednostavno taj dan nije lopta htjela u gol,nego je problem u Etikitiranju iz sarajeva ,zasto?
Zrinjski je mozda ekipa koja je najvise puta pokradena na gostovanjima pogotovo sa sastavom u kojem su bili smajic,đuric,zizovic i ekipa,nije im mogao niko nista bez sudaca ,svi su hvalili stil igre Bake a lakrdije poput onih u orasju je bilo mali milion a Zrinjski postigne gol iz zaleđa Sarajevu i odmah automatski postane sumnjiva ekipa koja kupuje suce i namjesta utakmice,dogodi se ovaj tzv trokut odmah Zrinjski ,kladionica i sl.
Mozda da je i bilo nekog dogovora vjerujem da bi se odrazilo i na kosarkaski duel veceras u mostaru gdje je KK Zrinjski izgubio od Gruda i to kuci i gle cuda ispade Slavija iz prvenstva,pa mogli su i to nastelit u znak dobre volje mi vama nogomet vi nama kosarku!
HSK Zrinjski Mostar

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 mar 2010, 23:30

ma offirno u pm...da vas ova zvijezda dobije,ono ko od sale a iskreno su tarabe,pa njih slavija..a onda kao vi slaviju bez ikakvih ciganluka od strane sokolova..nesto mi se neda da vjerujem u to,da je sve cisto..vidimo se u subotu..usput u koliko je tekma?
1921-2011

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 mar 2010, 23:41

slušaj Babilon"Babilon" je napisao/la:
tax je napisao/la:zrinjski tim bez istorije tim bez navijaca tim koji igra na ukradenom stadionutim koji nema nista+tim koji namjesta tekme
Zrinjski bez povjesti i bez navijaca na ukradenom stadionu ce vama da uvali tri komad,malo se digli u zadnjih pet godina i odmah provokacije,ne valja vam to :mrgreen:
slušaj Babilon nisam rekao da ste namjestili zbog bodova nego zbog kladionice vi da ste namještali za bodove uzeli bi Zvijezdu kući što ti reče pa probali i Slaviju od koje ste bolji za 5 klasa ali ti oćito nečeš da svatiš šta se piše,nemoj nas stavljati FK Sarajevo u kontext dobili go iz ofsajda ma hajmo dalje ali vidi kako je svi po nama lupaju bez razloga tuku nam igraće i protoivnićki igraći i sudije ,tuku nam i ubijaju navijače a mi uvijek krivi (ma nismo ni mi neke cviječke)pa mi dobili za zelenim stolom itd. a nikad bar u ovoj ligi nismo boda dobili nego ili je odluka protiv nas ili nova tekma u najmanju ruku pa jeli nas i Želju izbaciše i iz kupa Uefa itd. hajde sad živ mi bio ostaj zdravo vidim da si neka poštenjačina i pozdravi Marina! :o
Sarajevo ljubavi moja!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 mar 2010, 00:03

auuu sto se castite...pa dobro je ba ljudi,zato u subotu na tekmu pa da im pokazemo kako se navija za svoj klub,neka vide ko je no.1 u ovoj nasoj smijesnoj drzavi,mada se to zna al nek nauce ponesto..
1921-2011

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 mar 2010, 00:06

Esii TM87 je napisao/la:auuu sto se castite...pa dobro je ba ljudi,zato u subotu na tekmu pa da im pokazemo kako se navija za svoj klub,neka vide ko je no.1 u ovoj nasoj smijesnoj drzavi,mada se to zna al nek nauce ponesto..
Navratite,dobro ste dosli,barem s moje strane :mrgreen:
ta će ovaj zorz neobrazovan ,valjda jos na sisi,jos mu se mozak nije kompletno razvijo pa psuje i vrijeđa! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 mar 2010, 00:08

babilon kad se igra jeli u subotu i koliko sati?
1921-2011

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 18 mar 2010, 00:11

admine dje si sad,a?sad nisi tako brz da obrises ili da banujes?a kad se pisalo o hsk zrinjskom tad si brisao :evil:
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 mar 2010, 00:12

Esii TM87 je napisao/la:babilon kad se igra jeli u subotu i koliko sati?
Igra se u nedjelju,satnica jos nepoznata vjerovatno u 2,3 h !znat ce se sutra u kolko je termin!
HSK Zrinjski Mostar

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 mar 2010, 00:12

u nedjelju se igra kolko znam
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 mar 2010, 01:13

slika
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 mar 2010, 01:19

Željovac je napisao/la:slika
odlicno! :mrgreen:

u 3 je tekma...http://www.nfsbih.net/premier.aspx?k=19
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.