Na ovom klipu jedino bi dragi Bog mogao procijeniti! Al gotivan klip poslije gola srkoz, ima li neko jos snimaka nase tribine od jucer?EDIX je napisao/la:
Ofsajd da ili ne?

Na ovom klipu jedino bi dragi Bog mogao procijeniti! Al gotivan klip poslije gola srkoz, ima li neko jos snimaka nase tribine od jucer?EDIX je napisao/la:
Ofsajd da ili ne?
po meni je bio ofsajd,igrac sa brojem mislim 77 bio u trenutku upucivanja lopte u ofsajdujoker90 je napisao/la:Na ovom klipu jedino bi dragi Bog mogao procijeniti! Al gotivan klip poslije gola srkoz, ima li neko jos snimaka nase tribine od jucer?EDIX je napisao/la:
Ofsajd da ili ne?
Rule_hz je napisao/la:A broj 8nije u ofsajdu bio u liniji sa odbranbenim igracima I u naletu ga dao
Ofsajd, 5 metara bio u ofsajdu, Ibrakovic kupio Jakupovica, kupice i u narednih 14 kola. Ima se moze se, kupuje se.EDIX je napisao/la:
Ofsajd da ili ne?
Mozda si u pravu, radi se o djelicima sekunde i tesko je u tom trenutku sudiji donijeti odluku da li taj igrac utice na igru ili ne.Mogao je dici zastavicu i nebi napravio gresku, ali eto nije i( po meni) ne bi mu se trebalo zamjeriti, doduse nisam ja bas najkompententnijiEDIX je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:A broj 8nije u ofsajdu bio u liniji sa odbranbenim igracima I u naletu ga dao[/quote
nebitno ko je kasnije dao gol ali je sudija po mom misljenju trebo svirat jer je igrac Sarajeva bio najblizi golmanu kad je igrac izveo slobodan udarac
ima pravilo pasivni ofsajd ako taj igrac ne utice na igru nema ofsajda to je bilo u ovom slucaju ,Bekic nije bio u ofsajdu gol regularanEDIX je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:A broj 8nije u ofsajdu bio u liniji sa odbranbenim igracima I u naletu ga dao[/quote
nebitno ko je kasnije dao gol ali je sudija po mom misljenju trebo svirat jer je igrac Sarajeva bio najblizi golmanu kad je igrac izveo slobodan udarac
bojamora aka diplomatija. Nepismen na oba accounta. Sjaši, nemaš pojma.bojamora je napisao/la:A sudija je bio Jakupović i čovjek nije svirao ofsajd
Prvo, Jakupovic je glavni sudija i on ne signalizira offside, to rade pomocni.bojamora je napisao/la:A sudija je bio Jakupović i čovjek nije svirao ofsajd
1:2bojamora je napisao/la:A sudija je bio Jakupović i čovjek nije svirao ofsajd
kada je lopta krenula prema golu igrac Sarajeva je bio u ofsajdu bez obzira dali je dao gol ili ne on je ucestvovo u igri ali ovo je Premijer liga BIH i ekipa koja je dala gol je Sarajevo buduci prvak,bilo pa proslomomirpeh je napisao/la:Nema govora o ofsajdu.Pa stopirajte trenutak kada Bilbija dodiruje loptu.Bekić nije bio u ofsajdu,nije ni u liniji bio.Igrač Zvijezde je bliži svom golu od Bekića.Ostala dva napadača Sarajeva jesu bila bliža golu ali to nema nikakve veze.Ofsajda nema.Ima jedan snimak gdje se još bolje vidi da Bekić nije u ofsajdu.Bezveze se raspravlja o ovome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.