Nemanja Gordić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Nemanja Gordić
Pasalic je to prije 2,3 godine najbolje odradio, rekao fino neću više da igram posvećujem ljeto Familiji i gotovo.
-
- Kontakt:
Gordic ako ne dođe po*ro je se na sve do sada sto je učinio.
Jos ovi lafo izgovori klub ga ne pusta. Veoma nisko za jednog igraca kojeg poštuje cijela nacija.
Jos ovi lafo izgovori klub ga ne pusta. Veoma nisko za jednog igraca kojeg poštuje cijela nacija.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kod Nermine je tako uvijek bilo @tracy.
Kad je Mirza najbolje igrao, uvijek je lukavo šutio i nikada ga nije pohvalio.
Ali kada ga je trebalo tuširati, bio je u prvom redu.
Gordic ako ne dodje to je njegova odluka 100% kakav klub kakvi bakraci, eto pustila budućnost sve ostale a ko biva njega neće smiješno
.
Ako ne dodje prekriži i idemo dalje.
.
Ako ne dodje prekriži i idemo dalje.
LAZ ne na kvadrat nego na kubBelmin6 je napisao/la:Kod Nermine je tako uvijek bilo @tracy.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Vrati se nekoliko postova u nazad fino sam napisao, ako ne dodze do njega je jedino bi razumio da repesa sazove konfereciju i jasno kaze da je buducnost zabranila u suprotnom bilo bi strogo do gordicakobe24 je napisao/la:Cekaj, ti ces braniti Gordica, cak i ako ne dodje sad na ove pripreme (a otprilike da 99% nece doci)?nerminh74 je napisao/la:Iskreno volio bi da ne dodze (a bez njega nebi ni dobili ruse) i da izgubimo od finaca pa da se vise halalim od kosarkaske reprezentacije i da ne citam vise ovakve postove
Nego mi dopizdili ovi komentari, nema sulejmanovica, nema penave, nema kikanovica, alinpljuvacina je po nemanji i zna se zasto ne treba sabirati 2+2
A kasnije isti ce sra.ti kako hrvati i srbi nece igrati za bih
Iskreno ne da mi se vise BiH sport sve vise gad nego ne vidim poentu patriotizma prema ovakvoj drzavi i sve vise shvatam izreku dom je tamo gdje ti je porodica
A porodicu treba vazda voditi gdje joj je najbolje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa šta misliš do čega je, jbt ne vjerujem šta čitam. Eto sad mi njega kritikukemo samo zato što je srbin.
Krivo nam je na njega jer nam je treći igrač države, a ne zato što se ne moli istom Bogu. Jbt nermine fakat me iznenađuješ, toliko godina i opet ovakvo razmišljanje.
Ja ti garantujem da 99% forumasa nije ni pomislilo na to na šta ti potenciraš.
Krivo nam je na njega jer nam je treći igrač države, a ne zato što se ne moli istom Bogu. Jbt nermine fakat me iznenađuješ, toliko godina i opet ovakvo razmišljanje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Duboko se nadam, ali mislim da 50% jesteTracy3McGrady je napisao/la:Pa šta misliš do čega je, jbt ne vjerujem šta čitam. Eto sad mi njega kritikukemo samo zato što je srbin.
Cinjenica je da jos nije dosao na okupljanje, ali isto je cinjenica i da dodje prvi sledeci put kada bude nedumica bice puno onih koji ce poletjeti da pljuju
Zar si zaboravio kako ga je veliki broj forumasa olako otpisao poslje pretkvalifikacija
Dok sam ja fino napisao, ako ne dodze za mene je prekrizen
Ponavljam iznimka bi bila da repesa organizuje presicu u kojoj ce napasti buducnost da ga nije pustila
Bezobrazno je uopste na to pomisliti, jako bezobrazno. Kao sto je bezobrazan i Nemanjin razlog odsustva. I zato se po njemu vise udara.
A jedan od razloga je i taj da je Nemanja neko bitan i da ce njegovo odsustvo logicno privuci najvise komentara. Koga zanima sto nema Sulejmanovica npr?
Al najlakse je odigrati na kartu nacionalnosti, stara provjerena.
A jedan od razloga je i taj da je Nemanja neko bitan i da ce njegovo odsustvo logicno privuci najvise komentara. Koga zanima sto nema Sulejmanovica npr?
Al najlakse je odigrati na kartu nacionalnosti, stara provjerena.

Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 08 sep 2018, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
100% im rekao i prebacio lopticu na Budućnost da bude fol oni ne daju
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
nermine ne moraš mi više brisati postove sa ove teme, više nemam namjeru ti išta replicirati, ljepše ovako gledati sa strane kako bulazniš do granica dostojanstva, pozz.
Kakav nacionalizam Nermine, fulas tu 200%.
Slazem se s Rokokoom - ovo je definitivno prebacivanje loptice na klub. Ako sad ne dodje (a nece doci), treba zavrsiti s njim za sva vremena. Ispao je necovjek kao i velika vecina prije njega, a itekako je bio cijenjen i postovan medju publikom u ovoj drzavi (pogotovo kod onih koji s posebnom paznjom prate kosarkasku reprezentaciju).
Slazem se s Rokokoom - ovo je definitivno prebacivanje loptice na klub. Ako sad ne dodje (a nece doci), treba zavrsiti s njim za sva vremena. Ispao je necovjek kao i velika vecina prije njega, a itekako je bio cijenjen i postovan medju publikom u ovoj drzavi (pogotovo kod onih koji s posebnom paznjom prate kosarkasku reprezentaciju).
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
E vala ako ne dođe onda možemo konstatovati da nam se u zadnjih par mjeseci baš kvalitetno, svima, nasrao u usta i nogom pogurao 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ElCartel11
- Kontakt:
NBA klubovi pustaju svoje igrace, najjace evropske ekipe pustaju igrace, jedna Buducnost pusti sve igrace i eto bas Gordica nece, e moj Nemanja lako ti je prosipati tu pricu ljudima koji imaju IQ ravan sobnoj temperaturi.
Sto se mene tice nemoras vise nikad ni doci, mars iz svetinje!
Sto se mene tice nemoras vise nikad ni doci, mars iz svetinje!

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nemanja, reci fino necu igrati a ne ovu pricu prodavati.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
A mozda se ne moli nikakvom boguTracy3McGrady je napisao/la:Pa šta misliš do čega je, jbt ne vjerujem šta čitam. Eto sad mi njega kritikukemo samo zato što je srbin.
E moj Gordicu, imao si toliko godina da ispadnes su.pak, sta si cekao ovoliko ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije mu više reprezentacija potrebna da se proda.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Nije mu više reprezentacija potrebna da se proda.
Nije to uredu sad pricati o Gordicu. Njemu repka nije donjela nista dobro, a uz sve to dozivio je dvije povrede igrajuci za repku.
Naravno da ovo sto radi nije uredu, meni licno drugi najdrazi igrac repke ( iza Juke ) ali uspredjivati ga sa Hansom je van pameti.
Ruzan nacin za zavrsetak reprezenativne karijere ali sta je tu je.
Nadati se da ce Gegic biti dostojna zamjena za Gordica
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.