Jedan od rijetkih koji igra u svom klubu, i to u sasvim solidnoj ligi.ahmic je napisao/la:Realno Visca je u top.formi..zasluzeno u prvih 11
28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 28 mar 2015, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jah, eto trebali smo mu dati 10-ak utakmica po 90 minuta da uvidimo koliko je parmak.
Sjecam se kad ga je Susic ubacio protiv Argentine da bi unio zivosti u igri a on se nije ni vidio na terenu. Ispade hladno Visca bolji od Hajrovica. A neka...

Sjecam se kad ga je Susic ubacio protiv Argentine da bi unio zivosti u igri a on se nije ni vidio na terenu. Ispade hladno Visca bolji od Hajrovica. A neka...
1946
A čime je to Hajrovicć zaslužilo da igra u prvoj postavi??? I nemoj samo molim te navesti onaj šut u SlovačkojHead je napisao/la:E cuj Visca.![]()
![]()
Taj covjek je dobio toliko prilike u repki a nikad nista nije pokazao, na stranu njegove igre u Turskoj ali taj je momak parmak i nicim ne zasluzuje da igra prije Hajrovica.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
U ovoj formi i jeste za klasu.Head je napisao/la:Jah, eto trebali smo mu dati 10-ak utakmica po 90 minuta da uvidimo koliko je parmak.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Consigliere
- Kontakt:
Sta se raspravljate sa @Glavom... Znamo kako bi on birao reprezentativce: a) koliko veze imaju sa FK Sarajevom b) ratna historija oceva i bliskih rodjaka
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
A evo i ''objektivni'' 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidi Djurica i od Sehe veci!fedeltafrotta je napisao/la:da prenesem sliku sa Željine teme....![]()
![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Hajrovic je u ovo vremena sto je u reprezentaciji dokazao da je nase mozda i najbolje krilo. Uzmite utakmice gdje je igrao u prvih 11, Meksiko, Obala Slonovace, Argentina. To su ujedno mozda i najbolje utakmice u zadnje 2-3 godine. Ono sto je igrao u Izraelu nije njegova pozicija...samocelik je napisao/la:A čime je to Hajrovicć zaslužilo da igra u prvoj postavi??? I nemoj samo molim te navesti onaj šut u SlovačkojHead je napisao/la:E cuj Visca.![]()
![]()
Taj covjek je dobio toliko prilike u repki a nikad nista nije pokazao, na stranu njegove igre u Turskoj ali taj je momak parmak i nicim ne zasluzuje da igra prije Hajrovica.
Ako cemo gledati trenutnu klupsku formu reprezentativaca ja ne znam sta Mujdza, Ibisevic, Medunjanin traze u repci,
1946
Oni su dokazani, a Hajrović nije.Head je napisao/la:Ako cemo gledati trenutnu klupsku formu reprezentativaca ja ne znam sta Mujdza, Ibisevic, Medunjanin traze u repci,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije za tebe.Virtu4l je napisao/la:Oni su dokazani, a Hajrović nije.Head je napisao/la:Ako cemo gledati trenutnu klupsku formu reprezentativaca ja ne znam sta Mujdza, Ibisevic, Medunjanin traze u repci,
1946
Ako cemo gledati trenutnu klupsku formu igraca, mi imamo 2 golmana, 3 stopera (jedan moze i bek biti) i jedog 2 napadaca od kojih je jedn tek pozvan u repku. Sto znaci da nam treba nova repka.Virtu4l je napisao/la:Oni su dokazani, a Hajrović nije.Head je napisao/la:Ako cemo gledati trenutnu klupsku formu reprezentativaca ja ne znam sta Mujdza, Ibisevic, Medunjanin traze u repci,

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Uz dužno poštovanje Hajrović treba biti sretan što i ovo okupljanje je u našoj opremi. Ničim a ma baš ničim ne zaslužuje biti u prvih 11 večeras.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Zbog cega?samocelik je napisao/la:Uz dužno poštovanje Hajrović treba biti sretan što i ovo okupljanje je u našoj opremi. Ničim a ma baš ničim ne zaslužuje biti u prvih 11 večeras.
Reci mi ko je bolji krilni igrac od njega da je nama dostupan?
1946
Višća.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Ti ozbiljnih problema imas sa tim gledanjem reprezentacije kroz klubove.I kako da visci ubrajas sve utakmice koje je igrao,a za hajrovica samo one od 90min.Po meni Hajrovic veci potencijal ima,al trenutno je ispred Visca.Head je napisao/la:Dobro, povlacim se. Visca je bolji od Hajrovica.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ja, niko mu nije kriv sto pici korake nazad.Head je napisao/la:Dobro, povlacim se. Visca je bolji od Hajrovica.

Visca jeste bolji trenutno.Zato i jesmo tu gdje smo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ubacite mu prvih 11 Sarajeva s tim da treba zamjeniti igrace s one strane Drine sa par standardnih reprezentativaca...
Mada i tad bi nasao zamjerku sto ne igra tih par majstora
Mani se pametovanja podrzi prvih 11 koje Mesa izvede, ako neko podbaci onda trazi zamjerku i iznosi svoje argumente za i protiv.
Mada i tad bi nasao zamjerku sto ne igra tih par majstora

Mani se pametovanja podrzi prvih 11 koje Mesa izvede, ako neko podbaci onda trazi zamjerku i iznosi svoje argumente za i protiv.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Hansestadt i 39 gostiju.