imao čovjek sezonu bez poraza, jbgDonnie Darko je napisao/la:ne vidim tu nikakvu štetu.bodi123 je napisao/la: Šteta što odlaziš bez titule
titulu trebaju osvojiti samo oni koji je zaslužuju.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imao čovjek sezonu bez poraza, jbgDonnie Darko je napisao/la:ne vidim tu nikakvu štetu.bodi123 je napisao/la: Šteta što odlaziš bez titule
titulu trebaju osvojiti samo oni koji je zaslužuju.
Gore mi je za meč-loptu za 2-0 u prvom meču, da sam to uzeo, ne znam kako ne bih uzeo taj meč. I u matematici u drugom, kad sam vodio, oduzimao sam treći broj, tek poslije klika sam skužio da ga je trebalo dodati. Kreten. Ali sam pao, sam se ubio.bodi123 je napisao/la:na Computer Science si imao meč loptu na bonusu, tu sam imao sreće da si chokeao![]()
Živ bio pa nam se vrati još jači kad se mobitel uzme
To zna i bodi pa me sabotira.Donnie Darko je napisao/la:titulu trebaju osvojiti samo oni koji je zaslužuju.
To jeste činjenica, ne bježim od toga. Ali je i činjenica da nekad i ćorava koka zrno ubodesekerbay je napisao/la:Jedina činjenica je da si razbijen.
To zna i bodi pa me sabotira.Donnie Darko je napisao/la:titulu trebaju osvojiti samo oni koji je zaslužuju.
Bit će, u religionssekerbay je napisao/la:Hoće li od naredne sezone biti islam?
Ako bude, slobodno zadržite math.
Ima li vas još ? Pravo zanimljivo tako igrati , nema šta.S3lva je napisao/la:@Maestro cekamo te Blejzer i ja sutra. Bit ce ovaj drug sto dobro zna geografiju.
Nece bit ovog sto je Sarmela karao u geografijiMaestro^^ je napisao/la:Ima li vas još ? Pravo zanimljivo tako igrati , nema šta.S3lva je napisao/la:@Maestro cekamo te Blejzer i ja sutra. Bit ce ovaj drug sto dobro zna geografiju.
Kad cemo sutra? Nemoj samo rano puno.Blejzer10 je napisao/la:Nece bit ovog sto je Sarmela karao u geografijiMaestro^^ je napisao/la:Ima li vas još ? Pravo zanimljivo tako igrati , nema šta.S3lva je napisao/la:@Maestro cekamo te Blejzer i ja sutra. Bit ce ovaj drug sto dobro zna geografiju.
Znao sam da ste opet nesto syebali, ti i tvoj jaro sarma.bodi123 je napisao/la: Bit će, u religions
Nea potrebe. Moraš i ti uzeti neš.bodi123 je napisao/la:Matematika ostaje, bolje ti uči logaritme i trigonometriju dok nije počelo
Maestro^^ je napisao/la:Blejzer, cujemo se poslijepodne uglavnom.
Ne bi, sto manje to bolje.Sarmelino je napisao/la:Znaci vec smo ostali bez dnjipra,beska,evolutiona i livna.. A za sad se samo 1 novi javio,i.Donnie se mozda vraca. Bilo bi fino naci jos 2 prije pocetka sljedece sezone
Pa što i mene ne navede?Sarmelino je napisao/la:Znaci vec smo ostali bez dnjipra,beska,evolutiona i livna.. A za sad se samo 1 novi javio,i.Donnie se mozda vraca. Bilo bi fino naci jos 2 prije pocetka sljedece sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.