RK Čelik

flash
Kontakt:

Re: RK Celik

Post Postao/la flash » 09 nov 2011, 20:28

no rules je napisao/la:
flash je napisao/la:Dobili 3 razlike u Gracanici.Jos uvijek nije 100% potvrdjeno ali tako je izgleda zavrsilo.
tako nekako , čini mi se 31-34 na kraju da je bilo , realno sam očekivao jedno 20 razlike da će Čelik pobjediti , jer 4-5 igrača iz prve postave nije igralo za Gračanicu , ali momci su odigrali iznad svojih očekivanja pogotovo vaši bivši igrači golman Mulahalilović (17-18 odbrana) i d.krilo Osmanhodžić sve što je opucao i zabio je , kao i mladi pivot Zahirović 17god. Kod Čelika Bajramović i Begagić , Lučić... su bili dobri ....
E hvala druze na izvjestaju s tekme.Interesuje me ako mozes da kazes jel Bubi(Sahinovic) igrao jer je on nesto kao bio nezadovoljan.Kod nas je spas sto nam je napad efikasan jer odbranu igramo nidje veze izgleda.Sabanovic nam fali da bi odbrana dobila na kvaliteti dodatno.Hvala jos jednom!
Nema vise :P

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 09 nov 2011, 20:34

Jest igrao je i Bubi , na njeg sam i zaboravio , on je i zabio najviše golova jer je i 4-5 sedmeraca iskoristio , a i iz igre je isto zabio 4-5 golova , a Davoru je 2-3 zicera golman odbranio , ali je i on zabio hlupam 4-5 golova :)

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 12 nov 2011, 14:08

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 12 nov 2011, 21:01

Jos jedna pobjeda rukometasa Celika.Konacan rezultat veceras 42:34.
Nema vise :P

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 12 nov 2011, 21:04

flash je napisao/la:Jos jedna pobjeda rukometasa Celika.Konacan rezultat veceras 42:34.
Cestitka...nije lose, ocekivan poraz, nije katastrofa, okrecemo se domacoj utakmici...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 nov 2011, 21:09

Stvarno dobra utakmica, pravo zanimljiva, ali očekivana pobeda. Sudija je malo zezo, da njega nije bilo, pobeda bi bila još ubjedljivija... ;)

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 12 nov 2011, 21:11

flash je napisao/la:Jos jedna pobjeda rukometasa Celika.Konacan rezultat veceras 42:34.
Pobjeda ali kakva stvarno nebi da ponizavam ekipu Dervente jedna uigrana i kompaktna ekipa,ali one sudije mi nisu nikako jasne da je Celik 16 minuta bio sa igracem manje,od toga prvih 10 minuta drugog poluvremena nevjerovatno...Kod nas Bajramovic i Kadic najbolji kod Dervente Marceta i onaj visoki meni se cini Ristic koji se pocetkom drugog poluvremena mal nepotuce sa nekim debelim igracem Dervente.. :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 nov 2011, 21:13

Onaj broj 13 kod Dervente najluđi :D Ebe on mater svima, hoće da ih udara. Jesam se ismio :D :lol:

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 12 nov 2011, 21:15

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:
Pobjeda ali kakva stvarno nebi da ponizavam ekipu Dervente jedna uigrana i kompaktna ekipa,ali one sudije mi nisu nikako jasne da je Celik 16 minuta bio sa igracem manje,od toga prvih 10 minuta drugog poluvremena nevjerovatno...Kod nas Bajramovic i Kadic najbolji kod Dervente Marceta i onaj visoki meni se cini Ristic koji se pocetkom drugog poluvremena mal nepotuce sa nekim debelim igracem Dervente.. :D
Taj ti Ristic igra samo odbranu, a Marceta je vrhunski igrac, pravo pojacanje, sad s kim se mogao potuci nemam pojma...Sve u svemu previse smo golova primili, golmani nam u zadnje vrijeme lose brane, imamo jak par golmana, iskusan Blagovcanin-Bjelic...

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 12 nov 2011, 21:21

Dervencanin je napisao/la:
Taj ti Ristic igra samo odbranu, a Marceta je vrhunski igrac, pravo pojacanje, sad s kim se mogao potuci nemam pojma...Sve u svemu previse smo golova primili, golmani nam u zadnje vrijeme lose brane, imamo jak par golmana, iskusan Blagovcanin-Bjelic...
Veceras nije igrao samo odbranu dobar dio utakmice je igrao naprijed.Ma neki isto visok (krupan) bradat stariji igrac.

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 12 nov 2011, 21:24

Saša Madzarevic dobar igrac 40 mu god, pivot, sad kad je dosao Marceta malo igra vise je kao pomocni trener i pomalo udje u igru..a Ristic je zivac...za odbrane extra igrac ali koliko pratim tekme, kratak mu fitilj...to mu je velika mana...

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 12 nov 2011, 21:35

Dervencanin je napisao/la:Saša Madzarevic dobar igrac 40 mu god, pivot, sad kad je dosao Marceta malo igra vise je kao pomocni trener i pomalo udje u igru..a Ristic je zivac...za odbrane extra igrac ali koliko pratim tekme, kratak mu fitilj...to mu je velika mana...
Bas mu je kratak fitlj :mrgreen: Samo jos da dodam imate vise nego dobru ekipu.Bolji dojam ste mi vi ostavili nego npr.Konjuh koji je dolazio u trecem kolu...Po onom sto sam vidio (opet kazem to je moje misljenje) za prvih 5-6 mjesta ste za ovu ligu.Puno srece u nastavku i sve najbolje.

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 12 nov 2011, 22:16

Dervencanin je napisao/la:Saša Madzarevic dobar igrac 40 mu god, pivot, sad kad je dosao Marceta malo igra vise je kao pomocni trener i pomalo udje u igru..a Ristic je zivac...za odbrane extra igrac ali koliko pratim tekme, kratak mu fitilj...to mu je velika mana...
Bas mu je kratak fitlj :mrgreen: Samo jos da dodam imate vise nego dobru ekipu.Bolji dojam ste mi vi ostavili nego npr.Konjuh koji je dolazio u trecem kolu...Po onom sto sam vidio (opet kazem to je moje misljenje) za prvih 5-6 mjesta ste za ovu ligu.Puno srece u nastavku i sve najbolje.
Na pocetku sezone nama je prevashodni cilj bio opstanak...i mislim da po prikazanim igrama ne bi trebao doci u pitanje...U Derventi je gORAZDE IZVUKLO BOD, sLOGA NAS POBIJEDILA 1 RAZLIKE TAKO DA OVDJE U dERVENTI GOSTIMA NEMA BAS PUNO bodova a u gostima ako sta uhvatimo dobro je...Pozdrav iz grada rukometa...Eh da sam jos sinoc mogao biti na Bilinom Polju...al lkse bilo dobiti sedmicu na bingu nego doci do karte...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 13 nov 2011, 20:04

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 nov 2011, 13:15

Ristic je veoma lose odigrao u odbrani, veliki broj golova kraj njega smo dali, i to je razlog zbog kojeg je se 13ka, na njega derao. Sjedio ja iza vase klupe, pa nacuo. :D Izgleda mi vas Ristic ko balerina, na prsticima onda trckara, i jos one carape, dokoljenke. :lol:
Postovanje treba zaraditi.

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 15 nov 2011, 21:06

kad_kako je napisao/la:
Ristic je veoma lose odigrao u odbrani, veliki broj golova kraj njega smo dali, i to je razlog zbog kojeg je se 13ka, na njega derao. Sjedio ja iza vase klupe, pa nacuo. :D Izgleda mi vas Ristic ko balerina, na prsticima onda trckara, i jos one carape, dokoljenke. :lol:
Jbg 42 primljena gola sve gpovore....Sasa je lav...stara garda...mladji...znas i sam...

sigurica
Kontakt:

Post Postao/la sigurica » 16 nov 2011, 13:50

Stvarno si puno kenjao tzv.golmane A.....! Napao si koga si mogao ali najvise golmane. Valjda te boli to sto si bio takav kakav jesi. Prvo napao si bez razloga na Starcevica-Belog,kako ne moze precku dodirnuti i sl.,a covjek na zadnih 6-7 utakmica odbrani oko 20 odbrana po utakmicu,osim protiv Dervente ( sto mislim da :lol: :lol: nisi za citavu svoju karijeru odbranio),a zatim si Djuru nazvao kloc,sto po meni govori da nisi bas najbolji ni sa glavom ni sa vidom.
Toliko o tvom poznavanju rukometa. A ostalo su vec drugi rekli...

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 16 nov 2011, 17:29

sigurica je napisao/la:Stvarno si puno kenjao tzv.golmane A.....! Napao si koga si mogao ali najvise golmane. Valjda te boli to sto si bio takav kakav jesi. Prvo napao si bez razloga na Starcevica-Belog,kako ne moze precku dodirnuti i sl.,a covjek na zadnih 6-7 utakmica odbrani oko 20 odbrana po utakmicu,osim protiv Dervente ( sto mislim da :lol: :lol: nisi za citavu svoju karijeru odbranio),a zatim si Djuru nazvao kloc,sto po meni govori da nisi bas najbolji ni sa glavom ni sa vidom.
Toliko o tvom poznavanju rukometa. A ostalo su vec drugi rekli...
Hehe...Beli je jako dobar momak, mislim da smo i generacija...i jako korektni vazda bili kad god smo se vidjeli, sreli....to govori o ligi gdje covjek od 40 ak god moze imati 20 ak odbrana....da je 10-15 cm visi mozda bi bio vrhunski...ovako....dobar golman i covjek prije svega...a ti svagdje vidis napade...Jadna nam je liga , nazalost...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 nov 2011, 12:10

Sutra opet gostujemo u Gračanici, nadam se pobjedi, a da će Sloga kiksat u Zavidovićima...

Nego, naša naredna domaća se igra kojeg datuma?!
Čelik Zenica 1945

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 19 nov 2011, 20:58

Eto da vas malo obradujem: Sloga izgubila u Zavidovićima od Krivaje, naravno :mrgreen: 28 : 23
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.