De jednu gore I sa 4 4 2 sa radovanovicem ziv bio

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
De jednu gore I sa 4 4 2 sa radovanovicem ziv bio
Neko ko ne prati nasu ligu i pogleda sliku i te silne pehare pomislio bi da smo najtrofejniji klub u drzavi.solinas je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8971_o.jpg
tri najveca pojacanja zimskog prelaznog roka
ma ti se salis da je prso zadnje 2-3 tekme nesto pokazao...pa zadnu utakmicu protiv sarajeva nije se sastao sa loptom, i da se ne izrazavam al onom stvari nije mako tu utakmicu...kakav crni prso, on je dobar samo da popuni klupu i nista viseBatva je napisao/la:Neko ko ne prati nasu ligu i pogleda sliku i te silne pehare pomislio bi da smo najtrofejniji klub u drzavi.solinas je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8971_o.jpg
Ne znam, meni je Prso posljednjih 2-3 tekme odigrao sasvim zrelo, obzirom da smo bili kriminalno losi u svim segmentima. Prso zna stati na loptu, nije ju odmah izbijao gdje god, ali se nije imalo sa kim igrati. Uz Husrefa ce i Kiso i Prso dosta napredovati, a sve je do njih. Kad ce pokazati svoje znanje ako sad to ne urade.
Taraba pa ni za Radnik, I Laktase nije bio uvjek dtandardan...I jos iz Radnika ode u Rudar u nizu ligi..na 6 mjeseci moze a ne dugorocnoTaRgEt_ je napisao/la:Igor Mirković iz Rudar Prijedora igra zadnjeg veznog, a može da bude i u veznom redu ofanzivno. Blizu da nas pojaca u narednim danima ce se sve znatii !
SaltCityAttack je napisao/la:Taraba pa ni za Radnik, I Laktase nije bio uvjek dtandardan...I jos iz Radnika ode u Rudar u nizu ligi..na 6 mjeseci moze a ne dugorocnoTaRgEt_ je napisao/la:Igor Mirković iz Rudar Prijedora igra zadnjeg veznog, a može da bude i u veznom redu ofanzivno. Blizu da nas pojaca u narednim danima ce se sve znatii !
Ko jeste pokazao protiv Sarajeva? Koliko se sjecam Prso je protiv Sarajeva mozda i najmanje napucavao loptu gdje god, a toga je bilo prekomjerno u toj tekmi. Ne kazem da je momak zmaj od igraca, medjutim stagnira u karijeri... oni koji su igrali sa njim u mladjim kategorijama kazu da je bio veliki talenat i bio odlican, medjutim ko bi napredovao sa igracima koji u posljednje vrijeme predstavljaju crveno-crnu boju!? Samo si mogao ili stagnirati ili nazadovati, nesto poput Mehidica.SARS je napisao/la:ma ti se salis da je prso zadnje 2-3 tekme nesto pokazao...pa zadnu utakmicu protiv sarajeva nije se sastao sa loptom, i da se ne izrazavam al onom stvari nije mako tu utakmicu...kakav crni prso, on je dobar samo da popuni klupu i nista viseBatva je napisao/la:Neko ko ne prati nasu ligu i pogleda sliku i te silne pehare pomislio bi da smo najtrofejniji klub u drzavi.solinas je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8971_o.jpg
Ne znam, meni je Prso posljednjih 2-3 tekme odigrao sasvim zrelo, obzirom da smo bili kriminalno losi u svim segmentima. Prso zna stati na loptu, nije ju odmah izbijao gdje god, ali se nije imalo sa kim igrati. Uz Husrefa ce i Kiso i Prso dosta napredovati, a sve je do njih. Kad ce pokazati svoje znanje ako sad to ne urade.
jesteSaltCityAttack je napisao/la:pa je li Dafic jos uvjek kod nas ?
i sarajlije spekulisu oko ovog momka,zanimljivo...hoce li,i dali ce doci u bih..Sloboda1919 je napisao/la:@fukara87 ajde bolan pisi za to pojacanje
Potreban je, ova dva nisu kvalitet za PL vec za Federalne. U ovoj ligi nemaju sanse, pogotovo ako mi hocemo da napredujemo morati cemo izbaciti iz prve postave igrace federalne lige kao sto su Fejzic, Mehanovic, Prses, Efendic..harry_90 je napisao/la:Nikakvih dolazaka,odlazaka?
Sta je sa Arsenijevica jel makar blizu..mada mislim da nam nije potreban imaju tu Efendic i Mehanovic..
Misli li Dzafic otici iz Slobode nekad?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.